Folii Nokia 

Folii rezistente pentru telefoanele de la Nokia

Iti doresti ca telefonul tau sa arate mereu ca nou? Atunci protejeaza-i display-ul cu folii rezistente din sticla securizata sau plastic. 

Protectie garantata cu foliile full cover pentru telefonul tau Nokia

 • Folii protectoare pentru telefonul tau Nokia 3 

  Pentru un telefon care sa arate mereu ca nou, ai nevoie de cele mai bune accesorii de protectie. Pe Itelmobile.ro gasesti o gama variata de folii pentru protectia ecranului telefoanelor Nokia 3.

  Gama celor mai rezistente folii de protectie pentru telefoanele Nokia 3 

 • Folii de protectie special concepute pentru Nokia 6

  Ai un smartphone Nokia 6 de care vrei sa te bucuri cat mai mult timp? Atunci nu ezista sa achizitionezi chiar acum o folie de protectie confectionata din materiale de cea mai buna calitate, pe care o gasesti doar pe Itelmobile.ro

  Gaseste aici cele mai rezistente folii de protectie pentru telefoanele Nokia 6 

 • Folii de protectie din sticla pentru telefoanele Nokia 5

  Orice telefon are nevoie de accesorii care sa-l protejeze de praf, cazaturi si zgarieturi. Pe Itelmobile.ro gasesti accesorii si folii potrivite modelului tau de telefon, pentru a te bucura de protectie in orice situatie. 

  Folii de cea mai inalta calitate pentru smartphone-ul Nokia 5

 • Folii din sticla securizata pentru ecranul telefoanelor Nokia 8 

  Este important sa achizitionezi accesoriile potrivite telefonului tau. Pentru modelul Nokia 8, gasesti pe Itelmobile.ro folii din sticla securizata pentru display-ul sensibil al telefonului tau. 

  Gasesti aici folii din scticla securizata pentru Nokia 8

 • Folii protectoare din sticla securizata pentru Nokia 7

  Foliile protectoare pentru Nokia 7 de la Itelmobile sunt de o calitate superioara si ofera protectie sporita telefonului tau in fata cazaturilor, zgarieturilor si impacturilor usoare, astfel ca investitia ta este protejata.

  Nokia 7 protejat cu noile folii de protectie

 • Folii protectie zgarieturi, cazaturi si impacturi usoare pentru Nokia 6.1 2018

  Itelmobile iti pune la dispozitie folii de sticla pentru Nokia 6.1 2018 ce iti pastreaza ecranul intact in fata zgarieturilor ce pot avea loc in fiecare zi, dar si a cazaturilor sau a impacturilor usoare ce pot avea loc, stiind ca telefonul tau este ca nou.

  Protectie sporita pentru Nokia 6.1 2018 cu folii sticla securizata

 • Siguranta deplina cu folii sticla securizata pentru Nokia 7 Plus 2018

  Poti sa stai linistit stiind ca telefonul tau poate fi lovit, dar ecranul acestuia va ramane intact si curat ca in ziua in care l-ai cumparat cu folii de sticla securizata pentru Nokia 7 Plus 2018, puse la dispozitie de Itelmobile.

  Nokia 7 Plus 2018 protejat in orice moment cu folii protectoare

 • Protejeaza-ti telefonul Nokia 3.1 cu folii protectoare

  Itelmobile pune la dispozitie folii protectoare de calitate superioara pentru Nokia 3.1, ce iti protejeaza telefonul impotriva potentialelor impacte, ofera o instalare usoara si sunt tot ceea ce ai nevoie pentru protejarea investitiei tale.

  Folii protectoare ce ofera protectie sporita pentru Nokia 3.1

 • Folii protectoare pentru Nokia 2.1 de calitate superioara

  Foliile de sticla protectoare de o calitate superioara realizate pentru Nokia 2.1 folosesc o tehnologie care absoarbe si distribuie socul unui impact, pastrandu-ti ecranul intact si oferindu-ti libertatea de a trai fara frica.

  Nokia 2.1 protejat cu folii sticla securizata