Sistem De Stabilizare Profesional Baseus Gimbal Pentru Smartphone,gri Inchis

419,40 lei

-40%

699,00 lei

..

6953156219564

Acest produs va fi disponibil in curand


Nota produs Nota produs:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 Review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adauga un review View Reviews Vezi toate review-urile
Livrare gratuita la comenzile 
de peste 59 de lei
Peste 35.000
accesorii GSM

Va oferim o gama larga de produse

COST TRANSPORT
16.99 LEI

Valabil oriunde in Romania, cu livrare in 24-48 ore

Baseus Gimbal este un dispozitiv avansat folosit pentru stabilizarea imaginii la înregistrarea filmelor cu un smartphone
Gadgetul permite înregistrarea video profesională cu o netezime ridicată a imaginii, reducând la minimum vibrațiile și șocurile.

Gimbalul este echipat cu stabilizare cu trei axe, ceea ce reduce semnificativ șocurile cauzate de mișcările mâinii. Accesoriul urmărește mișcarea mâinii, reacționând la vibrații și reglând poziția smartphone-ului în aceeași poziție. Acest lucru vă permite să mențineți puritatea și netezimea imaginii în timpul înregistrării, astfel încât chiar și videoclipurile create cu ajutorul unui smartphone să pară profesionale și unice.

Dispozitivul funcționează cu smartphone-uri, atât cu iOS, cât și cu Android. Gimbal este operat folosind o aplicație BaseusControl dedicată care permite asocierea cu un smartphone și editarea înregistrărilor video.
Stabilizatorul Baseus este un instrument multifuncțional care vă oferă ocazia completă de a crea înregistrări creative și unice. Gimbalul are o serie de funcții, inclusiv capacitatea de a urmări mișcarea, opțiunea de zoom ușor (care permite obținerea efectului Dolly Zoom), funcția de înregistrare cu efectul Timelaps, precum și opțiunea de a face fotografii în modul panoramic până la 180 ° și 320 °.
Un dispozitiv cu capacități atât de vaste vă permite să înregistrați înregistrări de înaltă calitate folosind efecte cinematografice interesante.

Utilizarea produsului este convenabilă și pe deplin intuitivă. Dispozitivul are un design ușor și ergonomic care vă permite să utilizați Gimbal mai mult timp fără să vă simțiți obosiți.
Produsul are un design atent, iar în partea superioară a acestuia se află un panou cu butoane de control care vă permite să acționați dispozitivul cu o singură mână.
Butonul principal responsabil pentru setarea Gimbalului, se deplasează în fiecare parte, datorită căreia setarea smartphone-ului este simplă și intuitivă. Gadgetul asigură o muncă de lungă durată în timpul înregistrării, datorită bateriei puternice, care garantează o muncă neîntreruptă până la 12 ore la o singură încărcare.

Gimbal Baseus este un dispozitiv profesionist care oferă oportunități deosebite atunci când filmați și faceți fotografii.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI: 
- 100% Original
- Ambalat în ambalaj original
- Capacitatea bateriei: 2200mAh
- Durată de viață a bateriei: <12 ore
- Lățimea telefonului până la 92mm
- Capacitate de ridicare a telefonului până la 250g
- Stabilizarea imaginii cu trei axe
- Funcția de urmărire a feței și a obiectelor
- Dolly Zoom, Timelaps și efect panoramic
- Control prin aplicația Baseus Control
- Compatibilitate cu dispozitivele iOS și Android
- Port micro-USB încorporat

SET CONȚINE:
1 x Base Gimbal
1 x cablu Micro-USB
1 x Contragreutate...

Material Aluminiu
Culoare Gri
Producator Baseus
Telefon compatibil (Model) Universal
Brand Compatibil Universal
Sistem de operare compatibil Android
Conectivitate Bluetooth
Model compatibil Universal
Functii selfiestick Maner telescopic

Reviews Review-uri (0)


Produse asemanatoare

Produse vizualizate