Huse Vivo 

Ești în căutarea unei huse pentru Vivo?

La iTelMobile găsești husa de care ai nevoie, fie ea slim sau antishock, colorată sau transparentă, din silicon, piele sau policarbonat. Și dacă nu-ți place nici una, poți alege oricând o husă personalizată cu poza preferată!

Protejează-ți telefonul cu stil, cu o husă de la iTelMobile!

 • Huse de protecție Vivo X60 Pro+ Plus

  Vivo este cunoscut în tehnologie pentru inovațiile sale în materie de display și camere, dar Vivo X60 pro+ Plus este un flagship mai cuminte”, dar care la un preț mai mic, nu este cu nimic mai prejos față de topurile de gamă ale marilor producători. Două camere principale de peste 40MP, încărcare ultra rapidă și un display fabulos, este o achiziție ce merită fiecare bănuț.

  Huse pentru protecție Vivo X60 Pro+ Plus

 • Huse de protecție Vivo X60 Pro

  Zeiss Optics, stabilizare video incredibilă, focalizare precisă și rapidă, Vivo X60 Pro este un monstru foto. Încorporarea tehnologiei 5G asigură utilizarea telefonului pentru o perioadă îndelungată, iar display-ul este o încântare pentru privitor. Asigură-te că vei avea telefonul intact cât mai mult timp cu o husă de la iTelMobile!

  Huse pentru protecție Vivo X60 Pro

 • Huse de protecție Vivo X60

  Cu Gorilla Glass 6 ce protejează fața și spatele telefonului, Vivo X60 se asigură că primești ce e mai bun, chiar daca prețul este al unui mid-range. Display-ul se vede absolut extraordinar, memoria UFS 3.1 accesează aplicațiile super rapid, iar camerele realizate în cooperare cu Zeiss fac diferența. Ar fi păcat să nu protejezi un astfel de device cu o husă de la iTelMobile.

  Huse pentru protecție Vivo X60