Folii Xiaomi 

Cele mai rezistente folii protectoare pentru smartphone-urile marca Xiaomi

Achizitioneaza o folie protectoare pentru telefonul tau Xiaomi de la Itelmobile. Produsele noastre iti garanteaza un grad de protectie sporit impotriva zgarieturilor si spargerii.

Pentru telefoanele Xiaomi gasesti aici o oferta completa de folii protectoare

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 10 Pro Max

  Importanța unui set de folii de protecție pentru telefonul tău Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max este greu de descris în cuvinte. Să spunem doar că acest set de folii de protecție poate face diferența dintre un telefon care arată ca proaspăt scos din cutie și unul care și-a pierdut complet valoarea. De aceea, nu mai amâna momentul și investește chiar acum în foliile de protecție potrivite pentru terminalul tău!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 10 Pro Max

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 10 Pro

  Xiaomi Redmi Note 10 Pro este genul de telefon care merită toată atenția utilizatorului său! De aceea, dacă deții un astfel de terminal, investește chiar acum într-un set de folii de protecție de cea mai bună calitate care să-i ofere dispozitivului tău preferat protecția de care are nevoie!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 10 Pro

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 10S

  Ai nevoie de un set de folii de protecție de o calitate excelentă pentru telefonul tău mobil Xiaomi Redmi Note 10S? Nu mai căuta mai departe, deoarece la Itelmobile avem exact produsul pe care îl cauți! În gama noastră diversă de accesorii pentru telefoanele mobile, avem și foliile de protecție care ideale pentru telefonul tău!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 10S

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 10 5G

  Te-ai săturat să tot cauți folii de protecție pentru telefonul tău Xiaomi Redmi Note 10 5G? Dacă da, atunci avem o veste bună pentru tine! La Itelmobile găsești accesorii de cea mai bună calitate pentru toate modelele de telefoane mobile disponibile pe piață, inclusiv pentru telefonul Xiaomi Redmi Note 10 5G!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 10 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 10

  Nu mai amâna nicio clipă înzestrarea telefonului tău Xiaomi Redmi Note 10 cu un set de folii de protecție care să-l țină la distanță de eventualele pericole la care îl expui zi de zi! La Itelmobile, în gama noastră variată de accesorii pentru telefoanele mobile, găsești și foliile de care ai nevoie!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 10

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max

  Calitate, design și performanțe uimitoare. Singurul capitol la care ai mai putea aduce o îmbunătățire telefonului tău Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max este rezistența. De aceea, dotează-l cu o folie de protecție profesională de la Itelmobile și oferă-i protecția de care are nevoie.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max

 • Folii de protecție Xiaomi Note 9 Pro 5G

  Spre deosebire de alte terminale, un telefon mobil nu este un dispozitiv pe care să-l poți proteja cu ușurință fără a investi în accesorii speciale care să-i crească rezistența. Dar, din fericire, astfel de accesorii ca de exemplu un set de folii profesionale, pot fi cumpărate la prețuri convenabile direct de pe site-ul nostru, Itelmobile.

  Folii calitate superioară Xiaomi Note 9 Pro 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi Note 9 Pro

  Un telefon ca Xiaomi Redmi Note 9 Pro merită ce e mai bun. Iar când vine vorba de protecție nimic nu se compară cu o folie premium, de înaltă calitate, de la Itelmobile.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi Note 9 Pro

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi Note 9T 5G

  Cele mai bune folii de protecție special create pentru telefonul Xiaomi Redmi Note 9T 5G le găsești doar aici, la Itelmobile! Alege și tu din gama noastră de produse și accesorii pentru telefoanele mobile foliile potrivite pentru terminalul tău și protejează-l cum se cuvine!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi Note 9T 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi Note 8 PRO

  Dacă deții un telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro nu mai amâna momentul echipării sale cu un set de huse profesionale de la Itelmobile. Această decizie îi va oferi protecția de care are atât de multă nevoie, precum și viață fără de moarte în fața pericolelor ce-l pândesc la tot pasul.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi Note 8 PRO

