Toamna se numără… lansările de noi smartphone-uri

Ne puteam aștepta ca după lansarea lui Samsung Note 9 și a gamei de telefoane de la Apple, iPhone Xs Max, iPhone Xs și iPhone Xr, să se aștearnă un pic de liniște pe piața lansărilor de noi smartphone-uri. Și totuși, această toamnă este mai aglomerată ca niciodată în ceea ce privește noi lansări de terminale mobile.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

După eventul susținut de Apple, event ce a dezamăgit pe unii și a extaziat pe alții, piața Android nu a stat deloc cuminte și a încercat să atragă privirile celor care doresc un nou device. Și chiar avem cu ce ne delecta ochii pentru ca mai apoi să-i îndreptăm către portofel pentru a vedea dacă mai sunt bani de cheltuit înainte de a ne pune pe strâns pentru Black Friday și sărbătorile de iarnă.

Poate unul din cele mai așteptate momente a fost lansarea noii generații de Pixel. Așteptările sunt mari de la smartphoneurile Google, Pixel 3 și Pixel 3XL fiind nevoite să ducă mai departe stindardul telefonului care face cele mai bune poze, așa cum a fost Pixel 2. Designul nu a suferit modificări majore comparativ cu generația anterioră, asta dacă nu luăm în calcul imensul notch de la Pixel 3XL.

Nici Huawei nu a stat deoparte, aducând noi telefoane în linia Mate, mai exact Huawei Mate 20 Lite, Huawei Mate 20 și Huawei Mate 20 Pro. Producătorul chinez a străbătut o cale lungă de la telefoanele super ieftine și de calitate îndoielnică pentru a propune acum telefoane pentru gama de top, telefoane ce stabilesc trenduri (primul device de top cu trei camere). Nu degeaba Huawei a depășit Apple în topul producătorilor cu cele mai multe telefoane vândute, nu departe de ocupantul primului loc, Samsung.

Și pentru că tot am pomenit de Samsung, nici sud-coreenii nu au stat resemnați într-un colț, privind spre ceilalți. Samsung a îmbogățit gama seriei A cu două noi modele. Aceste modele au apărut oarecum din neant și probabil de aici și modul în care a fost surprinsă piața. Principala funcție de care va beneficia Samsung A7 2018 e faptul că deține trei camere foto, iar cu asta nu se poate lăuda nici măcar flagship-ul Note 9. Un al doilea telefon lansat este Samsung A9 2018. Cei de la Samsung și-au spus probabil că e imposibil să mai pui în ziua de azi o singură cameră principală, două e deja banal, trei are deja A7, așa că hai să punem PATRU camere. Da, citiți bine, Samsung A9 2018 vine cu nu mai puțin de patru camere. De ce? Vom afla cât de curând când vom avea primele rezultate cu testele foto.

Dar pe piață nu e numai iPhone, Samsung și Huawei. Sony încearcă să revină cu un super telefon. Sony Xperia XZ3 poate însemna un pas în față pentru producătorul japonez. Designul e unul reușit, bateria este consistentă iar procesorul este cel mai puternic de pe piață. Poate singura dezămăgire este faptul că vine cu o singură cameră, dar dacă ținem cont că marea majoritate a producătorilor de telefoane utilizează senzori optici de la Sony, ne putem aștepta ca Xperia XZ3 să realizeze poze peste medie.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Pentru final am păstrat THE FLAGSHIP KILLER!!! One Plus 6T a fost lansat la sfârșitul lunii octombrie. Deși nu este un brand foarte cunoscut la noi, One Plus reușește să aducă pe piață telefoane cu performanțe de top, la prețuri mult mai mici decât ceea ce oferă Samsung, iPhone și Huawei pentru gama de top. Dacă te-ai săturat să vezi prețuri de peste 1000 euro pentru un telefon, îți recomandăm să încerci smartphone-urile One Plus. Promitem că nu vei dezamăgit/ă. Poate designul nu este neapărat unul care să fure privirea, dar important e ce se găsește sub capotă. Dar dacă vrei ca telefonul tău să iasă în evidență, poți utiliza o husă mai specială, husă ce o poți achiziționa de la noi, iar cu asta ai rezolvat și problema designului.

Pin It on Pinterest