Folii Google 

Folii de protecție Google

Nimic nu se compară cu ecranul unui terminal Google, proaspăt scos din ambalaj. Frumusețea culorilor sale, finețea materialului, precum și liniile sublime specifice produselor acestei companii sunt în sine câteva din motivele pentru care majoritatea utilizatorilor aleg să investească într-un terminal Google. De aceea, imediat după achiziția unui astfel de produs, merită să investești într-un set de folii de calitate superioară de la Itelmobile care să-i asigure protecția binemeritată.

Folii calitate superioară Google

 • Folii de protecție Google Pixel 4

  Pentru un telefon mobil, orice gest pe care îl faci când îl folosești reprezintă o provocare. Faptul că-l bagi în buzunar alături de chei; Neglijența cu care îl lași pe masă; Sau pur și simplu modul în care îl pui la ureche cu toate că porți cercei care i-ar putea zgâria ecranul. Protejează-l de orice risc cu ajutorul unui set de folii de protecție profesionale Itelmobile.

  Folii calitate superioară Google Pixel 4

 • Folii de protecție Google Pixel 4 XL

  Proaspăt scos din cutie niciun telefon nu este complet ferit de pericole, oricât de multă grijă i-ai purta. Așa că protejează-l cum se cuvine dotându-l cu un set de folii profesionale de la Itelmobile.

  Folii calitate superioară Google Pixel 4 XL

 • Folii de protecție Google Pixel 5

  Grijile pentru telefonul tău Google Pixel 5 au luat sfârșit! De acum înainte îl poți folosi așa cum crezi de cuviință fără a risca să-l zgârii dacă investești într-un set de huse profesionale de la Itelmobile!

  Folii calitate superioară Google Pixel 5

 • Folii de protecție Google Pixel 4A 5G

  Ai un telefon Google Pixel 4A 5G și vrei să-l protejezi corespunzător? Atunci investește într-un set de folii profesionale de la Itelmobile și bucură-te de aspectul lui ireproșabil ca în prima zi de utilizare!

  Folii calitate superioară Google Pixel 4A 5G

 • Folii de protecție Google Pixel 4A

  Este simplu să protejezi ecranului unui telefon Google Pixel 4A când ai la îndemână un set de folii profesionale de la Itelmobile, fabricate întocmai pentru acest tip de terminal! Încearcă-le și tu și vezi cum e să uiți de grija telefonului!

  Folii calitate superioară Google Pixel 4A