Husa Spate Guess Compatibila Cu iPhone 15 Pro, Colectia Metal Big Logo, Blue - 9194147

3666339194147

139,00 lei

-8%

127,88 lei

In stoc (Livrare in 1-2 zile lucratoare)


...

Variante Disponibile

buc.



Comanda ta se poate livra si la Sameday Easybox

Esti indecis?

Alege varianta de husa personalizata

Vreau o husa personalizata!

Carcasa exclusiva cu un design unic este alegerea perfecta pentru pasionatii de accesorii moderne. Brandul Guess este asociat cu un design excelent si cea mai inalta calitate de ani de zile, iar colectia de huse de protectie 4G big Metal Logo se bazeaza pe aceleasi valori. Aceasta serie eleganta de huse este un plus de neinlocuit la garderoba pentru toti cei care apreciaza eleganta, stilul unic si doresc sa adauge estetica rafinata a marcii Guess smartphone-ului lor.

Ofera dispozitivului tau protectie perfecta!
O husa eleganta garanteaza siguranta smartphone-ului tau. Husa este realizata extrem de precis si se potriveste perfect pe dispozitiv, protejandu-l impotriva zgarieturilor si impacturilor. Constructia carcasei este realizata din poliuretan rezistent, care intareste spatele, iar lateralele husei sunt din poliuretan termoplastic (PU), care protejeaza perfect telefonul impotriva impactului si in acelasi timp asigura o ajustare usoara a carcasei la telefon. .
Marginile exterioare ridicate usor protejeaza ecranul telefonului de deteriorare, in timp ce marginile exterioare ridicate din jurul obiectivului camerei protejeaza optica impotriva ruperii sau zgarieturilor. Husa de protectie eleganta este conceputa pentru a va proteja dispozitivul si pentru a-i oferi un aspect la moda.

Arata-ti stilul!
Aceasta colectie eleganta va incanta chiar si cele mai exigente si rafinate gusturi. Stratul superior al huselor este acoperit cu piele ecologica delicata, care este decorata suplimentar cu un imprimeu 4G de inalta calitate - oferindu-i un caracter si stil rafinat. Finisajul caracteristic face husele extrem de luxoase si iti permite sa iesi in evidenta in multime.
Aceasta colectie sofisticata este completata de un patch mare, situat central, cu sigla 4G, care confirma calitatea si autenticitatea excelenta a produselor pentru care este responsabila acest brand celebru.

Produs fabricat sub licenta de la marca Guess.

Material Policarbonat
Culoare Albastru
Model Carcasa
Producator Guess
Model Compatibil iPhone 15 Pro
Brand Compatibil Apple
Tip husa Carcasa
Recenzii
Nu mai exista recenzii postate!
Livrare gratuita la comenzile 
de peste 89 de lei
Peste 35.000
accesorii GSM

Va oferim o gama larga de produse

COST TRANSPORT
De la 11.99 LEI

Valabil oriunde in Romania, cu livrare in 24-48 ore