Accesorii Auto Incarcat Baterii 

Accesorii auto pentru incarcarea bateriilor

Acum poti avea siguranta ca telefonul tau nu va ramane fara baterie atunci cand esti plecat de acasa. La Itelmobile gasesti o gama vasta de accesorii auto pentru incarcarea smartphone-urilor.

Cabluri si incarcatoare pentru telefon

 • Cel mai bun cablu usb tip c, Samsung si Iphone

  Doar la Itelmobile beneficiezi de cabluri USB si MICRO USB tip C pentru iPhone si Samsung la cele mai avantajoase preturi. Fiind create din materiale durabile, sunt extrem de rezistente, astfel incat sa le poti utiliza un timp indelungat.

  Cabluri USB si MICRO USB tip C, Iphone si Samsung

 • Incarcator auto pentru Samsung si Iphone ieftine si eficiente

  Cele mai sigure si eficiente incarcatoare auto pentru Samsung si iPhone iti sunt puse la dispozitie de Itelmobile. Raportul dintre calitate si pret este unul excelent, iar perfomanta acestora este pe masura asteptarilor.

  Cel mai bun incarcator auto pentru Samsung si Iphone

 • Incarcatoare pentru Iphone 7, 7 Plus, Samsung S8 si altele la preturi avantajoase

  In oferta magazinului nostru gasesti incarcatoare priza si wireless, care asigura alimentarea rapida a bateriei. Acestea sunt disponibile atat pentru telefoanele marca Samsung si Apple, cat si pentru alte modele de smartphone-uri.

  Incarcatoare priza si wireless pentru Iphone 7, 7 Plus, Samsung S8 si alte modele

 • La Itelmobile gasesti o gama variata de cabluri audio

  Iti place sa asculti melodiile preferate impreuna cu prietenii tai? Itelmobile iti ofera o gama variata de cabluri audio ideale pentru tine.

  Cabluri audio pentru cei care vor sa imparta bucuria muzicii cu cei dragi

 • Diferite modele de adaptor MicroUSB

  Itelmobile iti prezinta o gama variata de adaptori MicroUSB. Acestia pot fi folositi atat pentru incarcatoare, cat si pentru accesorii de stocare a datelor mobile.

  Adaptori pentru incarcare si stocare date