Gadgets 

Gadgets

Din dorința de a oferi clienților noștri o gamă completă de produse electronice de cea mai bună calitate, nu ne-am specializat doar în comercializarea accesoriilor GSM de primă clasă, ci și a unor dispozitive din cele mai diverse! Descoperă oferta noastră de gadgeturi auto și pentru birou, accesorii pentru fitness sau divertisment și multe alte produse de top, menite să-ți facă viața mai ușoară, dar și mai palpitantă.

Gadgets

 • Smartwatch

  Un smartwatch nu este doar un accesoriu la modă, potrivit cu orice ținută și orice tip de caracter. Dacă știi cum să profiți de fiecare din funcțiile sale, un smartwatch se poate transforma în cel mai util dispozitiv pe care îl deții, ajutându-te să nu mai uiți de întâlniri, să nu mai ratezi apeluri, să ai grijă de condiția ta fizică și, într-un cuvânt, să trăiești mai bine!

  Smartwatch

 • Gadget-uri auto de cea mai bună calitate

  Eleganța și confortul automobilelor se regăsesc în lucrurile simple. Cumpără de la Itelmobile cele mai performante gadget-uri auto pentru mașina ta și vei vedea cu siguranță diferența.

  Gadget-uri auto profesionale

 • Gaming smartphone de cea mai bună calitate

  Când vine vorba de telefoane mobile, întotdeauna se poate și mai mult. Nu te mulțumi cu puțin și investește în produsele de gaming pentru smartphone-uri de la Itelmobile și bucură-te de o experiență inedită care îți va surprinde toate simțurile.

  Gaming smartphone smartphone profesionale

 • Gadget-uri pentru birou de cea mai bună calitate

  Fie că este vorba de un încărcător premium, o lampă cu funcții multiple sau un organizator de cabluri, plăcerea de a te așeza la birou și a-ți începe ziua de muncă se regăsește în lucrurile simple. Tehnologizează-ți și tu spațiul de lucru cu gadget-uri pentru birou profesionale, iar productivitatea va veni de la sine.

  Gadget-uri birou profesionale

 • Corpuri de iluminat exterior

  Iluminatul exterior este important atât pentru protecție, cât și pentru a crea o atmosferă plăcută în propria curte sau grădină. De aceea, investește în corpuri de iluminat de înaltă calitate și cu un design atrăgător de la Itelmobile!

  Corpuri de iluminat exterior

 • Fitness

  Știai că persoanele care își contabilizează orele de antrenament obțin rezultate mai bune? Bazează-te și tu pe tehnologie și vei vedea cum exercițiile devin o plăcere când poți măsura în unități de timp și calorii progresul cu accesoriile pentru fitness de la Itelmobile.

 • Lifestyle gadgets de cea mai bună calitate

  Dispozitive special create pentru îmbunătățirea stilului de viață de la Itelmobile nu sunt doar practice, ci și extrem de atrăgătoare din punct de vedere vizual. Fie că este vorba de un pulverizator hidratant sau de un set de cuburi de gheață din metal, atunci când am ales gama de produse, le-am analizat pe toate până în cele mai mici detalii pentru ca satisfacția clienților noștri să atingă cote maxime.

  Lifestyle gadgets profesionale

 • Accesorii Apple Watch de cea mai bună calitate

  Chiar și un Apple Watch are nevoie de accesorii profesionale pentru a fi desăvârșit. Alege de la Itelmobile tipul de curea care ți se potrivește, sau investește într-un încărcător pentru biroul tău ca să nu fie nevoie să-l porți mereu cu tine pe cel de acasă

  Accesorii Apple Watch profesionale

 • Accesorii Apple AIRPODS de cea mai bună calitate

  Bucură-te de muzică și podcasturi așa cum se cuvine completându-ți dispozitivul Apple Airpod cu accesoriile potrivite de la Itelmobile. Iar când îți dorești să le schimbi, întoarce-te tot aici și profită de gama noastră largă de produse.

