Huse Realme 

 • Huse de protecție Realme 8 Pro

  Subțire și ușor, Realme 8 Pro atacă piața telefoanelor mid-range cu multe caracteristici demne de un best seller. Cameră principală de 108MP, soft îmbunătățit pentru poze de noapte, selfie-uri incredibile plus o baterie de 4500 mAh ce se încarcă complet în doar 47 minute. Totul e la superlativ la acest telefon, chiar și prețul.

  Huse pentru protecție Realme 8 Pro

 • Huse de protecție Realme 8 5G

  Ce-ți dorești de la un telefon? Să vină cu un display deosebit, să aibă un design atrăgător, o baterie care să te țină cel puțin o zi, tehnologii avansate care să te asigure că va fi un telefon bun și peste ani, iar dacă nu e prea scump, cu atât mai bine. Am ratat ceva? Foarte posbil. Oricum ar fi, cele mai multe din aceste caracteristici sunt bifate cu succes de către Realme 8 5G.

  Huse pentru protecție Realme 8 5G

 • Huse de protecție Realme 8

  Cameră foto principală de 64MP, cameră macro, cameră selfie de 16MP, baterie de 5000 mAh și încărcare rapidă la 30W, Realme 8 4G e un telefon complet din multe puncte de vedere. Nici prețul nu este unul prea ridicat, încadrându-se lejer în orice buget. Și pentru că tot vorbim despre buget, la noi găsești probabil cele mai bune huse la cele mai bune prețuri.

  Huse pentru protecție Realme 8

 • Huse de protecție Realme 7

  Realme oferă un raport preț/calitate foarte bun. Nu are cel mai luminos display, dar oferă un refresh rate de 90Hz ceea ce îl face extrem de fluid în navigare. Camerele foto sunt mai mult decât decente la acest nivel de preț, iar procesorul face față la jocuri ce au nevoie de resurse ridicate. Per total este un telefon ce își merită banii și îți recomandăm să-l protejezi cu o husă.

  Huse pentru protecție Realme 7

 • Huse de protecție Realme 7 Pro

  Cu un ecran Super AMOLED ce garantează o calitate a imaginii ridicată, Realme 7 Pro vine la pachet și cu senzor de amprentă optic amplasat sub display. Un alt punct forte îl reprezintă bateria de 4500 mAh și încărcarea ultra rapidă, ce în doar 12 minute duce telefonul la 50% încărcare. Practic, nu trebuie să-ți mai faci griji că ramâi fără baterie deoarece se încarcă extrem de repede.

  Huse pentru protecție Realme 7 Pro