Huse OPPO 

Huse de diferite culori pentru telefoanele OPPO

Acum este mult mai usor sa prelungesti durata de viata a telefonului tau si sa mentii aspectul de nou al acestuia un timp indelungat. Solutia consta in utilizarea huselor de calitate disponibile doar la Itelmobile.

Diverse modele de huse dedicate telefoanelor OPPO

 • Huse de protecție Oppo Reno 6 Pro 5G

  Cu un display AMOLED și 90Hz refresh rate, Oppo Reno 6 Pro 5G este un telefon mid-range ce oferă o experiență fluidă de navigare, iar sistemul foto cumulat cu bateria de 4500 mAh și încărcare ultra rapidă îl face un telefon reper în categoria sa de preț. Și în caz că scăpați telefonul, poate ar fi bine sa va luați măsuri de precauție cu o husă de la iTelMobile.

  Huse pentru protecție Oppo Reno 6 Pro 5G

 • Huse de protecție Oppo Reno 6 5G

  Un pic mai mic ca fratele său Pro, Oppo Reno 6 5G este un telefon ce își face treaba excelent în toate departamentele, chiar dacă e un telefon de buget mediu. Sistemul foto, senzorul de amprentă de sub display, bateria și încărcarea ultra rapidă îl fac un telefon extrem de apreciat. Pentru a fi apreciat în continuare, îți recomandăm să-l protejezi cu o husă.

  Huse pentru protecție Oppo Reno 6 5G

 • Huse de protecție Oppo Reno 5 Z

  Dacă nu ești în căutarea unui flagship, Oppo Reno5 Z este telefonul perfect. Are nu mai puțin de patru camere pe spate, un display Super AMOLED, senzor de amprentă sub display și încărcare super rapidă. Ce poți cere mai mult de la un telefon?! Poți cere să fie mai protejat, iar aici intervenim noi. Alege-ți acum husa preferată!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 5 Z

 • Huse de protecție Oppo Reno 5 Pro 5G

  Iubești selfie-urile? Oppo Reno5 Pro 5G e telefonul tău. Cu o cameră selfie de 32MP, este garantat să ai cele mai reușite poze. Un display ce se mișcă extrem de rapid și încărcare ultra rapidă, focalizare rapidă, totul la acest telefon e rapid. La fel de rapid se poate și strica dacă îl scapi din mână. Comandă-ți o husă de la iTelMobile!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 5 Pro 5G

 • Huse de protecție Oppo Reno 5 5G

  Telefoanele mobile nu sunt doar niște terminale destinate comunicării! Ele pot fi în același timp și niște unelte eficiente de a-ți exprima personalitatea. Investește chiar acum într-un set de huse profesionale de la Itelmobile pentru telefonul tău mobile Oppo Reno 5 5G și bucură-te de o imagine așa cum ți-ai dorit mereu!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 5 5G

 • Huse de protecție Oppo Reno 5 Lite

  Telefonul tău mobil Oppo Reno 5 Lite poate căpăta mai multă personalitate în cel mai rapid mod cu putință dacă investești într-un set de huse profesionale Itelmobile! Alege din gama noastră de accesorii fabricate din materiale de înaltă calitate și bucură-te de un terminal care are exact imaginea pe care ți-o dorești!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 5 Lite

 • Huse de protecție Oppo Reno 4Z 5G

  Cele mai frumoase și mai originale huse pentru telefonul tău mobil Oppo Reno 4Z 5G le găsești doar aici, la Itelmobile! În magazinul nostru îți oferim o gamă variată de huse pentru toate gusturile și toate buzunarele, cu ajutorul cărora să adaugi un plus de personalitate terminalului tău preferat.

  Huse pentru protecție Oppo Reno 4Z 5G

 • Huse de protecție Oppo Reno 4 Pro 5G

  Cele mai frumoase huse de protecție pentru telefonul Oppo Reno 4 Pro 5G le găsești doar aici, la Itelmobile. Avem o gamă variată de huse personalizate pentru orice tip de telefon mobil disponibil la ora actuală pe piață, precum și o colecție bogată de diferite alte accesorii.

  Huse pentru protecție Oppo Reno 4 Pro 5G

 • Huse de protecție Oppo Reno 4 Pro

  Nu mai căuta mai departe huse profesionale pentru telefonul tău mobil Oppo Reno 4 Pro! În magazinul nostru găsești husele pe care ți le dorești, precum și mult alte accesorii care să ofere telefonului tău mobil preferat un plus de personalitate și de protecție.

