Accesorii tablete / laptop 

O multitudine de accesorii pentru tablete sau laptop

Indiferent daca ai un laptop sau laptop sau poate chiar pe ambele, tot timpul este bine sa le protejezi si atunci cand este nevoie poate sa adaugi si un accesoriu. La noi gasesti produsele potrivite cerintelor tale. 

Descopera gama variata de produse pentru laptopul sau tableta ta

 • Huse rezistente pentru tablete de ultima generatie

  Te ajutam sa iti protejezi tableta de orice pericole cu husele noastre de cea mai buna calitate! Beneficiezi de preturi avantajoase si de modele variate!

  Huse pentru protectia tabletelor

 • Folii pentru protectia tabletelor

  Protejeaza ecranul tabletei tale cu foliile din gama Itelmobile! Te bucuri de un pret imbatabil si o calitate fara egal!

  Folii de protectie pentru ecranele tabletelor

 • Huse Macbook

  La Itelmobile avem cele mai atractive, dar și cele mai calitative huse Macbook pentru terminalul tău preferat! Oferă-i un plus de personalitate și în același timp, protejează-l așa cum se cuvine!

  Huse Macbook

 • Folii Ecran Apple Macbook

  Pur și simplu nu există metodă mai simplă de a proteja ecranul unui Apple Macbook decât dotarea lui cu un set de folii profesionale de la Itelmobile! Investește și tu în astfel de accesorii și află cât de practic este să-ți folosești terminalul fără a-i purta de grijă!

  Folii Ecran Apple Mackbook

 • Standuri / Coolere Notebook

  Ești gamer până în măduva oaselor? Atunci ai neapărată nevoie de un accesoriu inedit din colecția noastră de standuri / coolere notebook! În acest mod te poți distra pe cinste cu jocurile tale preferate fără a fi nevoie să porți de grijă terminalului pe care le joci!

  Standuri / Coolere Notebook

 • Genți Laptop

  Transportă-ți laptopul în siguranță oriunde te duci, alegând una din gențile noastre profesionale. De asemenea, nu renunța la stil și investește într-o geantă de laptop care să se potrivească perfect personalității tale!

  Genți Laptop

 • Suporturi Tablete

  La Itelmobile avem o gamă variată de accesorii pentru toate electronicele tale preferate! Alege din colecția noastră huse, folii, precum și suporturi pentru tablete ca să-ți folosești terminalele așa cum îți place, indiferent dacă este vorba de muzică, filme și jocuri sau muncă!

  Suporturi Tablete