Huse Sony 

Cele mai rezistente huse pentru telefoanele Sony

Ai un telefon Sony? Protejeaza-l de orice fel de pericole si verifica gama variata de huse pentru acesta pe Itelmobile!

Huse de calitate pentru protectia telefoanelor Sony

 • Huse de protecție Sony Xperia L4

  Cauți o metodă simplă și convenabilă pentru a-ți face telefonul Sony Xperia L4 să iasă în evidență? Ce spui de o husă personalizată de la Itelmobile? Cu un astfel de accesoriu poți da telefonului tău și aspectul pe care ți-l dorești, dar și un plus de protecție.

  Huse pentru protecție Sony Xperia L4

 • Huse de protecție Sony Xperia L3

  Merită să investești într-un accesoriu care să-i ofere un plus de protecție atunci când vine vorba de telefonul mobile Sony Xperia L3! În acest sens, îți recomandăm husele noastre de protecție care pe lângă faptul că sunt foarte rezistente, dau terminalului tău preferat și un plus de personalitate.

  Huse pentru protecție Sony Xperia L3

 • Huse de protecție Sony Xperia 10 III

  Avem o colecție bogată de huse profesionale pentru telefonul Sony Xperia 10 III! Descoperă întreaga noastră gamă și la final alege un accesoriu care să ofere telefonului tău mobil un plus de protecție, dar și imaginea pe care ți-o dorești!

  Huse pentru protecție Sony Xperia 10 III

 • Huse de protecție Sony Xperia 10 II

  Cele mai frumoase huse de protecție pentru telefonul tău mobil Sony Xperia 10 II le găsești doar aici, la Itelmobile! Descoperă colecția noastră vastă de huse profesionale și alege accesoriul care se potrivește la fix cu personalitatea ta!

  Huse pentru protecție Sony Xperia 10 II

 • Huse de protecție Sony Xperia 5 lll

  Dacă știi să folosești acest telefon la adevăratul său potențial, nu mai concepi să ții în mână altceva decât Sony Xperia 5 lll. Ca orice flagship de pe piață, are un display extraordinar, camere foto deosebite, dar ce îl face cu adevărat special e softul camerei ce este cu multe clase peste cel al competiției. Alege să îl protejezi cu o husă!

  Huse pentru protecție Sony Xperia 5 lll

 • Huse de protecție Sony Xperia 5 II

  Fii diferit! Investește într-un set de huse personalizate Itelmobile și oferă-i telefonului tău Sony Xperia 5 II look-ul pe care ți-l dorești! Mai mult decât un accesoriu pentru protecție, husele personalizate de la Itelmobile te ajută să te remarci prin intermediul telefonului tău!

  Huse pentru protecție Sony Xperia 5 II

 • Huse de protecție Sony Xperia 1 III

  Cel mai simplu mod de a face un telefon mobil Sony Xperia 1 III remarcat, este echiparea lui cu un set de huse profesionale de la Itelmobile! Descoperă întreaga noastră colecție și bucură-te de produse de înaltă calitate!

  Huse pentru protecție Sony Xperia 1 III

 • Huse de protecție Sony Xperia 10 II

  Pentru telefonul tău Sony Xperia 10 II, la Itelmobile, îți punem la dispoziție o gamă variată de huse personalizate premium care să ofere terminalului tău atât protecție cât și imaginea la care visezi.

  Huse pentru protecție Sony Xperia 10 II

 • Huse spate ultra-slim pentru Sony Xperia XA 

  Vrei sa-ti protejezi telefonul Sony Xperia XA? Achizitioneaza-ti o husa moderna si rezistenta de la Itelmobile pentru protectie garantata!

  Huse de protectie pentru Sony Xperia XA

 • Huse de calitate pentru Sony Xperia XA 1

  Iti punem la dispozitie cele mai rezistente modele de huse pentru Sony Xperia XA 1, pentru protectia telefonului tau favorit!

  Huse flip si slim pentru telefoanele Sony Xperia XA 1

 • Huse spate pentru telefoanele Sony Xperia XZ

  Alege acum o husa pentru telefonul tau Sony Xperia XZ la cel mai avantajos pret! Nu vei regreta achizitia facuta!

  Huse spate ultra-slim pentru Sony Xperia XZ

 • Huse colorate pentru Sony Xperia C6

  Nu rata cea mai buna oferta de huse de la Itelmobile! Protejeaza-ti telefonul Sony Xperia C6 si uita acum de griji!

  Huse spate cu design modern pentru Sony Xperia C6

 • Huse de protecție Sony XZ2

  Husele de protecție de la Itelmobile pentru telefonul Sony XZ2 sunt perfecte nu doar pentru a oferi terminalului tău un plus de rezistență, dar și pentru a-l personaliza astfel încât el să se potrivească întocmai cu personalitatea și imaginea ta!

  Huse pentru protecție Sony XZ2