Accesorii calculator 

Accesorii calculator de cea mai bună calitate

Detaliile fac diferența. Acest lucru este valabil și pentru calculatorul tău căruia poți să-i creezi imaginea dorită cu accesoriile Itelmobile. Pune preț pe calitate și alege din gama noastră produse premium care îmbunătățesc aspectul aparatelor electronice, dar le oferă și protecția de care au nevoie.

Accesorii calculator profesionale

 • Mouse

  Un mouse profesional este acel tip de gadget în care trebuie să investești indiferent dacă ești un gamer înnăscut sau un antreprenor digital ambițios. Alege din variata noastră gamă de produse de înaltă calitate, mouse-ul care ți se potrivește și bucură-te de tot ce are să-ți ofere mai bun tehnologia de vârf de la ora actuală.

  Mouse

 • Hub-uri USB

  La Itelmobile ți-am pregătit o gamă variată de hub-uri USB de cea mai bună calitate, la prețuri pentru orice buzunar. Poate că nu ai dat vreodată prea multă importanță acestui dispozitiv electronic, dar imediat după achiziție îți vei da seama de cât de necesar ți-a fost și până acum și cât de greu te-ai mai putea descurca în absența lui.

  Hub-uri USB

 • Mousepad

  Cauți un mousepad profesional pentru tine sau un prieten de-al tău? La Itelmobile avem o gamă largă de produse din care te invităm să-ți alegi exact ceea ce ți se potrivește! Pune accent pe aspect, dar nu renunța nici la calitate!

  Mousepad

 • Camere Web - Webcam

  Vasta noastră colecție de produse electronice și accesorii s-a îmbogățit cu o gamă largă de camere web! Te invităm să le analizezi pe fiecare în parte și la final s-o alegi pe cea potrivită pentru proiectul tău!

  Camere Web - Webcam