Gadgets 

Gadgets

Din dorința de a oferi clienților noștri o gamă completă de produse electronice de cea mai bună calitate, nu ne-am specializat doar în comercializarea accesoriilor GSM de primă clasă, ci și a unor dispozitive din cele mai diverse! Descoperă oferta noastră de gadgeturi auto și pentru birou, accesorii pentru fitness sau divertisment și multe alte produse de top, menite să-ți facă viața mai ușoară, dar și mai palpitantă.

Gadgets

 • Gadget-uri auto de cea mai bună calitate

  Eleganța și confortul automobilelor se regăsesc în lucrurile simple. Cumpără de la Itelmobile cele mai performante gadget-uri auto pentru mașina ta și vei vedea cu siguranță diferența.

  Gadget-uri auto profesionale

 • Fitness

  Știai că persoanele care își contabilizează orele de antrenament obțin rezultate mai bune? Bazează-te și tu pe tehnologie și vei vedea cum exercițiile devin o plăcere când poți măsura în unități de timp și calorii progresul cu accesoriile pentru fitness de la Itelmobile.

 • Lifestyle gadgets de cea mai bună calitate

  Dispozitive special create pentru îmbunătățirea stilului de viață de la Itelmobile nu sunt doar practice, ci și extrem de atrăgătoare din punct de vedere vizual. Fie că este vorba de un pulverizator hidratant sau de un set de cuburi de gheață din metal, atunci când am ales gama de produse, le-am analizat pe toate până în cele mai mici detalii pentru ca satisfacția clienților noștri să atingă cote maxime.

  Lifestyle gadgets profesionale

 • Mănuși touchscreen de cea mai bună calitate

  Știm cât de neplăcut este să nu-ți poți folosi normal telefonul în timpul zilelor de iarnă, dar suntem conștienți și că nu se poate renunța nici la mănuși. De aceea ți-am pregătit o gamă de mănuși touchscreen elegante și în ton cu tendințele actuale din modă care să nu te incomodeze în momentul în care îți folosești telefonul, dar să îți țină și de cald.

  Mănuși touchscreen profesionale