Huse ONEPLUS 

Huse protectoare special concepute pentru telefoanele ONE PLUS

Cu siguranta, iti doresti sa te bucuri cat mai mult timp de telefonul tau. Pentru a reusi acest lucru, protejeaza-ti device-ul cu ajutorul huselor de protectie disponibile in oferta Itelmobile.

Pentru smartphone-ul tau ONE PLUS gasesti aici cele mai frumoase huse

 • Huse de protecție OnePlus 10 Pro 5G

  Un telefon flagship precum OnePlus 10 Pro 5G merită și are nevoie de toată protecția oferită de o husă, iar dacă protecția vine la pachet și cu un design deosebit, cu atât mai bine. Pe iTelMobile găsești cele mai trendy huse pentru telefonul tău!

  Huse pentru protecție OnePlus 10 Pro 5G

 • Huse de protecție OnePlus 9

  Niciodată nu a fost atât de simplu să oferi unui telefon mobil protecție și personalitate în același timp! Investește într-un set de huse OnePlus 9 de la Itelmobile și fă-ți terminalul să iasă în evidență, oferindu-i imaginea pe care ți-o dorești!

  Huse pentru protecție OnePlus 9

 • Huse de protecție OnePlus 9 Pro

  Bucură-te pentru mult timp de telefonul tău mobil OnePlus 9 Pro echipându-l cu un set de huse profesionale de la Itelmobile! Cu ajutorul unui astfel de accesoriu, telefonul tău preferat poate căpăta imaginea pe care ți-o dorești, dar și un plus de protecție.

  Huse pentru protecție OnePlus 9 Pro

 • Huse de protecție OnePlus Nord CE 5G

  Lasă protecția telefonului tău, în seama noastră. Cele mai cool huse pentru OnePlus Nord CE 5G le găsești la noi. Colorate sau transparente, tip carte, antishock sau slim, gama noastră de huse îți permite sa nu faci compromisuri. Alege-ți acum noua husă!

  Huse pentru protecție OnePlus Nord CE 5G

 • Huse de protecție OnePlus Nord N200 5G

  Un telefon premium are nevoie de o husă pe măsură. iTelMobile îți propune cele mai trendy huse pentru OnePlus Nord N200 5G. Protecție maximă, design deosebit, totul pentru ca tu să-ți găsești husa favorită!

  Huse pentru protecție OnePlus Nord N200 5G

 • Huse de protecție OnePlus Nord N100

  Cauți huse personalizate pentru telefonul tău OnePlus Nord N100? Alege din oferta Itelmobile produsul care ți se potrivește și oferă-i terminalului tău un plus de protecție, dar și un look exact așa cum îți dorești.

  Huse pentru protecție OnePlus Nord N100

 • Huse de protecție OnePlus Nord N10 5G

  OnePlus Nord N10 5G este un telefon pe care merită să-l protejezi de pericolele zilnice la care se expune orice telefon mobil folosit. De aceea investește pentru el într-un set de huse de protecție personalizate care să-i crească rezistența, dar și să-i ofere un aspect unic.

  Huse pentru protecție OnePlus Nord N10 5G

 • Huse de protecție OnePlus 8T

  Husele personalizate, special create pentru telefonul OnePlus 8T de la Itelmobile sunt convenabile ca preț, oferă terminalului tău un plus de protecție și în primul rând un aspect unic. Îndrăznește să fii diferit și dă-le un motiv celor din jur să te admire!

  Huse pentru protecție OnePlus 8T

 • Huse de protecție OnePlus Nord 2 5G

  Tu ce preferi? O husă care să-ți ofere protecție maximă sau o husă care să păstreze linia telefonului? La iTelMobile, indiferent de preferințe, vei găsi husa de care ai nevoie. Comandă-ți acum noua husă!

  Huse pentru protecție OnePlus Nord 2 5G

 • Huse de protecție OnePlus Nord

  Specificații de top și un preț mai mult decât convenabil pentru ceea ce are de oferit. Era și de așteptat ca un terminal ca OnePlus Nord să facă vâlvă în rândul utilizatorilor de telefoane mobile și încă o veste bună este aceea că acum îi poți acorda și un plus de protecție, dar și mai multă personalitate cu un set de huse premium de la Itelmobile.

  Huse pentru protecție OnePlus Nord

 • Huse de protecție One Plus 8 Pro

  Este simplu să ieși în evidență când folosești un telefon ca One Plus 8 Pro! Iar și mai simplu este să-i oferi terminalului tău protecție dotându-l cu un set de huse Itelmobile, special create pentru el!

  Huse pentru protecție One Plus 8 Pro

 • Huse de protecție One Plus 8

  La Itelmobile avem nu doar unul, ci o gamă întreagă de modele de huse profesionale de cea mai bună calitate, special create pentru telefonul tău One Plus 8! Nu te mulțumi cu puțin, ci alege întotdeauna exact ceea ce te reprezintă!

  Huse pentru protecție One Plus 8

 • Huse de protecție One Plus 7 Pro

  Când este atât de simplu să oferi protecție, este și păcat să nu te bucuri de un telefon ca One Plus 7 Pro pentru mulți, mulți ani de la achiziție! În gama noastră Itelemobile avem o mulțime de produse de o calitate premium din care poți alege ceea ce se potrivește perfect cu nevoile și așteptările tale.

  Huse pentru protecție One Plus 7 Pro

 • Huse de protecție One Plus 7

  Fie că este vorba de personalitate, fie că te interesează mai mult protecția, merită să investești într-un set de huse profesionale Itelmobile pentru telefonul tău Onel Plus 7! Nu aștepta până este prea târziu și fă acum cea mai importantă investiție pentru bunăstarea lui.

  Huse pentru protecție One Plus 7

 • Huse de protecție One Plus 6T

  Avem o gamă generoasă și variată de huse profesionale premium, inclusiv pentru telefonul tău One Plus 6T! De aceea, nu mai amâna momentul și acordă-i chiar acum terminalului tău preferat un plus de personalitate și protecție!

  Huse pentru protecție One Plus 6T

 • Huse de protecție One Plus 6

  Dacă ești în căutarea unor huse profesionale pentru telefonul tău One Plus 6, ai ajuns exact unde trebuie! La Itelmobile te așteptăm cu o gamă variată de modele pentru toate gusturile și bineînțeles, pentru toate buzunarele!

  Huse pentru protecție One Plus 6

 • Huse protectoare de calitate dedicate telefoanelor ONE PLUS 5

  Protejeaza-ti telefonul impotriva socurilor mecanice cu ajutorul huselor de la Itelmobile. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate si ofera un grad de protectie sporit.

  Huse de protectie pentru smartphone-urile ONE PLUS 5

 • Huse inedite pentru telefoanele ONE PLUS 5T

  Pentru telefoanele OnePlus 5T gasesti cele mai bune huse la Itelmobile. Acestea sunt confectionate din materiale rezistente si sunt ideale pentru protejarea device-urilor impotriva zgarieturilor si altor semne inestetice.

  Achizitioneaza acum huse de calitate pentru smartphone-urile ONE PLUS 5T