Gadgets 

 • Gadget-uri auto de cea mai bună calitate

  Eleganța și confortul automobilelor se regăsesc în lucrurile simple. Cumpără de la Itelmobile cele mai performante gadget-uri auto pentru mașina ta și vei vedea cu siguranță diferența.

  Gadget-uri auto profesionale

 • Gaming smartphone de cea mai bună calitate

  Când vine vorba de telefoane mobile, întotdeauna se poate și mai mult. Nu te mulțumi cu puțin și investește în produsele de gaming pentru smartphone-uri de la Itelmobile și bucură-te de o experiență inedită care îți va surprinde toate simțurile.

  Gaming smartphone smartphone profesionale

 • Gadget-uri pentru birou de cea mai bună calitate

  Fie că este vorba de un încărcător premium, o lampă cu funcții multiple sau un organizator de cabluri, plăcerea de a te așeza la birou și a-ți începe ziua de muncă se regăsește în lucrurile simple. Tehnologizează-ți și tu spațiul de lucru cu gadget-uri pentru birou profesionale, iar productivitatea va veni de la sine.

  Gadget-uri birou profesionale

 • Fitness

  Știai că persoanele care își contabilizează orele de antrenament obțin rezultate mai bune? Bazează-te și tu pe tehnologie și vei vedea cum exercițiile devin o plăcere când poți măsura în unități de timp și calorii progresul cu accesoriile pentru fitness de la Itelmobile.

  Fitness

 • Lifestyle gadgets de cea mai bună calitate

  Dispozitive special create pentru îmbunătățirea stilului de viață de la Itelmobile nu sunt doar practice, ci și extrem de atrăgătoare din punct de vedere vizual. Fie că este vorba de un pulverizator hidratant sau de un set de cuburi de gheață din metal, atunci când am ales gama de produse, le-am analizat pe toate până în cele mai mici detalii pentru ca satisfacția clienților noștri să atingă cote maxime.

  Lifestyle gadgets profesionale

 • Accesorii Apple Watch de cea mai bună calitate

  Chiar și un Apple Watch are nevoie de accesorii profesionale pentru a fi desăvârșit. Alege de la Itelmobile tipul de curea care ți se potrivește, sau investește într-un încărcător pentru biroul tău ca să nu fie nevoie să-l porți mereu cu tine pe cel de acasă

  Accesorii Apple Watch profesionale

 • Accesorii Apple AIRPODS de cea mai bună calitate

  Bucură-te de muzică și podcasturi așa cum se cuvine completându-ți dispozitivul Apple Airpod cu accesoriile potrivite de la Itelmobile. Iar când îți dorești să le schimbi, întoarce-te tot aici și profită de gama noastră largă de produse.

  Accesorii Apple AIRPODS profesionale

 • Accesorii calculator de cea mai bună calitate

  Detaliile fac diferența. Acest lucru este valabil și pentru calculatorul tău căruia poți să-i creezi imaginea dorită cu accesoriile Itelmobile. Pune preț pe calitate și alege din gama noastră produse premium care îmbunătățesc aspectul aparatelor electronice, dar le oferă și protecția de care au nevoie.

  Accesorii calculator profesionale

 • Mănuși touchscreen de cea mai bună calitate

  Știm cât de neplăcut este să nu-ți poți folosi normal telefonul în timpul zilelor de iarnă, dar suntem conștienți și că nu se poate renunța nici la mănuși. De aceea ți-am pregătit o gamă de mănuși touchscreen elegante și în ton cu tendințele actuale din modă care să nu te incomodeze în momentul în care îți folosești telefonul, dar să îți țină și de cald.

  Mănuși touchscreen profesionale