Folii OPPO 

 • Folii de protecție Oppo A72

  Nu există nicio diferență dintre un telefon mobil Oppo A72 proaspăt scos din cutie și același model de telefon folosit zi de zi, dacă cel din urmă este echipat cu un set de folii profesionale de la Itelmobile! Uită și tu de grija ecranului telefonului tău și investește în siguranță, alegând produsele noastre de înaltă calitate!

  Folii calitate superioară Oppo A72

 • Folii de protecție Oppo A12

  Acum este foarte simplu să ai grijă de orice telefon mobil dacă alegi din colecția noastră de folii de protecție produsul potrivit pentru terminalul tău! Avem folii de protecție pentru toate modelele de telefoane mobile disponibile la ora actuală pe piață, inclusiv pentru Oppo A12, un terminal extraordinar ca funcții și ca aspect.

  Folii calitate superioară Oppo A12

 • Folii de protecție Oppo Reno 3 Pro

  Cel mai frumos telefon mobil este cel al cărui ecran nu are nicio zgârietură! Ajută-ți și tu terminalul Oppo Reno 3 Pro să obțină acest titlu alegând pentru el un set de folii profesionale, de cea mai bună calitate, de la Itelmobile!

  Folii calitate superioară Oppo Reno 3 Pro

 • Folii de protecție Oppo A31

  Chiar dacă nu este cel mai scump terminal de pe piață, te poți bucura la infinit de noul tău Oppo A31 dacă investești într-un set de folii profesionale, confecționate din materiale de cea mai bună calitate de la Itelmobile! Bucură-te de ecranul telefonului tău exact așa cum l-ai cumpărat, cu un minim de investiție!

  Folii calitate superioară Oppo A31

 • Folii de protecție Oppo A9 2020

  Protecție optimă pentru timp îndelungat. Asta oferă un set de folii profesionale Itelmobile terminalului tău Oppo A9 2020 și de aceea nu ar mai trebui să amâni echiparea lui dacă vrei să te bucuri de ecranul său ca proaspăt scos din cutie pe toată durate utilizării sale.

  Folii calitate superioară Oppo A9 2020