Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71. Ce ne-au pregătit coreeni pentru început de an?

Noile telefoane Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 nu mai sunt demult o noutate pentru iubitorii de tehnologie. Fanii companiei coreene le-au descoperit deja de ceva vreme și le-au aflat cea mai mare parte din secrete.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Pe noi cel puțin, aceste două terminale ne-au cucerit de la început și de aceea am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a afla mai multe în legătură cu performanțele de care sunt capabile. Și iată care sunt toate informațiile care ne-au atras atenția până acum.

Noile dispozitive Samsung Galaxy A 51 și Samsung Galaxy A71 sunt două tipuri de telefoane dotate cu camere cu câte patru senzori, ecrane decupate în centru datorită display-ului Infinity-O și baterii cu autonomie mare. Ambele sunt niște terminale din gama de preț și performanțe mid-range, iar dacă ar fi să descriem profilul consumatorului ideal, cu siguranță ne-am concentra pe ilustrarea unui tânăr cu așteptări mari de la tehnologie, dar un buget limitat când vine vorba de telefoane mobile.

Astfel, primele două exemplare ale ultimei generații din gama A de la Samsung sunt două telefoane mobile accesibile ca preț și cu funcții online și multimedia care pot satisface chiar și pe cele mai pretențioase persoane. Iar la capitolul design, ținem să subliniem faptul că ne-am făcut responsabil temele și dacă te tentează unul din terminale, nu uita că după ce îl achiziționezi poți alege din gama noastră variată de huse Samsung Galaxy A51 și huse Samsung Galaxy A71, produsele perfecte care să-i ofere telefonului tău nu doar protecția de care are nevoie, ci și un look inedit.

Samsung Galaxy A51 este telefonul ideal dacă ești în căutarea unui terminal convenabil!

Până la ora actuală seria A5 de la Samsung s-a bucurat de cel mai mare succes dintre toate terminalele create vreodată de această companie, iar Samsung Galaxy A51 cu siguranță nu face excepție de la regulă. Așa cum am menționat și mai sus, este vorba de niște terminale care îți îndeplinesc toate așteptările, mai ales dacă pentru tine banii cu care rămâi după achiziția unui nou dispozitiv reprezintă un criteriu de selecție important.

Samsung Galaxy A51 este dotat cu un ecran de 6.5 inch cu rezoluție Full HD+ și display Super AMOLED cu o deschizătură aproape neobservabilă în partea de sus a dispozitivului. În plus, vine echipat cu un procesor Exynos 9611 cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă pe care îi poți suplimenta cu un card microSD de până la 1TB.

Ca performanțe, Samsung Galaxy A51 este un telefon capabil, care de la prima utilizare te face să te întrebi unde s-a făcut economie de s-a putut ajunge totuși la un preț atât de convenabil. Dar dacă îl studiezi mai atent, observi că materialele din care este confecționat nu se ridică chiar la cele mai înalte standarde de calitate, dar nici că te interesează deoarece ai posibilitatea să-l dotezi cu huse și folii de protecție imediat cum l-ai scos din cutie.

Samsung Galaxy A71 este un telefon special pentru cei care își doresc mulți pixeli

Dacă cei 48 MP ai camerei principale de la Samsung Galaxy A51 nu ți se par suficienți, atunci Samsung Galaxy A71 este telefonul mid-range în care merită să investești anul acesta! Samsung Galaxy A71 are nu mai puțin de 64 megapixeli și se încarcă rapid, având o baterie cu adevărat generoasă, de 4500 mAh.

Samsung Galaxy A71 este un telefon mai mare decât A51, iar diferența nu se vede doar la cât de greu atârnă în palmă, ci și la performanțele sale. Ecranul lui Samsung Galaxy A71 are același design cu cel al lui Samsung Galaxy A51, dar sub carcasa sa se ascunde un procesor puternic Snapdragon 730 de la Qualcomm.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Din punct de vedere al camerei foto, Samsung Galaxy A71 se poate spune că este mai luminos decât Samsung Galaxy A51 deoarece diafragma obiectivului său principal este f/1.8 în comparație cu frățiorul său mai mic care are f/2.0. De asemenea, nici rezoluția 4K nu-i este străină deoarece Samsung Galaxy A71 poate să filmeze în 30 de cadre pe secundă și să-ți servească ori de câte ori ai nevoie de un aparat foto performant la îndemână.

Pin It on Pinterest