Cum cumpar de pe iTelMobile.Ro ?

 

Ai acum 2 modalitati de a plasa o comanda:

    1. Comenzi telefonice

Apeleaza, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:30 – 17:30 nr. de telefon 0215554835

Comunica operatorului datele tale de identificare si urmeaza instructiunile ce ti le va furniza acesta

Mentionam ca trebuie sa stiti denumirea exacta sau codul de produs a produsului pe care urmeaza sa il comandati pentru a facilita o comanda mai rapida prin telefon

    2. Comenzi prin intermediul magazinului online:

Tutorial pentru cum sa cumperi de pe telefonul mobil

Folosirea magazinului online itelmobile.ro este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

 Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare Comanda" care va deschide o noua fereastra cu doua optiuni:

 

Finalizare comandă ca vizitator neînregistrat sau înregistrat

 Comanda poate fi finalizata si fara sa va creati un cont pe site-ul nostru insa exista o serie de beneficii considerabile in deschiderea unui cont precum istoricul detaliat al comenzilor si salvarea datelor dumneavoastra pentru viitoarele comenzi. Inregistrare se face prin completarea unui formular  scurt care va salva toate datele dumneavostra.

 Daca sunteti deja membru puteti trece la urmatorul pas doar prin autentificarea dumneavoastra cu adresa de email si parola.

Vizitator neinregistrat

 

Daca nu doriti sa va creati cont pe site trebuie sa parcurgeti de fiecare data cand plasati o comanda urmatorii pasi:

 1. Informatii facturare completati toate campurile cu datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail este foarte importanta deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.

2. Informatii livrare in cazul in care doriti ca produsele sa fie livrate la o alta adresa

 Daca doriti ca produsele sa fie livrate la o alta adresa decat cea de facturare, puteti face asta prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.

3. Metode de livrare

Aici veti putea alege cea mai buna solutie pentru dumneavoastra in functie de costurile aferente. Acesta este costul livrarii in zona in care va aflati.

Pentru mai multe detalii consultati pagina de Termeni si Conditii.

Livrare exclusiv prin curier

4. Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.

Plata se poate efectua online prin card bancar sau ramburs catre curier

Nu se accepta alte metode de plata

5. Previzualizare comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului "Comandati".

Atentie: va rugam verificati inainte sa apasati butonul finalizare daca comanda dumneavostra este cea dorita si produsele sunt ceea ce va doriti sa comandati.

6. Confirmarea comenzii: veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii şi un link pentru a putea urmări stadiul procesarii acesteia.