Folii OnePlus 

Folii de protectie pentru telefoanele One Plus 

Tine-ti in siguranta telefonul cu folii de protectie rezistente din sticla securizata. Intra pe Itelmobile.ro si comanda acum!

Folii pentru protejarea display-ului telefonului One Plus

 • Folii de protecție OnePlus Nord

  Sunt puține lucruri pe care le-ai mai putea cere de la un terminal extraordinar ca telefonul mobil OnePlus Nord, cu excepția unui plus de protecție. Dar aici intervenim noi și îți punem la dispoziție folii de protecție profesionale, special create pentru acest model de telefon.

  Folii calitate superioară OnePlus Nord

 • Folii de protecție One Plus 8

  Cauți folii de protecție pentru telefonul tău One Plus 8? Doar la Itelmobile găsești produse de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, așa că nu mai amâna momentul echipării terminalului tău preferat!

  Folii calitate superioară One Plus 8

 • Folii de protecție One Plus 8 Pro

  Un set de folii de protecție din materiale de cea mai bună calitate de la Itelmobile este soluția ideală pentru un telefon One Plus 8 Pro fără cusur, chiar dacă îți folosești terminalul la maximul său potențial, zi de zi.

  Folii calitate superioară One Plus 8 Pro

 • Folii de protecție One Plus 7

  Alege din gama noastră variată de folii profesionale premium accesoriul potrivit pentru telefonul tău One Plus 7 și uită de grija sa, indiferent de felul cum alegi să-l păstrezi sau să-l folosești!

  Folii calitate superioară One Plus 7

 • Folii de protecție One Plus 7 Pro

  One Plus 7 Pro este un telefon mobil performant și aspectuos de care te poți bucura ani de-a rândul, dar cu o sigură condiție! Să investești de la început într-un set de folii profesionale special create pentru el, de cea mai bună calitate, pe care le poți găsi și în magazinul nostru, Itelmobile!

  Folii calitate superioară One Plus 7 Pro

 • Folii de protecție One Plus 6T

  Telefoanele mobile, indiferent de modelul sau brandul lor, au nevoie de protecție. Iar One Plus 6T nu face excepție de la regulă. Din fericire însă, este simplu să-i oferi ceea ce-i lipsește dotându-l cu un set de folii profesionale, de cea mai bună calitate de la Itelmobile!

  Folii calitate superioară One Plus 6T

 • Folii de protecție One Plus 6

  One Plus 6 este un telefon care are nevoie de protecția ta, iar tu i-o poți oferi investind într-un set de folii profesionale de cea mai bună calitate de la Itelmobile! Nu aștepta până este prea târziu și investește acum în sigurul accesoriu care face diferența pentru bunăstarea sa.

  Folii calitate superioară One Plus 6

 • Folii de protectie din sticla securizata pentru telefonul One Plus 5

  Ai un telefon One Plus 5? Atunci trebuie sa-l protejezi cu folia din sticla securizata de la Itelmobile.

  Protectie sporita cu foliile rezistente pentru smartphone-ul One Plus 5

 • Folie protectoare din sticla securizata pentru One Plus 3T

  Opteaza pentru cele mai bune folii de protectie pentru telefoanele One Plus 3T. Pe Itelmobile.ro gasesti cele mai rezistente folii din sticla. 

  Protectie pentru telefonul One Plus 3T cu foliile din sticla securizata