Produsele achizitionate din magazinul nostru online beneficiaza de garantie in cazul in care acestea sunt defecte sau vin cu probleme de fabricatie.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o solutionare rapida. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile cu privire la garantie. 

Certificatul de garantie este disponibil in format digital, descarcabil aici

Nu se ofera garantie pentru

  • Produsele ce sufera uzura normala la utilizare
  • Defecte cauzate de utilizator - caderi, indoire, zgarieturi, ciobituri, etichete sau sigilii de garantie indepartate, socuri mecanice
  • Foliile de protectie instalate in regim propriu. Acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service gsm ce va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

Toate problemele observate se vor comunica prin e-mail la office@itelmobile.ro. E-mailul va contine informatii complete + atasate poze cu produsul sau produsele pentru o solutionare mai rapida. 

Dupa receptionarea e-mailului dumneavoastra, operatorii iTelMobile vor reveni in cel mai scurt timp pentru solutionarea solicitarii.

Solutionarea garantiilor se va face intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice.

Conditiile in care se ofera garantie produselor sunt in conformitate cu  ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021