Cele mai bune telefoane mobile Xiaomi și Oppo pe care să le cumperi în anul 2021

Vrei să îți cumperi un telefon mobil convenabil ca preț, dar cu funcții extraordinare? Ce spui de un terminal Xiaomi sau Oppo? În 2021, atât Xiaomi cât și Oppo ne-au pregătit o mulțime de surprize plăcute care merită din plin atenția noastră. De asemenea, nici terminalele care au deja o oarecare istorie pe piață nu sunt de lepădat!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

3 Telefoane mobile Xiaomi care ne-au atras atenția în 2021

Xiaomi Mi 11

Pentru iubitorii de tehnologie, Xiaomi Mi 11 este ca un cadou frumos de început de an pe care Xiaomi l-a pregătit tuturor fanilor săi. Xiaomi este un telefon foarte echilibrat atât din punct de vedere al prețului său, cât și în ceea ce privește funcțiile pe care le are. În primul rând, el este dotat cu un procesor modern, ce face față cu succes cerințelor epocii actuale, un display care îți taie răsuflarea și niște camere potente, toate îmbrăcate într-o carcasă de terminal cu un aspect industrial, la modă.

Mi 10T Pro

La fel ca și Xiaomi Mi 11, și telefonul Mi 10 T Pro este una din recomandările noastre principale pentru cei care își doresc un terminal de la această companie. Mi 10T Pro se poate lua ușor la întrecere cu Xiaomi Mi 11 și chiar și cu Xiaomi Mi 11 Pro. Fără să compromită în vreun fel experiența utilizatorilor săi, Mi 10T Pro este un telefon ce și-l poate permite oricine. Iar în schimbul banilor investiți în el, Mi 10T Pro oferă un puternic procesor Snapdragon 865, un display LCD cu o rată de refresh de 144 Hz și o cameră principală cu o lentilă de 108 MP.

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC nu este nici pe departe telefonul perfect. Dar depinde foarte mult de ceea ce ceri în calitate de utilizator de la un astfel de terminal. Poco X3 NFC are o baterie foarte potentă, ce-i oferă o autonomie care îl face să iasă în evidență față de competitorii săi. În plus, are o cameră excelentă, un ecran superb și un aspect robust, care te cucerește de la prima vedere dacă îți plac telefoanele bine făcute.

3 Telefoane mobile Oppo care ne-au atras atenția în 2021

Oppo Find X3 Pro

Oppo Find X3 Pro nu este doar un telefon bun, ci cel mai bun telefon lansat de compania Oppo în anul 2021. El este dotat cu o cameră fantastică, iar display-ul său atrăgător reprezintă în sine unul din cele mai populare motive pentru care îl aleg cei mai mulți utilizatori ai săi. Din păcate însă, toate aceste avantaje vin cu un preț. Oppo Find X3 Pro este destul de scump și pe deasupra, există destul de multe persoane care spun că design-ul său este inferior telefonului din generația anterioară.

Oppo Ren 10X Zoom

Telefonul mobil Oppo Reno 10x Zoom este un telefon mobil lansat în anul 2019, dar care chiar și acum, în 2021, Oppo Reno 10X Zoom este un telefon mobil care merită din plin investiția fanilor săi. El are un design foarte atrăgător și un procesor care justifică până la ultimul leu valoarea investiției. Pe de altă parte, este puțin cam greu și nici nu are cea mai rapidă interfață. Dar compensează din plin prin celelalte funcții.

Oppo A72

A trecut un an de la lansarea pe piață a telefonului Oppo A72, dar în rândul pasionaților de telefoane mobile, încă se mai pomenește despre funcțiile sale. Oppo A72 este un telefon foarte atrăgător din punct de vedere al design-ului și care, la fel ca multe alte telefoane lansate pe același continent, are o baterie uimitoare ce-i conferă o autonomie de neînchipuit pentru alte terminale din categoria sa de preț. Pe de altă parte, acum, la momentul de față, la prima vedere cel puțin, poate da impresia unui terminal ieftin. Dar nici acest lucru nu trebuie să reprezinte un impediment deoarece pentru orice telefon disponibil acum pe piață, la Itelmobile se găsesc și husele potrivite!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Îți place lista noastră? Te tentează vreunul din terminalele prezentate aici? Nu uita că la Itelmobile avem o gamă variată de huse Xiaomi și huse Oppo pentru orice buzunar, care pot oferi telefonului tău preferat nu doar aspectul pe care ți-l dorești, ci și mai multă personalitate!

Pin It on Pinterest