  Huse pentru protecție Oppo Reno 4 Pro

 • Huse de protecție Oppo Reno 4

  Pentru telefonul tău mobil Oppo Reno 4 îți punem la dispoziție o gamă variată de huse de protecție care să ofere dispozitivului tău aspectul pe care ți-l dorești precum și un plus de protecție. Alege din oferta noastră accesoriul care ți se potrivește!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 4

 • Huse de protecție Oppo Reno 4 Lite

  Cele mai frumoase, dar și cele mai rezistente huse de protecție pentru telefonul tău Oppo Reno 4 Lite le găsești doar în magazinul nostru, Itelmobile. Aici îți oferim o gamă variată de accesorii GSM, dar și o colecție impresionantă de huse de protecție care să dea terminalului tău aspectul, dar și rezistența pe care ți-o dorești.

  Huse pentru protecție Oppo Reno 4 Lite

 • Huse de protecție Oppo A92

  Cât costă un telefon remarcabil? Cam cât un terminal oppo A92 și un set de huse profesionale de la Itelmobile! Cu un astfel de accesoriu de o calitate superioară și tu poți transforma orice telefon mobil în terminalul visurilor tale!

  Huse pentru protecție Oppo A92

 • Huse de protecție Oppo A91

  Este simplu să ieși în evidență dacă deții un Oppo A91 și îl dotezi cu un set de huse personalizate de la Itelmobile! Oferă-i terminalului tău protecția de care are atât de multă nevoie, dar și un plus de personalitate!

  Huse pentru protecție Oppo A91

 • Huse de protecție Oppo A74 5G

  Oppo continuă trendul de a oferi telefoane de o calitate foarte bună la prețuri mici. Oppo A74 5G face parte din această categorie, fiind dotat cu un sistem foto quad camera, slot pentru card microSD, mufă jack, NFC și fast charging si 5G. Ca să prindă o rețea 5G mai dezvoltată în anii următori, îți recomandăm să-l protejezi cu o husă de la iTelMobile!

  Huse pentru protecție Oppo A74 5G

 • Huse de protecție Oppo A72

  Cât de simplu este să oferi unui telefon mobil protecție, dar și personalitate? Dacă este vorba de Oppo A72, răspunsul este: foarte simplu! Alege din oferta noastră generoasă de huse premium produsul care ți se potrivește și bucură-te timp îndelungat de tot ceea ce are de oferit telefonul tău!

  Huse pentru protecție Oppo A72

 • Huse de protecție Oppo A54 5G

  O baterie excelentă ce complementează consumul redus al telefonului, patru camere peste medie la această categorie de preț, conectivitate 5G și o excelentă cameră selfie, toate la un preț extrem de competitiv, frumos împachetate în modelul Oppo A54 5G. Pentru a rezista cât mai mult timp, poți să alegi o husă de la iTelMobile.

  Huse pentru protecție Oppo A54 5G

 • Huse de protecție Oppo A53 5G

  Pentru bugete mai mici, Oppo a lansat modelul A53 5G. Pregătit oricând să intre în acțiune cu cele trei camere ale sale, un display fluid datoriă celor 90Hz, senzor de amprentă amplasat lateral și cea mai nouă versiune de Bluetooth, acest telefon este un best deal în clasa sa. Nu uita să-ți iei și o husă ca să te bucuri de el cât mai mult timp!

  Huse pentru protecție Oppo A53 5G

 • Huse de protecție Oppo A52

  Nu fă rabat de la calitate și protejează-ți telefonul Oppo A52 cu un set de huse profesionale pe măsura calităților lui! Astfel îi poți oferi și protecția de care are atât de multă nevoie, dar și un plus de personalitate.

  Huse pentru protecție Oppo A52

 • Huse de protecție Oppo A53s 5G

  Cu o baterie de 5000 mAh, Oppo A53s 5G promite să ruleze fără încărcare chiar și două zile. Este un telefon cu un design chic, cu un aer proaspăt și cu o calitate ridicată a ansamblării. E unul din puținele telefoane ce se mai bucură de caracteristici precum mufa jack sau slot de card microSD. Dacă îi adaugi și o husă, telefonul va deveni cu atât mai unic.

  Huse pentru protecție Oppo A53s 5G

 • Huse de protecție Oppo A53s

  Un telefon de buget cu carcateristici aproape de mid-range, Oppo A53s este acel telefon fără pretenții când e vorba de buget, dar care arată excelent odată ce îl ții în mână. Curburile laterale fac să fie ținut extrem de confortabil în mână, senzorul de amprentă este amplasat extrem de comod pe spate, iar o husă îi poate oferi elementul unic ce îl dorești de la el.

  Huse pentru protecție Oppo A53s

 • Huse de protecție Oppo A53

  Și tu poți să ieși în evidență prin originalitate optând pentru un set de huse personalizate premium de la Itelmobile. În afară de protecție, astfel de accesorii îi oferă terminalului tău și look-ul pe care ți-l doreși.

