Samsung dă o nouă semnificație terminalelor flagship! Ce va însemna de anul acesta Samsung Galaxy S20 Plus și cât de performant este el ca dispozitiv de comunicare?

A mai rămas foarte puțin până la lansarea unei noi generații din clasa S de la Samsung și toate ca toate, dar mai avem nevoie de puțin timp pentru a ne obișnui cu noile denumiri. Numele terminalelor din această generație ridică două mari dileme:

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

• De ce după S8, S9, S10 urmează S20?
• De ce Samsung Galaxy S20 Plus nu va mai fi un flagship?

Nu s-au schimbat regulile matematicii, ci doar strategia celor de la Samsung!

După un an ca 2019 când lupta pentru teritorii cu cei de la Huawei și Xiaomi a fost în permanență atât de strânsă, era de așteptat ca în 2020 Samsung să vină cu o strategie de piață nouă. Astfel, luându-se și după numele anului în care ne aflăm, coreeni și-au botezat noua generație de terminale din clasa S, seria S20. Dar ce implicații poate avea această decizie?

În primul rând, pentru cei care nu sunt la curent cu tot ce se întâmplă în domeniul tehnic, numărul 20 s-ar putea să creeze o oarecare confuzie. Samsung nu este Huawei de la care ne așteptăm să cumpărăm terminalul P40 după ce ne-am bucurat din plin de P10, P20 și P30 și de aceea S20 ne bagă puțin în ceață.

Punem pariu că vor exista o mulțime de utilizatori ai seriei Samsung Galaxy S care fără să se informeze în prealabil, vor merge doar pe ceea ce cunosc până acum și vor investi și anul acesta în terminale S10 considerând că nu a apărut încă un nou succesor.

De asemenea, ca de multe ori atunci când cei din domeniul high-tech își botează terminalele sărind peste câteva numere, și de data aceasta se vor găsi cumpărători care vor percepe această strategie ca o tehnică ieftină de marketing pentru maximizarea efectului wow.

Plus nu va mai fi ceea ce a fost odată

Lăsând la o parte numerele, de anul acesta nici Plus nu va mai fi ceea ce a fost odată. Samsung nu este prima companie care a schimbat peste noapte cel de-al doilea nume al terminalelor sale, dar chiar și așa, ce se va întâmpla cu cei care s-au obișnuit până acum să comande un Plus atunci când doreau flagship-ul din anul respectiv?

Dacă până acum, când era vorba de seria S, Samsung venea pe piață cu un terminal standard din categoria mid-range atât ca preț cât și ca performanțe, de anul acesta un număr neurmat de alt cuvânt, va fi de fapt cel mai puțin dotat terminal.

Nu știm cum vor privi consumatorii această strategie, dar de acum încolo, în loc să avem parte de un terminal standard cu o variante lite și una plus, ni s-a pregătit un terminal standard, cu o variantă mai mare și una și mai mare după cum urmează: Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus și Samsung Galaxy S20 Ultra.

Ce să alegi dintre Samsung Galaxy S20 Plus și Samsung Galaxy S20 Ultra?

Dacă în cazul numărătorii putem presupune că Samsung s-a inspirat puțin de la Huawei, când vine vorba de nume, s-ar putea ca dispozitivele Apple să fi fost luate drept model. Anul acesta, cei care vor cel mai bun, dar și cel mai scump dispozitiv de la Samsung, vor trebui să investească în Samsung Galaxy S20 Ultra în loc de Plus așa cum era până acum.

Pe de altă parte, dacă nu-ți dorești chiar cel mai puternic, dar și cel mai voluminos terminal de pe piață, Samsung Galaxy Plus rămâne alegerea cea mai potrivită. În orice caz, noi, cei de la Itelmobile, la capitolul protecție ne-am făcut temele ca de fiecare dată și te așteptăm în magazin cu o gamă largă de huse Samsug Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20 Plus și huse Samsung Galaxy S20 Ultra pentru ca dispozitivul tău să primească toată îngrijirea de care are nevoie.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Și acum, lăsând la o parte denumirile și alte asemenea detalii, trebuie să recunoaștem că până la lansare murim de nerăbdare să facem cunoștință cu noua serie de terminale de la Samsung și indiferent de cum se vor chema ele, vom avea grijă să le încercăm pe toate!

Pin It on Pinterest