Tipuri de huse pentru Samsung Note 9

De când au apărut telefoanele mobile, husele pentru mobil sunt accesoriile vedetă. Acestea au din ce în ce mai mare importanță și sunt chiar esențiale pentru smartphone-uri. Smartphone-urile sunt mai sensibile, de aceea necesită o atenție deosebită.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Nefolosirea unei huse limitează viața telefonului, deoarece este mult mai expus la diverse incidente. În prezent, există modele diferite de huse pentru telefon, potrivite pentru fiecare smartphone în parte.  În acest articol vă vom prezinta câteva dintre husele pentru Samsung Note 9, care se află în oferta Itelmobile.ro.

Pentru a satisface toate cerințele și gusturile clienților, ne-am propus să le oferim huse din materiale diferite, astfel că pentru Samsung Note 9 găsiți huse din piele naturală, din plastic, policarbonat, silicon, din sintetiv, TPU+policarbonat.

În ceea ce privește culorile, și în acest caz gama este variată. La noi veți descoperi huse albastre, dark blue, fumurii, gold, grey, gri, maro, negru, roșu, silver, transparente.

Modelele sunt și acestea diverse. Puteți opta pentru huse tip carcasă, flip cover, protecție 360°, protecție spate+laterale.

După cum puteți observa, gama de accesorii pentru acest tip de smartphone este extrem de variată, iar acest lucru vă poate îngreuna puțin alegerea. Din acest motiv, vrem să vă dăm o mână de ajutor, făcându-vă câteva recomandări de care sperăm că veți ține cont.

Husă Slim Nillkin Frosted Samsung Note 9 Negru

Dacă vă doriți o husă care să nu îngroașe telefonul și să ofere o protecție foarte bună, o bună alegere poate fi această husă tip carcasă, care protejează spatele și lateralele, este slim hard din policarbonat tare.

Fiind un model ultra slim, nu îngroașă telefonul. Este confecționată dintr-un policarbonat(plastic) de bună calitate, care rezistă foarte bine la șocuri și zgârieturi, protejând telefonul și oferindu-i un aspect plăcut

Prezintă grip anti-alunecare pe spate pentru o bună prindere în mână. Modelul pe care vi-l recomandăm este perfect realizat pentru a se potrivi cu Samsung Note 9. Permite accesul la porturile de încărcare și butoane foarte ușor datorită decupajelor perfect realizate pentru modelul acesta de telefon. Designul este ergonomic și premium.

Husă Premium Flip Cover Piele Icarer Vintage Samsung Note 9 Maro

Dacă sunteți în căutarea unei huse elegante, pline de stil, această husă este alegerea perfectă. Husa de tip flip cover, este realizată din piele naturală de cea mai bună calitate, ceea ce o face moale și extrem de plăcută la atingere.

De asemenea, este complet funcțională, oferă acces fără restricții la porturi și butoane, dar și o protecție superioară telefonului.

Husele produse de iCarer se remarcă prin calitatea desăvârșită de confecționare și prin cusăturile realizate manual.

Husă Premium Originală 360 Grade Supcase Iblason Ares Samsung Galaxy Note 9 BlueBlack

Vă doriți o husă care furnizează o protecție extremă în cazul șocurilor mecanice? Itelmobile.ro v-o oferă la un preț excepțional. Husa pe care v-o recomandăm este realizată dintr-o combinație de TPU și policarbonat,fiind perfectă pentru situații extreme. Are inclusă o ramă față cu protecție ecran.

Are certificare militară a rezistenței. Este produs 100% original, este o construcție compozită pentru o greutate cât mai scăzută. Este ușor de montat și de demontat. V-o oferim în ambalajul oferit de producător.

Husă Tip Carte Mirror Samsung Note 9 Albastră

Dacă vă doriți o husă tip carte cu clapetă tip oglindă, Itelmobile.ro vă oferă și un astfel de model. Odată achiziționată o puteți folosi ca și stand pentru vizionarea de clipuri. Materialele din care este confecționată sunt din cea mai bună calitate.

Husă Premium Originală Spigen Neo Hybrid Samsung Note 9 Ocean Blue

Pentru a vă proteja telefonul cât mai bine, vă propunem și acest model cu o culoare unică, care oferă un aspect plăcut telefonului.

Husa este confecționată dintr-un silicon de cea mai bună calitate și bumper de plastic, o combinație perfectă pentru a proteja telefonul dumneavoastră cât mai bine.

Husa  protejează foarte bine device-ul dumneavoastră împotriva șocurilor și zgârieturilor. De asemenea, permite accesul la porturile de încărcare și butoane cu mare ușurință, întrucât decupajele sunt perfect realizate pentru Samsung Note 9.

Smartphone-ul dvs. merită să fie protejat cum se cuvine cu o husă de cea mai bună calitate. Itelmobile v-o oferă la un preț foarte bun. Intrați pe site și achiziționați-vă modelul pe care îl considerați cel mai potrivit.

Cumpărături fără griji vă dorim!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Pin It on Pinterest