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 9T

  Protejează-ți în mod corespunzător telefonul Xiaomi Redmi 9T investind într-un set de folii premium de la Itelmobile. Pe lângă calitate, câteva din celelalte avantaje ale acestora sunt prețul convenabil și rezistența sporită la impact.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 9T

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 9C

  Nu renunța prea ușor la ideea de a avea un telefon ca proaspăt scos din cutie pe toată durata perioadei de utilizare! Indiferent de modelul de terminal pe care îl deții, aspectul său poate rămâne intact pentru totdeauna cu foliile de protecție Itelmobile potrivite.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 9C

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 9A

  Foliile de protecție Itelmobile pentru telefonul Xiaomi Redmi 9A sunt extrem de convenabile și eficiente dacă ești în căutarea unei metode de protecție 100% sigure! Investește și tu într-un set și convinge-te pe cont propriu!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 9A

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 9

  Xiaomi Redmi 9 nu este doar un telefon cu un raport calitate / preț extraordinar, ci și un terminal pe care te poți baza timp îndelungat dacă îl dotezi cu un set de folii de calitate, special create pentru el, de la Itelmobile!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 9

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi Note 8T

  Cu atât de multe pericole în jur, este imposibil să păstrezi intactă frumusețea ecranului unui telefon mobil nou, fără a investi în folii de protecție. De aceea, dacă deții un terminal Xiaomi Redmi Note 8T echipează-l cu un set de folii de laItelmobile și bucură-te de imaginea sa impecabilă, timp îndelungat.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi Note 8T

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 8

  Nu este nevoie de mai mult decât o clipă de neatenție din partea ta și frumusețea ecranului telefonului tău Xiaomi Redmi 8 poate fi știrbită pentru totdeauna! De aceea, echipează-l acum cu un set de folii de protecție premium, de la Itelmobile și uită de grija lui!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 8

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi 7

  Producătorii telefonului Xiaomi Redmi 7 s-au gândit în primul rând la durabilitate atunci când au dotat acest dispozitiv cu sticla specială Corning Gorilla. Dar un plus de protecție nu prisosește niciodată și astfel, o folie de înaltă calitate Itelmobile va fi cu siguranță un bonus binevenit!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi 7

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi K30S

  Cauți folii de protecție pentru telefonul tău Xiaomi Redmi K30S? La Itelmobile îți oferim o gamă variată de accesorii și dispozitive electronice și bineînțeles, cele folii premium pentru orice tip de telefon mobil. Descoperă acum întreaga ofertă!

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi K30S

 • Folii de protecție Xiaomi Redmi K30

  Cât costă o folie profesională Xiaomi Redmi K30? Puțin. Extrem de puțin în comparație cu valoarea protecției pe care ea o oferă telefonului tău mobil. Investește și tu într-una și convinge-te de toate avantajele pe care ți le poate oferi.

  Folii calitate superioară Xiaomi Redmi K30

 • Folii de protecție Xiaomi Mi Note 10 Pro

  Xiaomi MI Note 10 Pro este un telefon pe care merită să-l protejezi cum se cuvine. Echipează-l cu o folie de protecție de cea mai bună calitate de la Itelmobile și bucură-te din plin de tot ce are de oferit un astfel de smartphone performant.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi Note 10 Pro

 • Folii de protecție Xiaomi Mi Note 10 Lite

  Dacă ai nevoie de folii de protecție premium pentru terminalul tău Xiaomi Mi Note 10 Lite, ai ajuns unde trebuie! Variata noastră gamă de produse cuprinde și folii premium special create pentru telefonul tău mobil, care îi vor oferi acestuia protecția de care are nevoie!

