De ce ar trebui posesorii de ceasuri Apple Watch să-și cumpere și căști AirPod?

Ceasurile Apple Watch și căștile AirPod sunt două exemple de dispozitive absolut grozave, lansate de compania Apple, pe care fanii acestui producător pur și simplu le adoră. Dar oricât de minunate ar fi pe cont propriu, sunt și mai și împreună. Hai să vedem în continuare de ce merită să cumperi o pereche de căști AirPod dacă deții un Apple Watch și invers.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Un lucru extraordinar în legătură cu ceasul Apple Watch este faptul că îți oferă control complet asupra muzicii pe care o asculți și apelurilor tale telefonice. Dar din moment ce acest dispozitiv nu poate reda muzica pe cont propriu, orice utilizator are nevoie de o pereche de căști wireless pentru a-și folosi ceasul în acest scop. Iar dacă tot îți cumperi căști special pentru a asculta muzică direct de la telefon, de ce să nu investești în ce-i mai bun și să te bucuri de aparatul tău cum se cuvine?

De ce să investești în căști AirPod dacă ai deja un Apple Watch?

Indiferent dacă este vorba de căști AirPod din prima sau a doua generație ori căști AirPod Pro, oricare din variante se potrivește perfect cu ecosistemul Apple și se conectează automat la ceas prin intermediul iCloud-ului, avantaje de care nu te poți bucura cu alte tipuri de căști. În plus, durata de viață a bateriei lor este mai mult decât satisfăcătoare, permițându-ți să asculți melodiile preferate timp îndelungat. Mai mult, aceste căști se pot încărca și pe rând, putând astfel să asculți muzică la o singură cască în timp ce cealaltă se încarcă în carcasa ei.

În ceea ce privește confortul, căștile AirPod se așează bine în urechi și nu deranjează nici atunci când sunt purtate timp îndelungat. Majoritatea utilizatorilor le adoră și de aceea, ca produs electronic, ele se bucură de un succes incredibil. Cu toate acestea, există și lucruri pe care căștile AirPod nu le pot face pe cont propriu, iar vestea bună este că ceasul Apple Watch acoperă lipsurile.

Cum anume contribuie Apple Watch la îmbunătățirea experienței de utilizare a căștilor AirPod?

În primul rând, singura variantă în care poți să ajustezi volumul căștilor AirPod este prin utilizarea unui iPhone sau a unui Apple Watch. Iar modul de ajustare cu ajutorul celui de-al doilea dispozitiv este chiar mai simplu decât cu primul.

De asemenea, dacă vrei să verifici starea bateriei căștilor tale, o poți face tot cu ajutorul ceasului, de la Control Center.

În cazurile excepționale în care întâmpini probleme cu conectivitatea atunci când folosești AirPlay, poți să-ți conectezi căștile în mod manual la ceasul tău. Acest lucru se poate face prin funcția Bluetooth, ale cărei setări le găsești tot în panoul de control al ceasului tău.

Ceasul Apple Watch este extraordinar pentru persoanele care ratează apelurile telefonice în mod constant. El te notifică imediat atunci când ai un apel nepreluat, iar dacă dispui și de o pereche de căști AirPod, cu ajutorul lor poți prelua apelurile direct de pe ceas. Astfel, răspunzi, vorbești, iar când ești gata, tot ce trebuie să faci este să închiei convorbirea apăsând pe ecranul ceasului și să te întorci la melodiile pe care le ascultai înainte. Iar dacă vrei o metodă chiar și mai practică, e bine să știi că poți prelua sau încheia apeluri fără să utilizezi ceasul, folosind funcția double-tap pe care o au căștile.

Ca să știi cine te sună, poți folosi o funcție a sistemului de operare care îl face pe Siri să te anunțe în legătură cu cine te apelează. Astfel, poți cere să fii informat în legătură cu apelurile tale telefonice ori direct în căști, ori în căști și în mașină.

Accesorii de protecție pentru căștile AirPod și ceasurile Apple Watch

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Atât căștile AirPod cât și ceasurile Apple Watch sunt niște dispozitive remarcabile în ceea ce privește fiabilitatea. Însă câteva măsuri de siguranță în plus nu strică niciodată și de aceea recomandăm investiția în curele Apple Watch, huse AirPod Pro, huse AirPod 1 sau huse AirPod 2 profesionale, direct de pe site-ul nostru. Toate aceste accesorii oferă dispozitivelor Apple mai multă rezistență și nu în ultimul rând, și mai multă personalitate.

Pin It on Pinterest