SmartWatch & Accesorii 

 • Smartwatch

  Un smartwatch nu este doar un accesoriu la modă, potrivit cu orice ținută și orice tip de caracter. Dacă știi cum să profiți de fiecare din funcțiile sale, un smartwatch se poate transforma în cel mai util dispozitiv pe care îl deții, ajutându-te să nu mai uiți de întâlniri, să nu mai ratezi apeluri, să ai grijă de condiția ta fizică și, într-un cuvânt, să trăiești mai bine!

  Smartwatch

 • Accesorii Apple Watch de cea mai bună calitate

  Chiar și un Apple Watch are nevoie de accesorii profesionale pentru a fi desăvârșit. Alege de la Itelmobile tipul de curea care ți se potrivește, sau investește într-un încărcător pentru biroul tău ca să nu fie nevoie să-l porți mereu cu tine pe cel de acasă

  Accesorii Apple Watch profesionale

 • Accesorii Samsung Galaxy Watch

  Singurul mod prin care poți să îmbunătățești o experiență perfectă, ca cea pe care ți-o oferă un ceas inteligent Samsung Galaxy Watch, este utilizarea unor accesorii de top, fiabile, practice, de foarte bună calitate. Descoperă gama noastră de produse special create pentru ceasurile deștepte Samsung și bucură-te de tot ceea ce-ți poate oferi tehnologia.

  Accesorii Samsung Galaxy Watch

 • Accesorii Xiaomi Mi Band

  La Itelmobile ți-am pregătit o gamă variată de accesorii pentru brățara ta de fitness preferată, Xiaomi Mi Band. Îmbunătățește-ți experiența de utilizare și în același timp personalizează-ți produsul alegând din oferta noastră accesoriile care ți se potrivesc!

  Accesorii Xiaomi Mi Band