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi Note 10 Lite

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10

  Calitatea ireproșabilă a ecranelor telefoanelor Xiaomi Mi 10 se poate proteja cu ajutorul unor folii de protecție profesionale de la Itelmobile. Investește și tu într-un astfel de produs și uită pentru totdeauna de grija pentru ecranul telefonului tău.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 11 Ultra

  Găsești aici foliile de protecție profesionale de care ai nevoie pentru telefonul tău Xiaomi Mi 11 Ultra! Descoperă la noi o gamă variată de accesorii pentru telefoanele mobile și investește în foliile potrivite pentru terminalul care te însoțește oriunde, zi de zi.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 11 Ultra

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 11 Lite 5G

  Te invităm să descoperi o colecție vastă de accesorii profesionale pentru telefoane mobile! Dacă ai nevoie de niște folii premium pentru telefonul tău Xiaomi Mi 11 Lite 5G nu mai căuta mai departe pentru că aici cu siguranță vei găsi exact ceea ce cauți!

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 11 Lite 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 11 Lite

  Telefonul tău Xiaomi Mi 11 Lite are nevoie de un plus de protecție? Investește în folii profesionale de la Itelmobile și uită de grija lui când în ții în geantă sau în buzunar alături de alte obiecte.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 11 Lite

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 11

  Cele mai bune folii de protecție pentru telefonul tău Xiaomi Mi 11 le găsești doar aici, la Itelmobile! Descoperă și tu ce înseamnă calitatea premium și uită de grija pe care o purtai zi de zi celui mai utilizat terminal pe care îl deții.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 11

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10T Pro 5G

  Cheile și orice alte obiecte cu colțuri ascuțite din buzunarul sau geanta ta reprezintă un real pericol pentru ecranul telefonului tău Xiaomi Mi 10T Pro 5G! Protejează-l de toate a acestea investind într-un set de folii profesionale de la Itelmobile care să-i protejeze frumusețea!

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10T Pro 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10T 5G

  Nu mai căuta folii profesionale de protecție pentru telefonul tău Xiaomi Mi 10T 5G pentru că aici avem accesoriile ideale pentru tine! Alege din gama noastră variată foliile perfecte pentru terminalul tău și bucură-te de aspectul lui ireproșabil pe toată durata perioadei de utilizare, indiferent dacă este vorba de câteva luni, sau ani de zile.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10T 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10T Lite 5G

  Poți proteja fără să depui niciun fel de efort și un telefon ca Xiaomi Mi 10T Lite 5G cu ajutorul foliilor de protecție potrivite! Investește și tu într-un set special creat pentru terminalul tău și bucură-te de el așa cum era în prima zi când l-ai scos din cutie!

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10T Lite 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10 Lite

  Deții un telefon mobil Xiaomi Mi 10 Lite și cauți un set de folii de protecție special create pentru acest model? Căutările tale au luat sfârșit deoarece în gama noastră generoasă de produse se găsesc și foliile potrivite pentru terminalul tău, putând să-ți iei adio de la grija pe care o porți ecranului său!

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10 Lite

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10 Pro 5G / Xiaomi Mi 10 5G

  Calitatea ireproșabilă a ecranelor telefoanelor Xiaomi Mi 10 Pro 5G și Xiaomi MI 10 5G se poate proteja cu ajutorul unor folii de protecție profesionale de la Itelmobile. Investește și tu într-un astfel de produs și uită pentru totdeauna de grija pentru ecranul telefonului tău.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10 Pro 5G / Xiaomi Mi 10 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 10i 5G

  Xiaomi Mi 10i 5G este un telefon simplu de protejat dacă ai la dispoziție un set de folii profesionale, de cea mai bună calitate, de la Itelmobile. Investește și tu într-un astfel de accesoriu și bucură-te de telefonul tău ca nou pentru mult timp!

