Samsung Galaxy A41 vs Samsung Galaxy A51 vs Samsung Galaxy A71 – trei telefoane din clasa mid-range care merită atenția ta!

La Itelmobile pur și simplu adorăm tot ce înseamnă tehnologie. Ne plac dispozitivele electronice și accesoriile acestora, dar ne place și să le comparăm între ele pentru a ne familiariza cât mai bine cu conceptul fiecăruia dintre ele și lucrurile de care sunt capabile.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Când vine vorba de telefoane mobile, mai ales în ceea ce îi privește pe producătorii de top, ne putem da seama după prețul unui terminal la ce așteptări ar trebui să avem de la el și pe baza unei analize simple, putem emite o opinie obiectivă în legătură cu cât de mult acesta își merită investiția.

Dar când punem față în față mai multe dispozitive și le comparăm, de fiecare dată observăm lucruri uimitoare, care ne ajută să luăm decizii mai ușor, mai ales atunci când vine vorba de achiziția unui nou terminal.

De aceea, în articolul de azi, îți propunem ca subiect de discuție o comparație amplă între Samsung Galaxy A41, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 pentru a ne da seama care din aceste trei telefoane este cel mai bun și din ce punct de vedere.

Ce să cumperi dintre Samsung Galaxy A41, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71?

De ce să cumperi un Samsung Galaxy A41?

Dintre toate cele trei telefoane care fac subiectul acestui articol, Samsung Galaxy A41 are cea mai mare densitate de pixeli, și anume 431 ppi comparativ cu 405 ppi, respectiv 393 ppi. De asemenea, cântărește cel mai puțin, având doar 152 g comparativ cu 172 g și 179 g. Mai mult, dacă îți plac telefoanele ergonomice, tot el este cea mai bună variantă cu o înălțime de 149.9 mm spre deosebire de 158.5 mm sau 164.6 mm cât au celelalte două terminale.

De ce să cumperi un Samsung Galaxy A51?

Samsung Galaxy A51 este telefonul cu cel mai rapid procesor dintre toate cele trei terminale prezentate aici. De asemenea, are senzor de stabilizare a imaginii și o viteză de procesare a memoriei RAM de 2133 MHz, spre deosebire de 1800 MHz sau 1866 MHz, precum și 4 canale de memorie, spre deosebire de doar două câte au celelalte telefoane.

De ce să cumperi un Samsung Galaxy A71?

Samsung Galaxy A71 are cea mai puternică baterie, și anume un acumulator de 4500 mAh, semnificativ mai potent decât acumulatoarele de 3500, respectiv 4000 mAh ale terminalelor mai ieftine. De asemenea, camera sa principală are cele mai performante lentile și anume patru senzori de câte 64 MP, 12 MP, 5 MP și încă 5 MP. În comparație cu acest setup, niciunul din senzorii terminalelor mai convenabile nu depășește 48 MP. Tot la capitolul fotografie, merită să menționăm și faptul că acest terminal este capabil de a imortaliza cele mai luminoase cadre, întrucât lentila sa de 64 MP are o deschidere f/1.8.

Cu toate că este un terminal destul de generos ca dimensiuni, Samsung Galaxy A71 este cel mai subțire, caracteristică ce îi dă un look elegant și rafinat. El are doar 7.7 mm spre deosebire de Samsung Galaxy A41 și Samsung Galaxy A51 care au câte 7.9 mm fiecare.

Ce lucruri au în comun Samsung Galaxy A41, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71?

Toate cele trei telefoane prezentate în acest articol au exact aceeași rezoluție, de 1080 x 2400 pixeli. De asemenea, prezintă funcția always-on display foarte utilă în diferite situații. La capitolul memorie RAM și memorie internă pe de altă parte, Samsung Galaxy A41 face notă discordantă cu 4 GB de RAM față de 8 GB cât au celelalte două telefoane și cu 64 GB față de 128 GB. Același lucru este valabil și pentru camere selfie, unde Samsung Galaxy A41 are un senzor de doar 25 MP, spre deosebire de Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 care au câte un senzor de 32 MP.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Te-ai hotărât la unui din aceste trei terminale citind articolul nostru? După ce îl comanzi, nu uita să-i cumperi de la Itelmobile și o husă pe măsură! În colecția noastră avem o mulțime de huse Samsung Galaxy A41, huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71 printre care cu siguranță se găsește și un accesoriu pe placul tău.

Pin It on Pinterest