Toate asemănările și diferențele dintre telefoanele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Max, gama de top lansată de Apple anul acesta

Nici nu a trecut bine trendul telefoanelor mobile iPhone 11, că Apple a lansat deja o nouă serie de terminale, de data aceasta mai complexă chiar decât de anul trecut. Este vorba de colecția de telefoane iPhone 12 care au intrat și pe piața din România și deja fac furori printre utilizatori.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Seria iPhone 12 cuprinde patru telefoane care seamănă foarte mult unele cu altele la aspect și dintre care iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt capete de afiș. În ceea ce privește funcționalitatea, dar și alte aspecte, putem spune că și iPhone 12 Mini și iPhone 12 își merită popularitatea de care au parte, dar la capitole precum capacitatea de stocare sau camera foto principală, nu se compară cu variantele lor mai scumpe, dar și infinit îmbunătățite.

Astfel, dacă ai de gând să investești într-un terminal flagship anul acesta sau la începutul anului viitor, pentru că deocamdată mai e mult și bine până ce o altă companie de top va veni cu un terminal care să le facă competiție, iată ce trebuie să știi despre iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Principalele caracteristici comune dintre iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max

Atât iPhone 12 Pro, cât și iPhone 12 Pro Max, dar și modelele mai ieftine din această serie au un design foarte minimalist, cu colțuri destul de pătrățoase și carcase subțiri și elegante. De asemenea, cu toate că diferă la dimensiuni, oricare dintre ele este dotat cu câte un ecran OLED ce oferă o experiență de utilizare extraordinară, făcând ca terminalul în cauză să se preteze atât la jocuri și filme, cât și la editarea fotografiilor. Iar dacă tot am pomenit de fotografii, trebuie să menționăm și faptul că toate cele patru terminale ale seriei iPhone 12 sunt dotate cu camere selfie absolut identice, făcând astfel alegerea unui nou terminal și mai grea din acest punct de vedere.

Procesorul A14, la fel de nou și inovativ ca întregul concept al seriei, este încă un lucru pe care toate telefoanele iPhone 12 îl împărtășesc. Spre deosebire de alte companii din aceeași ligă, când vine vorba de serii de top, cei de la Apple nu se feresc să folosească fix aceleași chip-uri pentru o colecție întreagă de telefoane, lăsând alte diferențe să fie cele după care clienții lor își ghidează alegerile.

Și în final, dacă alegi să optezi pentru unul din cele două telefoane care fac subiectul acestui articol, încă un lucru de reținut este faptul că în ceea ce privește alternativele de personalizare, pentru ambele terminale te așteaptă în magazinul nostru Itelmobile o gamă variată de huse iPhone 12 Pro Max sau huse iPhone 12 Pro cu ajutorul cărei să oferi dispozitivului preferat imaginea, dar și protecția de care are nevoie.

Principalele diferențe dintre iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max

Fiind un material în care ne-am propus să aducem în discuție telefoanele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max pentru a le compara și a te ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză, trebuie să spunem câteva cuvinte și despre caracteristicile care le fac să difere unul de celălalt.

Dimensiuni și rezoluție

În primul rând, așa cum era de așteptat și după nume, iPhone 12 Pro este sensibil mai mic decât iPhone 12 Pro Max el având o carcasă de 146.7 x 71.5 x 7.4 mm și un display de 6.1 inchi, spre deoserbire de cel mai mare terminal al seriei, cu o carcasă de 160.8 x 78.1 x 7.4 mm și un display de 6.7 inchi. Rezoluția ecranelor celor două terminale este de 2532 x 1170 pixeli, respectiv 2778 x 1284 pixeli.

Prețuri și dată de lansare

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dintre toate telefoanele seriei iPhone 12, iPhone 12 Pro Max este cel mai scump terminal, el costând la ora actuală aproximativ 6.300 de lei pentru modelul cu o capacitate de stocare de 128 GB, iar iPhone 12 Pro următorul, cu un preț de aproximativ 5.800 de lei pentru modelul cu o capacitate de stocare de 128 GB. De asemenea, în timp ce iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max au fost lansate abia în data de 13 noiembrie a acestui an, iPhone 12 și iPhone 12 Pro încântă deja fanii companiei Apple de câteva săptămâni încoace.

Pin It on Pinterest