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 10i 5G

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 9T Pro / Mi 9T

  Ai grijă de ireproșabilul display al telefonului tău Xiaomi Mi 9T Pro sau Mi 9T protejându-l cu o folie de primă clasă de la Itelmobile. Prețul unui astfel de produs este foarte convenabil, iar calitatea sa neprețuită.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 9T Pro / Mi 9T

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 9 Se

  Protejează ecranul telefonului tău Xiaomi Mi 9 Se de pericolul zgârieturilor cu o folie de protecție de înaltă calitate și cu siguranță aspectul său impecabil te va face să-l îndrăgești mult timp de acum înainte.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 9 Se

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 9

  Există folii de protecție și pentru ecranul unui telefon ca Xiaomi Mi 9? Da! La Itelmobile le avem chiar în stoc și sunt de cea mai bună calitate astfel încât telefonul tău să arate ca nou pentru mult timp.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 9

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 8 Pro

  Există folii de protecție dificil de aplicat și slab calitative și folii de protecție Itelmobile special create pentru telefonul tău Xiaomi Mi 8 Pro, capabile să-i ofere întreaga protecție de care acesta are nevoie.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 8 Pro

 • Folii de protecție Xiaomi Mi 8 Lite

  Există folii de protecție și pentru ecranul unui telefon ca Xiaomi Mi 8 Lite? Da! La Itelmobile le avem chiar în stoc și sunt de cea mai bună calitate astfel încât telefonul tău să arate ca nou pentru mult timp.

  Folii calitate superioară Xiaomi Mi 8 Lite

 • Folii de protecție Xiaomi Poco X3 Pro

  Un telefon mobil ca Xiaomi Poco X3 Pro merită toată grija de care poți da dovadă! Investește chiar acum în folii profesionale de protecție de la Itelmobile și păstrează-l pentru totdeauna exact ca în prima zi de utilizare.

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco X3 Pro

 • Folii de protecție Xiaomi Poco X3 NFC

  Cauți un set de folii de protecție pentru telefonul tău Xiaomi Poco X3 NFC? Nu mai căuta mai departe pentru că în colecția noastră cuprinzătoare avem și foliile perfecte pentru terminalul tău! Investește în ele și uită de grija lui pe toată perioada de utilizare!

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco X3 NFC

 • Folii de protecție Xiaomi Poco X3

  Îți poți proteja telefonul Xiaomi Poco X3 și fără să investești într-o folie de protecție special fabricată pentru el. Dar ar însemna să nu-l folosești niciodată și să-l păstrezi mereu doar în cutie. Așa că mai bine echipează-l cu un set de huse profesionale de la Itelmobile și bucură-te de tot ce are să-ți ofere!

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco X3

 • Folii de protecție Xiaomi Poco M3

  Pentru telefonul tău Xiaomi Poco M3 îți propunem o gamă variată de accesorii, precum și folii de protecție premium cu ajutorul cărora să-l păstrezi mereu ca proaspăt scos din cutie. Descoperă și tu oferta noastră!

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco M3

 • Folii de protecție Xiaomi Poco F3

  Nu mai căuta în altă parte folii de o calitate superioară pentru telefonul tău mobil Xiaomi Poco F3! La Itelmobile, pe lângă o gamă variată de accesorii premium pentru orice tip de telefon mobil disponibil la ora această pe piață, găsești și folii profesional pentru telefonul tău Xiaomi Poco F3!

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco F3

 • Folii de protecție Xiaomi Poco Fone F2 Pro

  Cele mai bune folii de protecție pentru ecranul telefonului tău Xiaomi Poco Fone F2 Pro le găsești la Itelmobile! Investește și tu într-un set și scapă de grija terminalului tău indiferent de modul în care alegi să-l folosești!

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco Fone F2 Pro

 • Folii de protecție Xiaomi Poco C3

  Costul unei folii de protecție profesionale de la Itelmobile este un preț infim pentru a proteja un terminal ca telefonul tău Xiaomi Poco C3! Descoperă și tu avantajele acestui accesoriu inedit și bucură-te de dispozitivul tău exact așa cum l-ai cumpărat mulți ani de la achiziție.

  Folii calitate superioară Xiaomi Poco C3

 • Folii din sticla securizata dedicate telefoanelor Xiaomi Mi5

  Accesorizeaza-ti telefonul Xiaomi Mi5 cu o folie protectoare din sticla securizata. Aceasta va proteja ecranul dispozitivului tau impotriva socurilor mecanice!

  Cele mai rezistente folii de protectie pentru Xiaomi Mi5