TERMENI SI CONDITII ITELMOBILE.RO

1. Utilizarea site-ului

 

www.ITELMOBILE.RO este parte a firmei ITELGSM. www.itelmobile.ro este dedicat accesoriilor gsm, telefoane mobile, stiri despre noutatile din tehnologie.

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.ITELMOBILE.RO implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.

- Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.

- Datele furnizate de Dvs catre ITELGSM SRL vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul declarat.

ITELGSM SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Ne rezervan dreptul sa modificam orice pret fara o instiinare in prelabil, ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie, 0) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate. 

- Continutul site-ului www.itelmobile.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) sunt proprietatea iTelGsm S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).

-Folosirea fara acordul iTelGsm S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produsele comercializate sunt produse neoriginale. Produsele denumite originale sunt produse originale.

- Atunci cand se plaseaza o comanda, automat iti vom trimite si un sms de confirmare la numarul de telefon utilizat in comanda.

Pentru husele personalizate:

- utilizatorul declara pe proprie raspundere ca imaginile incarcate precum si orice drepturi intelectuale atasate lor ii apartin in totalitate si este de acord ca iTelMobile.ro sa le prelucreze in vederea tiparirii acestora pe produsul comandat.

- acestea se vor imprima pe spate si pe jumatate din suprafata lateralelor pentru a evita gazarea husei.

- Pozele incarcate de client nu se vor modifica, acestea sunt tiparite pe huse exact cum au fost trimise de la client.

- Pozitionarea pozei pe husa (incadrarea) poate fi usor diferita fata de simulare din cauza decupajelor la husa (camere, senzor de amprenta unde este cazul), acestea putand fi mai mari comparativ cu cele din simulare. 

- Imaginea imprimata poate avea diferente coloristice fata de imaginea digitala. Diferentele pot fi de pana la 5%.

- Toate materialele grafice (poze/logo/continut foto), mai vechi de 30 de zile furnizate de client se vor sterge din sistem cat si din sistemele de calcul ale operatorilor.

2. Expedierea si Livrarea

 

NU EXISTA COMANDA MINIMA !!!

EXPEDIEREA SE REALIZEAZA CU FIRMA DE CURIERAT : Sameday

COSTUL TRANSPORTULUI LA COMENZILE MAI MICI DE 89 LEI ESTE SUPORTAT DE CATRE CUMPARATOR SI NU VA FI MAI MARE DE 9.99 sau 14.99 LEI* PE COLET

COMENZILE DE ACCESORII PENTRU TELEFOANE MOBILE IN VALOARE DE MINIM 89 RON VOR BENEFICIA DE TRANSPORT GRATUIT !

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs, termenul de expeditie fiind de obicei de 24-48 ore.

ATENTIE !

*COMENZILE EFECTUATE PE SITE DUPA ORELE 17, SE VOR PROCESA A DOUA ZI SI SE VOR LIVRA IN ZIUA PROCESARII. IN CAZUL IN CARE LOCALITATEA DUMNEAVOASTRA NU SE AFLA IN ARIA CURIERULUI SI VA FI NECESAR UN COST SUPLIMENTAR PE KM, ITELMOBILE VA INSTIINTA CUMPARATORUL DESPRE UN COST SUPLIMENTAR SI ABIA DUPA CE CUMPARATORUL ISI VA DA ACORDUL, COMANDA VA FI PROCESATA

Comenzile se vor expedia numai dupa ce sunt confirmate telefonic. Operatorii itelmobile.ro vor realiza 2 apeluri telefonice in zile diferite, iar in cazul in care nu se poate confirma comanda, aceasta este anulata.

Expeditia se face prin firma de curierat rapid cu care firma noastra are semnat un contract de prestari servicii (Sameday), ce lucreaza in sistemul door-to-door sau cu livrare la easybox.

Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate. 

3.Plata

 

Se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii.

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport. Preturile contin TVA.

  

4. Returnarea produselor

 Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (15 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri S.C. ITELGSM S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda fara a notifica cumparatorul.

Valoarea maxima a obligatiilor ITELGSM S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.

5. Coduri de reducere

Codurile de reducere furnizate de catre comerciant pot fi utilizate oricand, atata timp cat se incadreaza in termenul de valabilitate oferit pentru fiecare cod in particular. Codurile pot fi de doua tipuri:

a) cod de reducere permanent - acesta este un cod furnizat de catre comerciant in cadrul unor campanii de fidelizare sau in cazul unor compensari agreate de catre client si comerciant;
b) cod de reducere temporar - acesta este un cod furnizat de catre comerciant in cadrul unor campanii de merketing. In acest caz, comerciantul este obligat sa furnizeze termenul de valabilitate pentru codul de reducere emis.

ATENTIE: Codurile de reducere NU pot fi cumulate decat in cazurile in care comerciantul specifica in mod clar acest aspect.

 

6. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor itelmobile.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

7. Litigii

Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

 

8. Dispozitii finale

iTelGsm S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului itelmobile.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus.