Spune-mi ce fel de utilizator ești ca să-ți spun ce tip de iPhone 11 ți se potrivește

La ora actuală, sfânta treime a telefoanelor Apple numără următoarele trei dispozitive: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Care dintre ele merită toată încrederea ta în funcție de nevoile pe care le ai?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Nu-ți fă griji dacă nu ai apucat încă să memorezi fiecare din specificațiile noilor telefoane Apple deoarece am luat noi în calcul acest aspect, adunând în articolul de față cele mai importante informații pe baza cărora să faci o alegere în cunoștință de cauză. Mai întâi am testat fiecare din cele trei terminale în parte și apoi am așternut negru pe alb punctele comune și cele prin care fiecare terminal se diferențiază de celelalte două. Iată ce a ieșit:

În ordinea performanțelor, dar și a prețului, de la cel mai convenabil, la cel mai scump aparat, varianta standard de la iPhone 11 este dispozitivul de pornire, iar cea Pro Max este cel de top.

Ce au în comun telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max?

Căutând similaritățile dintre cele trei dispozitive, am descoperit următoarele lucruri în comun:

• Procesor A13 Bionic, capabil de performanțe uimitoare;
• Lipsa slotului de card microSD la toate cele trei aparate;
• Memorie internă de 64 GB, 256 GB sau 512 GB;
• Cameră principală wide f/1.8 de 12 MP și cea ultra wide f/2.4 tot de 12 MP.

După cum reiese și din punctele de mai sus, dacă ești genul de utilizator care își dorește performanțe bune de la telefonul său și o cameră competentă, fără să caute ceva special, oricare din cele trei terminale Apple îți va satisface pe deplin cerințele. Dar dacă vrei ceva mai mult, recomandat este să-ți îndrepți atenția către terminalele Pro care la rândul lor vin și ele cu o mulțime de caracteristici comune după cum urmează:

• Display Super Retina XDR;
• Cameră telephoto f/2.0 de 12 MP;
• Autonomie mare, care depășește durata de 11 ore, spre diferență de varianta standard a cărei baterie nu rezistă decât 10 ore și 24 de minute;
• Gamă elegantă de culori pentru carcasă: gold, space gray, silver și midnight green în comparație cu black, green, yellow, purple, white și roșu;
• Rezistență de 30 de minute la scufundarea în apă de până la 4 metri adâncime.

Este imposibil să confunzi iPhone 11 cu variantele sale Pro!

Cei de la Apple și-au luat foarte în serios misiunea de a crea un dispozitiv standard din toate punctele de vedere. iPhone 11 este un telefon foarte bun, dar nu se poate compara cu iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max nici ca autonomie și nici când vine vorba de calitatea fotografiilor.

Astfel, dacă ești un utilizator pretențios, care nu se mulțumește cu puțin și folosește terminalele mobile în scop profesional pentru dezvoltarea conturilor sale de pe rețelele sociale sau creații artistice, atunci iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt telefoanele pe care le cauți.

Din punct de vedere al design-ului pentru iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max s-a optat pentru un look mai sofisticat și o carcasă elegantă care reflectă cu succes calitatea materialelor din care este creată. În plus, dispunerea camerelor, nemainîntâlnită până în prezent, reprezintă un punct de atracție puternic pentru utilizatorii cu un simț estetic dezvoltat.

Pe de altă parte, ca multe alte terminale high end ale companiilor de top, și iPhone 11 indiferent de model are o excrescență în partea din spate în locul unde sunt dispuse camerele ceea ce faca ca dispozitivul să fie mai vulnerabil la zgârieturi. Dar acest mic inconvenient se poate rezolva simplu și rapid cu un set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile, special create pentru a-i oferi maximă protecție și în zona camerelor.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Nu în ultimul rând, dacă tot am stabilit deja faptul că varianta standard a acestei noi serii de telefoane este pentru cei mai puțin pretențioși, în cazul variantei iPhone 11 Pro Max recomandăm investiția într-un astfel de dispozitiv gamerilor și celor care își folosesc telefonul și în alte scopuri decât ca dispozitiv de comunicare și aparat de fotografiat. Datorită display-ului său foarte generos, iPhone 11 Pro Max este nemaipomenit pentru jocuri video, dar și nenumărate ore de relaxare cu un film bun pe Netflix.

Pin It on Pinterest