Folii Sony 

Folii full cover pentru telefoanele Sony

Daca iti doresti ca telefonul tau sa fie mereu in siguranta si protejat de zgarieturi, ai nevoie de o folie de protectie. Opteaza pentru cele din sticla securizata pentru protectie garantata.

Pentru protejarea telefoanelor Sony, gasesti aici folii rezistente

 • Folii de protecție Sony Xperia L4

  Știi care este cea mai bună metodă pentru a-ți păstra telefonul Sony Xperia L4 ca proaspăt scos din cutie pentru mult timp? Să investești într-un set de folii de protecție de la Itelmobile și îi acorzi astfel toată atenția de care are nevoie!

  Folii calitate superioară Sony Xperia L4

 • Folii de protecție Sony Xperia L3

  Ți-ai schimbat vreodată telefonul mobil din cauză că ecranul său nu mai avea nimic în comun cu dispozitivul pe care l-ai cumpărat? Ei bine, nu va mai trebui să-ți schimbi niciodată telefonul din acest motiv pentru că acum îl poți accesoriza cu un set de folii de profesionale de la Itelomobile care să-i ofere toată protecția de care are nevoie!

  Folii calitate superioară Sony Xperia L3

 • Folii de protecție Sony Xperia 10 III

  Cel mai simplu mod de a proteja ecranul telefonului tău mobil Sony Xperia 10 III de toate pericolele la care îl expui zi de zi este prin echiparea lui cu un set de folii de protecție de la Itelmobile! Investește acum în aceste folii de o calitate superioară și uită de grija telefonului tău mobil!

  Folii calitate superioară Sony Xperia 10 III

 • Folii de protecție Sony Xperia 10 II

  Pentru telefonul Sony Xperia 10 II avem o gamă variată de accesorii, ce includ și folii de protecție de o calitate premium de la Itelmobile. Încearcă-le și tu descoperă cât de plăcut este să-ți folosești telefonul fără a avea în permanență grijă de bunăstarea ecranului lui.

  Folii calitate superioară Sony Xperia 10 II

 • Folii de protecție Sony Xperia 5 II

  Pentru telefonul tău Sony Xperia 5 II ți-am pregătit cele mai bune folii de protecție, alături de o gamă variată de accesorii cu ajutorul căruia să-i crești rezistența, dar și să-i oferi mai multă personalitate. Descoperă-le pe toate!

  Folii calitate superioară Sony Xperia 5 II

 • Folii de protecție Sony Xperia 1 III

  Sony Xperia 1 III este un telefon mobil care merită toată protecția pe care i-o poți oferi! Mai ales că este atât de simplu atunci când ai la dispoziție folii de protecție profesionale Itelmobile, special create pentru acest model de telefon mobil!

  Folii calitate superioară Sony Xperia 1 III

 • Folii de protecție Sony Xperia 1 II

  Dacă deții un telefon Sony Xperia 1 II pe care vrei să-l protejezi așa cum se cuvine, atunci ai ajuns exact unde trebuie! Descoperă și tu cele mai înalte standarde de calitate investind într-un set de folii premium de la Itelmobile!

  Folii calitate superioară Sony Xperia 1 II

 • Cele mai rezistente folii protectoare pentru Sony Xperia XA1

  Cea mai buna metoda prin care iti poti proteja ecranul telefonului impotriva deteriorarii este folia din sticla securizata. Pentru telefoanele Sony Xperia XA1 gasesti astfel de accesorii la Itelmobile.

  Folii protectoare de top dedicate telefoanelor Sony Xperia XA1

 • Folii de protecție Sony XZ2

  Deții un Sony XZ2? Atunci ai ajuns unde trebuie pentru că la Itelmobile avem foliile de protecție potrivite pentru el! Încearcă-le și tu și află cum este să-ți folosești terminalul fără a purta mereu de grijă ecranului lui.

  Folii calitate superioară Sony XZ2