Tot ce trebuie să știi înainte de a investi într-un telefon Samsung din seria S20

An de an Samsung lansează pe piață o nouă serie S de terminale cu sistem de operare Android. Dintre acestea, unele sunt cu adevărat remarcabile, iar în cazul altora avem impresia că producătorii doar încearcă să-și facă datoria și să mai bifeze încă o generație.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Pentru anul 2020 Samsung a lansat o colecție de trei telefoane din seria S și anume Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Toate acestea sunt niște smartphone-uri impresionante, cu prețuri pe măsură. Dar dacă îți permiți să plătești atât cât cere Samsung pentru un terminal, merită să te orientezi către unul din aceste trei dispozitive.

De asemenea, indiferent de alegerile tale, nu uita că în magazinul nostru Itelmobile, alături de multe alte accesorii GSM, găsești huse Samsung Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20+ sau huse Samsung Galaxy S20 Ultra profesionale, la prețuri convenabile și de o calitate excelentă, prin care poți da un plus de personalitate, dar și de rezistență dispozitivului tău preferat.

Pentru o mai bună înțelegere a ofertei Samsung de anul acesta însă, în rândurile ce urmează ți-am pregătit un scurt ghid de cumpărare a unui terminal din seria S20, care să te ajute să-ți dai mai bine seama unde anume pe piață se situează această gamă de telefoane.

Citește recenziile utilizatorilor înainte de orice achiziție!

Întotdeauna este o idee bună să citești cât mai multe recenzii legate de produsele electronice în care vrei să investești. De exemplu, Samsung Galaxy S20 Ultra a fost lăudat pe multe site-uri de specialitate, în presă și pe bloguri, dar pe forumurile unde consumatorii și-au scris părerile fără intenția de a câștiga audiență, putem descoperi și voci care afirmă că modul de noapte al camerei principale a acestui telefon nu este neapărat unul remarcabil, iar funcția de 100x zoom nu-și prea are sensul luând în considerare calitatea pozelor rezultate. Poate și de aceea, Samsung Galaxy Note 20 Ultra este limitat la “doar” 50x zoom și dacă îți doreai un aparat pe care să-l folosești pe post de binoclu, este bine să știi că încă mai ai puțin de așteptat. Astfel, înainte de orice achiziție, recomandăm o cercetare amănunțită, folosind ca surse de studiu nu doar articolele de pe internet, ci și recenziile și comentariile postate de utilizatori pe forumuri.

Care este cel mai bun terminal din seria S20 de la Samsung?

Cu toate că cele trei telefoane mobile lansate de Samsung anul acesta în seria S20 sunt destul de diferite ca aspect, în interior ele sunt foarte similare.

Atât Samsung Galaxy S20, cât și variantele sale mai performante au ecrane cu rată de refresh de 120 Hz, aceleași procesoare, posibilitate de extindere a memoriei interne, funcție de încărcare wireless și sunt rezistente la apă.

De asemenea, fiecare dintre ele este promovat ca un terminal ce face dovada evoluției tehnologiei Samsung la capitolul fotografie. Seriile S9 și S10 de la Samsung au avut camere bunicele. Dar comparate cu orice smartphone din seria S20, performanțele lor par deja învechite în acest departament.

Cu toate că Samsung Galaxy S20 și Samsung Galaxy S20+ au lentile principale de câte 12 MP ca și predecesoarele lor, o îmbunătățire radicală este faptul că pixelii lor sunt cu aproximativ 30% mai mari, lucru care face posibilă captarea unei cantități mai mari de lumină. Modulul telephoto de asemenea a fost și el perfecționat și adus la o valoare de 64 MP, iar dacă preferi fotografia ultra-wide, e bine să știi că terminalele din seria S20 de anul acesta au lentile ultra-wide cu pixeli mai mari cu 40% decât cele de anul trecut, care te ajută să faci fotografii extraordinare chiar și în condiții mai slabe de lumină.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dar chiar și cu toate aceste upgrade-uri, Samsung Galaxy S20 Ultra rămâne totuși regele fotografiei și deținătorul titlului de telefonul cu cel mai mare număr de pixeli. Modulul principal al camerei sale din spate are 108 MP și folosește o metodă numită pixel binning pentru a face fotografii de 12 MP. Cât despre zoom-ul său de 100x, este clar că la o astfel de valoare se pierde mult din calitatea imaginii, dar, totuși, este destul de impresionant că poți face fotografii de atât de departe și totuși să distingi clar elementele imortalizate.

Pin It on Pinterest