Huse personalizate: de ce, cât și unde?

Huse personalizate… deși pare o veșnicie de când au apărut pe piața din România, această industrie a luat de fapt amploare în ultimii cinci ani. Noi, adică iTelMobile, am fost și suntem printre promotorii a ceea ce înseamnă husă personalizată în România.
Prima noastră husă personalizată a fost expediată acum mai bine de patru ani. Câteva luni a durat pregătirea lansării acestui produs, pentru ca husa fie de o calitate foarte bună, peste ceea ce exista la acel moment, iar această politică se menține și acum: calitate peste ce există pe acest segment.
Am adus în România cea mai nouă tehnologie UV, am testat un număr de deosebit de mare de vopseluri pentru a găsi varianta cea mai bună, cea mai rezistentă și cea mai ecologică.
Primul model a fost husa personalizată slim, din silicon transparent, pentru cei ce vor să păstreze la minim dimensiunile telefonului. Husa personalizata din silicon beneficiază de o imprimare elastică, pentru ca ea să nu-și piardă din caracteristici, chiar dacă husa este dusă la extrem de către utilizator prin îndoirea acesteia. Evident, dacă doriți să păstrați husa în condiții bune cât mai mult timp, vă recomandăm să nu o supuneți la prea multe teste de acest gen 🙂
Husa personalizata slim
În scurt timp, iTelMobile a devenit lider pe piața de profil, numărul clienților a crescut exponențial, la fel ca și cererile voastre în materie de tip de husă. După o perioadă de analize și studii, am dezvoltat husa personalizată antishock Upzz Pro. Aceasta a fost prima husă dezvoltată de o companie din România pe acest segment de huse personalizate. Rama siliconată disponibilă în trei variante de culoare, spatele din policarbonat ce protejează telefonul la impacturi dure, modul în care a fost gândită pentru a dispersa șocurile mecanice și un set bonus de butoane de altă culoare ce se pot schimba după bunul plac al clientului, fac din această husă una dintre cele mai versatile huse de pe piață din punct de vedere al designului si a protecției oferite.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒
👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Evident, pentru că dorim să evoluăm și să ne pliem pe nevoile clienților noștri, am decis să ne extindem portofoliul, iar anul acesta a intrat în oferta noastră o nouă husă personalizată antishock, modelul Upzz AirDrop. Ca și în cazul husei Upzz Pro, varianta AirDrop are rama siliconată și spatele din policarbonat. Prin ce se diferențiază de husa Upzz Pro? În primul rând, așa cum spune și denumirea, aceasta include tehnologia AirDrop. Această tehnologie constă în includerea unor “pernuțe” de aer în colțurile husei. Ele au rolul de a absorbi șocurile mecanice, împiedicând propagarea șocului către telefon, protejându-i atât exteriorul cât și interiorul. Rama este transparentă și trece de nivelul display-ului pentru ca ecesta să nu intre în contact cu suprafețele plane. De aceeași protecție beneficiază și modulul de camere, în jurul acestuia existând o margine mai ridicată pe a-l proteja pe suprafețele plane.Husa personalizata antishock UPzz Pro
Husa personalizata antishock AirDrop
De ce suntem numărul 1 în România pe segmentul huselor personalizate? Pentru că imprimarea se realizează cu cele mai moderne utilaje disponibile, pentru că imaginea imprimată este de o calitate excelentă, pentru că investim timp și resurse în dezvoltarea de huse care să se plieze pe cererile voastre, pentru că personalizăm huse pentru telefoane lansate acum mulți ani dar și pentru telefoane lansate în urmă cu doar câteva săptămâni. Pentru că menținem prețurile la un nivel minim. Pentru că nu facem rabat la calitate.
De ce să achiziționezi o husă personalizată? Poate vrei să dai telefonului tău un look mai personal cu o imagine din viața ta de care îți aduci aminte cu plăcere. Sau poate vrei o imagine cu hobby-ul tău, cu eroii tăi preferați sau pur și simplu o imagine ce ți-a atras atenția. În același timp, o husă personalizată poate fi un cadou cu impact maxim, la costuri reduse.
Te așteptăm pe iTelMobile să-ți alegi husa și să o personalizezi cu imaginea preferată!

Pin It on Pinterest