  Accesorii Apple AIRPODS profesionale

 • Accesorii Samsung Galaxy Buds

  Îți dorești accesorii Samsung Galaxy Buds? Căutările tale au luat sfârșit! La Itelmobile avem o întreagă colecție de accesorii Samsung Galaxy Buds împreună cu o mulțime de alte accesorii premium pentru terminalele tale preferate!

  Accesorii Samsung Galaxy Buds

 • Accesorii calculator de cea mai bună calitate

  Detaliile fac diferența. Acest lucru este valabil și pentru calculatorul tău căruia poți să-i creezi imaginea dorită cu accesoriile Itelmobile. Pune preț pe calitate și alege din gama noastră produse premium care îmbunătățesc aspectul aparatelor electronice, dar le oferă și protecția de care au nevoie.

  Accesorii calculator profesionale

 • Accesorii Samsung Galaxy Watch

  Singurul mod prin care poți să îmbunătățești o experiență perfectă, ca cea pe care ți-o oferă un ceas inteligent Samsung Galaxy Watch, este utilizarea unor accesorii de top, fiabile, practice, de foarte bună calitate. Descoperă gama noastră de produse special create pentru ceasurile deștepte Samsung și bucură-te de tot ceea ce-ți poate oferi tehnologia.

  Accesorii Samsung Galaxy Watch

 • Accesorii Xiaomi Mi Band

  La Itelmobile ți-am pregătit o gamă variată de accesorii pentru brățara ta de fitness preferată, Xiaomi Mi Band. Îmbunătățește-ți experiența de utilizare și în același timp personalizează-ți produsul alegând din oferta noastră accesoriile care ți se potrivesc!

  Accesorii Xiaomi Mi Band

 • Accesorii Nintendo

  Știm cât de mult înseamnă jocurile și tehnologia pentru tine și de aceea ți-am pregătit o gamă variată de accesorii Nintendo care să-ți îmbunătățească experiența de utilizare. Fie că te joci din pasiune, sau ai făcut din acest hobby o carieră, nu te mulțumi cu puțin și investește în cele mai performante dispozitive, profitând de prețurile noastre convenabile!

  Accesorii Nintendo

 • Mănuși touchscreen de cea mai bună calitate

  Știm cât de neplăcut este să nu-ți poți folosi normal telefonul în timpul zilelor de iarnă, dar suntem conștienți și că nu se poate renunța nici la mănuși. De aceea ți-am pregătit o gamă de mănuși touchscreen elegante și în ton cu tendințele actuale din modă care să nu te incomodeze în momentul în care îți folosești telefonul, dar să îți țină și de cald.

  Mănuși touchscreen profesionale

 • Ring Light

  Un ring light este un produs esențial pentru orice vlogger care se respectă, mai ales dacă nișa pe care profesionistul se axează are tangență cu domeniul frumuseții. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv este foarte simplu să-ți scoți în evidență cele mai frumoase trăsături naturale, dar și să realizezi videoclipuri, clare, luminoase, de înaltă calitate.

  Ring Light

 • Microfoane Karaoke

  Unele persoane cântă de plăcere. Altele pentru că urmăresc să-și construiască o carieră în domeniul muzicii. Și mai sunt câteva care cântă doar de divertisment. Indiferent de motivele care se ascund în spatele pasiunii tale pentru muzică, investește într-un microfon profesional de karaoke cu ajutorul căruia să ai parte de o experiență la cel mai înalt nivel!

  Microfoane Karaoke

 • Măști de protecție

  În contextul de față, protecția trebuie să fie mereu pe primul loc! Așa cum te-am obișnuit și cu accesoriile GSM, la Itelmobile îți oferim o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, ce include acum și măști de protecție pentru ca tu, la fel ca terminalele tale, să fii mereu în deplină siguranță!

  Măști de protecție

 • Accesorii TV - Audio

  Pentru o experiență senzorială autentică, investește acum în accesorii TV - audio profesionale de la Itelmobile! Bucură-te de adevăratul potențial al televizorului tău și îndrăgostește-te iar și iar de sunetele de calitate!

  Accesorii TV - Audio