Vrei să-ți cumperi un telefon Xiaomi Mi 11? Iată ce trebuie să știi despre acest terminal!

Xiaomi Mi 11 este un telefon mobil care a fost lansat anul trecut, în luna decembrie. Dar a durat un timp până a devenit un telefon disponibil chiar și în țara noastră deoarece producătorii săi l-au adus pe piața globală abia în luna ianuarie a acestui an.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Xiaomi Mi 11 este un telefon mobil cu o serie de funcții greu de găsit chiar și la unele din cele mai apreciate flagshipuri de pe piață. Despre toate acestea, precum și multe alte motive pentru care acest telefon mobil își merită din plin investiția, vom vorbi mai departe, în rândurile ce urmează.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre Xiaomi Mi 11

Telefonul Xiaomi Mi 11 face parte din seria Mi lansată de compania Xiaomi, companie care la ora actuală ocupă locul 3 în calitate de producător de telefoane mobile la nivel global.

Până acum, telefoanele Xiaomi, în special cele din seria Mi, erau niște telefoane mobile bune și cu prețuri mai mult decât acceptabile. Dar începând cu seria Xiaomi Mi 10, lucrurile au luat o întorsătură diferită.

De-a lungul timpului, telefoanele mobile Xiaomi au fost dotate cu tot mai multe funcții incredibile, iar din acest motiv, chiar dacă s-au scumpit, încă considerăm că prețul lor este justificat. La fel stau lucrurile și în cazul telefonului Xiaomi Mi 11.

Xiaomi Mi 11 are o mulțime de trăsături pe care te-ai aștepta să le găsești la un flagship ca de exemplu posibilitatea foarte rapidă de încărcare, ecranul QHD+ OLED cu rată de refresh de 120 Hz și camera sa foto.

Mai mult, utilizatorii care își doresc un terminal cu ceva mai multă personalitate, pot investi într-un set de huse Xiaomi Mi 11 de la Itelmobile care să ofere telefonului lor aspectul la care visează.

Merită sau nu să investești într-un telefon mobil Xiaomi Mi 11?

Telefoanele din seria Xiaomi Mi sunt niște telefoane destinate celor care vor să aibă parte de o experiență de utilizare pe care doar un flagship o poate oferi, dar nu vor să plătească mai mult de 1000 de dolari pe un dispozitiv. Cu alte cuvinte, când cumperi un astfel de telefon, primești mult, dar plătești puțin.

Chiar și cei mai pasionați utilizatori de smartphone-uri spun că terminalele din seria Xiaomi Mi 11 sunt o alternativă excelentă la incredibil de scumpele telefoane mobile lansate de Apple sau Samsung. Iar dacă ești dispus să treci cu vederea peste unele neajunsuri minore, chiar ai parte de o experiență premium fără să plătești prea mult atunci când investești într-un astfel de telefon.
Prin ce diferă Xiaomi Mi 11 Ultra de Xiaomi Mi 11?

Xiaomi Mi 11 și Xiaomi Mi 11 Ultra au exact același ecran, cu singura excepție fiind faptul că terminalul mai scum are un raport ecran / corp mai bun. De asemenea, la fel stau lucrurile și în cazul procesorului și plăcii grafice. Atât Xiaomi Mi 11, cât și Xiaomi Mi 11 Ultra au câte un procesor Qualcomm Snapdragon 888 și o placă grafică Adreno 660 GPU.

În ceea ce privește memoria, între cele două terminale încep să se observe câteva diferențe. Xiaomi Mi 11 are o memorie RAM LPDDR5 de 8 GB, iar Xiaomi Mi 11 Ultra o memorie RAM LPDDR5 de 12 GB. De asemenea, Xiaomi Mi 11 este disponibil în două variante, una cu o capacitate de stocare a datelor de 128 GB și alta de 256 GB, iar Xiaomi Mi 11 Ultra se poate cumpăra doar cu 256 GB.

Și la capitolul baterii, Xiaomi Mi 11 Ultra își justifică prețul mai mare cu dotări mai bune. Astfel, în timp ce Xiaomi Mi 11 are o baterie de doar 4600 mAh, Xiaomi Mi 11 Ultra are una de 5000 mAh.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În ceea ce privește camera foto, o diferență notabilă este senzorul de 108 MP care lipsește la telefonul Ultra. Dar asta nu înseamnă că terminalul mai scump nu are niște lentile care să-l facă să merite a se numi flagship.

Pin It on Pinterest