  Huse pentru protecție Oppo A53

 • Huse de protecție Oppo A15

  Echipat cu senzor de amprentă și Face ID, Oppo A15 este un telefon cât se poate de securizat. Subțire și elegant, smartphone-ul poate fi ținut și utilizat lejer cu o mână, în ciuda dimensiunilor generoase ale display-ului. Bateria de 5000 mAh îți oferă siguranța că nu rămâi deconectat, iar o husă de la iTelMobile îți oferă siguranța că vei avea telefonul întreg pentru o perioadă îndelungată.

  Huse pentru protecție Oppo A15

 • Huse de protecție Oppo A12

  Autonomie bună, design ireproșabil, funcții de top. Ce poți să-ți dorești mai mult de la un terminal de buget așa cum este telefonul mobil Oppo A12? Probabil un plus de protecție și mai multă personalitate, dar și acestea le poți obține ușor cu un set de huse profesionale de la Itelmobile.

  Huse pentru protecție Oppo A12

 • Huse de protecție Oppo Reno 3

  Cel mai simplu, dar și cel mai elegant mod de a proteja un telefon mobil ca Oppo Reno 3 este investiția într-o husă personalizată de la Itelmobile! Cu un accesoriu profesional din vasta noastră gamă de huse de protecție poți oferi dispozitivului tău preferat nu doar un aspect unic, ci și un plus de rezistență!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 3

 • Huse de protecție Oppo Reno 3 Pro

  La Itelmobile găsești huse profesionale, de cea mai bună calitate, pentru orice model de telefon mobil, inclusiv Oppo Reno 3 Pro! Accesorizează-ți acum terminalul cu un produs special și bucură-te de el timp îndelungat!

  Huse pentru protecție Oppo Reno 3 Pro

 • Huse de protecție Oppo A31

  Oppo A31 este un telefon care impresionează prin multe calități imbatabile, dar indiferent de felul cum este construit, tot ar putea profita la maxim de echiparea cu un set de huse premium de la Itelmobile. Alege din oferta noastră generoasă și oferă-i terminalului tău protecția de care are atât de multă nevoie!

  Huse pentru protecție Oppo A31

 • Huse de protecție Oppo A9 2020

  Cauți huse de protecție premium pentru un telefon mobil Oppo A9 2020? La Itelmobile avem nu doar un model, ci o gamă variată de produse din care să alegi exact ceea ce ți se potrivește! Bucură-te de protecție maximă și oferă-i terminalului tău un plus de personalitate cu un minim de investiție!

  Huse pentru protecție Oppo A9 2020

 • Huse de protectie pentru spatele smartphone-urilor OPPO R11 PLUS

  Ti-ai achizitionat recent un smartphone OPPO R11 PLUS? In acest caz, asigura-te ca il protejezi impotriva zgarieturilor si spargerii folosind husele moderne, confectionate din materiale premium, de la Itelmobile.

  Cele mai moderne modele de huse pentru telefoanele OPPO R11 PLUS

 • Huse de protecție Oppo A32

  Este simplu să-ți exprimi personalitatea prin intermediul propriului telefon mobil! Tot ce ai de făcut este să alegi din gama noastră variată de huse personalizate accesoriile care ți se potrivesc și să le lași pe ele să te descrie celor cu care faci cunoștință.

  Huse pentru protecție Oppo A32

 • Huse de protecție Oppo A73

  Îți dorești ca telefonul tău Oppo A73 să se facă ușor remarcat atunci când îl scoți din buzunar și să-ți reflecte personalitatea? Investește atunci într-un set de huse profesionale de la Itelmobile și oferă-i imaginea care te reprezintă!

  Huse pentru protecție Oppo A73

 • Huse de protecție Oppo A73 5G

  Un telefon Oppo A73 5G se poate transforma pe loc într-un terminal remarcabil cu ajutorul unui set de huse profesionale de la Itelmobile! Investește acum în accesoriile care te reprezintă și oferă-i telefonului tău mobil un look unicat și un plus de protecție!

  Huse pentru protecție Oppo A73 5G

 • Huse de protecție Oppo A5S

  Nu știi cum să-ți protejezi telefonul, dar să-i oferi și mai multă personalitate în același timp? Investește atunci într-un set de huse profesionale de la Itelmobile și bucură-te de un terminal indestructibil, care are imaginea pe care o dorești!

  Huse pentru protecție Oppo A5S

 • Huse de protecție Oppo A7

  Acum nu mai trebuie să alegi între imagine și rezistență pentru că atunci când vine vorba de telefoanele mobile poți profita de ambele avantaje! Investește într-un set de huse profesionale pentru telefonul tău Oppo A7 și bucură-te de un terminal cu un aspect deosebit și o rezistență remarcabilă!

  Huse pentru protecție Oppo A7