Huse OPPO 

Huse de diferite culori pentru telefoanele OPPO

Acum este mult mai usor sa prelungesti durata de viata a telefonului tau si sa mentii aspectul de nou al acestuia un timp indelungat. Solutia consta in utilizarea huselor de calitate disponibile doar la Itelmobile.

Diverse modele de huse dedicate telefoanelor OPPO

 • Huse de protecție Oppo A91

  Este simplu să ieși în evidență dacă deții un Oppo A91 și îl dotezi cu un set de huse personalizate de la Itelmobile! Oferă-i terminalului tău protecția de care are atât de multă nevoie, dar și un plus de personalitate!

  Huse pentru protecție Oppo A91

 • Huse de protecție Oppo A72

  Cât de simplu este să oferi unui telefon mobil protecție, dar și personalitate? Dacă este vorba de Oppo A72, răspunsul este: foarte simplu! Alege din oferta noastră generoasă de huse premium produsul care ți se potrivește și bucură-te timp îndelungat de tot ceea ce are de oferit telefonul tău!

  Huse pentru protecție Oppo A72

 • Huse de protecție Oppo A53

  Și tu poți să ieși în evidență prin originalitate optând pentru un set de huse personalizate premium de la Itelmobile. În afară de protecție, astfel de accesorii îi oferă terminalului tău și look-ul pe care ți-l doreși.

  Huse pentru protecție Oppo A53

 • Huse de protecție Oppo A52

  Nu fă rabat de la calitate și protejează-ți telefonul Oppo A52 cu un set de huse profesionale pe măsura calităților lui! Astfel îi poți oferi și protecția de care are atât de multă nevoie, dar și un plus de personalitate.

  Huse pentru protecție Oppo A52

 • Huse de protecție Oppo A12

  Autonomie bună, design ireproșabil, funcții de top. Ce poți să-ți dorești mai mult de la un terminal de buget așa cum este telefonul mobil Oppo A12? Probabil un plus de protecție și mai multă personalitate, dar și acestea le poți obține ușor cu un set de huse profesionale de la Itelmobile.

  Huse pentru protecție Oppo A12

 • Huse de protecție Oppo Reno 3 Pro

  La Itelmobile găsești huse profesionale, de cea mai bună calitate, pentru orice model de telefon mobil, inclusiv Oppo Reno 3 Pro! Accesorizează-ți acum terminalul cu un produs special și bucură-te de el timp îndelungat!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 3 Pro

 • Huse de protecție Oppo A31

  Oppo A31 este un telefon care impresionează prin multe calități imbatabile, dar indiferent de felul cum este construit, tot ar putea profita la maxim de echiparea cu un set de huse premium de la Itelmobile. Alege din oferta noastră generoasă și oferă-i terminalului tău protecția de care are atât de multă nevoie!

  Huse pentru protecție Oppo A31

 • Huse de protecție Oppo A9 2020

  Cauți huse de protecție premium pentru un telefon mobil Oppo A9 2020? La Itelmobile avem nu doar un model, ci o gamă variată de produse din care să alegi exact ceea ce ți se potrivește! Bucură-te de protecție maximă și oferă-i terminalului tău un plus de personalitate cu un minim de investiție!

  Huse pentru protecție Oppo A9 2020

 • Huse de protectie pentru spatele smartphone-urilor OPPO R11 PLUS

  Ti-ai achizitionat recent un smartphone OPPO R11 PLUS? In acest caz, asigura-te ca il protejezi impotriva zgarieturilor si spargerii folosind husele moderne, confectionate din materiale premium, de la Itelmobile.

  Cele mai moderne modele de huse pentru telefoanele OPPO R11 PLUS

 • Huse de protecție Oppo A32

  Este simplu să-ți exprimi personalitatea prin intermediul propriului telefon mobil! Tot ce ai de făcut este să alegi din gama noastră variată de huse personalizate accesoriile care ți se potrivesc și să le lași pe ele să te descrie celor cu care faci cunoștință.

  Huse pentru protecție Oppo A32