În această noapte dăm startul la Black Friday! 10.11.2018 ora 00:00

Și am ajuns în perioada aceea faină a anului! Nu, nu a venit Crăciunul și nici prima zăpadă nu s-a așternut. E weekendul acela special care are loc în luna noiembrie pentru care cu toții ne pregătim financiar pentru a cumpăra ce ne poftește inima la cele mai mici prețuri din an.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Da, BLACK FRIDAY este la câteva ore distanță, iar noi ne pregătim de ceva vreme pe acest weekend. Ne-am încurajat serverele că pot face față la multe, foarte multe accesări, stocurile la cele mai căutate produse au fost suplimentate consistent, ba am pregătit și noi modele de huse și gadgeturi care să vă scoată telefonul în evidență.

Știm că pe măsură ce citiți aceste rânduri, undeva în colțul minții ceva vă șoptește “ok…ok, dar reducerea, cât e reducerea?” Sincer, când am început pregătirile pentru acest weekend, am selectat tot felul de procente de reducere pentru diferite produse, dar în cele din urmă am zis că cel mai ok este să reducem prețurile la TOATE produsele din cadrul magazinului nostru. 30% va fi reducerea de care vor beneficia absolut toate produsele noastre.

Vrei o husă? Nu e problemă, weekendul ăsta o iei cu 30% mai ieftin. Bateria telefonului nu ține o zi întreagă? Nu e bai, la iTelMobile poți lua o baterie externă la cel mai mic preț din an. Telefonul tău tot încearcă să evadeze din mâna ta și mai mereu trebuie să-l ridici de pe pământ? Acum protecția pentru display e cu 30% mai ieftină. Poți lua o folie de sticlă securizată la un preț super mic. Dar mai bine ia două, ca să ai și una de rezervă! Ai nevoie de un suport auto, un încărcător wireless, o pereche nouă de căști? Nici o problemă! Weekendul acesta, toate au parte de super reduceri!!!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În această noapte, la ora 0.00, dăm startul campaniei de Black Friday, campanie ce se va încheia duminică, târziu în noapte. Doar în acest weekend îți poți accesoriza telefonul la super prețuri! Intră, alege, comandă!

Pin It on Pinterest