Huse ONEPLUS 

Huse protectoare special concepute pentru telefoanele ONE PLUS

Cu siguranta, iti doresti sa te bucuri cat mai mult timp de telefonul tau. Pentru a reusi acest lucru, protejeaza-ti device-ul cu ajutorul huselor de protectie disponibile in oferta Itelmobile.

Pentru smartphone-ul tau ONE PLUS gasesti aici cele mai frumoase huse

 • Huse de protecție OnePlus Nord

  Specificații de top și un preț mai mult decât convenabil pentru ceea ce are de oferit. Era și de așteptat ca un terminal ca OnePlus Nord să facă vâlvă în rândul utilizatorilor de telefoane mobile și încă o veste bună este aceea că acum îi poți acorda și un plus de protecție, dar și mai multă personalitate cu un set de huse premium de la Itelmobile.

  Huse pentru protecție OnePlus Nord

 • Huse de protecție One Plus 8 Pro

  Este simplu să ieși în evidență când folosești un telefon ca One Plus 8 Pro! Iar și mai simplu este să-i oferi terminalului tău protecție dotându-l cu un set de huse Itelmobile, special create pentru el!

  Huse pentru protecție One Plus 8 Pro

 • Huse de protecție One Plus 8

  La Itelmobile avem nu doar unul, ci o gamă întreagă de modele de huse profesionale de cea mai bună calitate, special create pentru telefonul tău One Plus 8! Nu te mulțumi cu puțin, ci alege întotdeauna exact ceea ce te reprezintă!

  Huse pentru protecție One Plus 8

 • Huse de protecție One Plus 7 Pro

  Când este atât de simplu să oferi protecție, este și păcat să nu te bucuri de un telefon ca One Plus 7 Pro pentru mulți, mulți ani de la achiziție! În gama noastră Itelemobile avem o mulțime de produse de o calitate premium din care poți alege ceea ce se potrivește perfect cu nevoile și așteptările tale.

  Huse pentru protecție One Plus 7 Pro

 • Huse de protecție One Plus 7

  Fie că este vorba de personalitate, fie că te interesează mai mult protecția, merită să investești într-un set de huse profesionale Itelmobile pentru telefonul tău Onel Plus 7! Nu aștepta până este prea târziu și fă acum cea mai importantă investiție pentru bunăstarea lui.

  Huse pentru protecție One Plus 7

 • Huse de protecție One Plus 6T

  Avem o gamă generoasă și variată de huse profesionale premium, inclusiv pentru telefonul tău One Plus 6T! De aceea, nu mai amâna momentul și acordă-i chiar acum terminalului tău preferat un plus de personalitate și protecție!

  Huse pentru protecție One Plus 6T

 • Huse de protecție One Plus 6

  Dacă ești în căutarea unor huse profesionale pentru telefonul tău One Plus 6, ai ajuns exact unde trebuie! La Itelmobile te așteptăm cu o gamă variată de modele pentru toate gusturile și bineînțeles, pentru toate buzunarele!

  Huse pentru protecție One Plus 6

 • Huse protectoare de calitate dedicate telefoanelor ONE PLUS 5

  Protejeaza-ti telefonul impotriva socurilor mecanice cu ajutorul huselor de la Itelmobile. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate si ofera un grad de protectie sporit.

  Huse de protectie pentru smartphone-urile ONE PLUS 5

 • Huse inedite pentru telefoanele ONE PLUS 5T

  Pentru telefoanele OnePlus 5T gasesti cele mai bune huse la Itelmobile. Acestea sunt confectionate din materiale rezistente si sunt ideale pentru protejarea device-urilor impotriva zgarieturilor si altor semne inestetice.

  Achizitioneaza acum huse de calitate pentru smartphone-urile ONE PLUS 5T