Spigen, un fel de Mercedes al huselor

În primul rând cei care iubiți BMW, nu-mi săriți în cap. BMW este o mașină faină, dar am ajuns la vârsta la care prefer acel plus de confort. Modul sportiv l-am pierdut acum câțiva ani. 😀

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În lumea accesoriilor de telefoane, nu sunt foarte mulți producători de top care să fie în vârful pieramidei ori poate cireașa de pe tort sau de ce nu, ultima bomboană din pomul de Crăciun (știm cu toții că ea e cea mai bună). Printre cei puțini se regăsește și Spigen. Deși nu s-au lansat de foarte multă vreme pe piață (au doar 11 ani de la înființare), au ajuns destul de repede în top, mai întâi în Statele Unite, iar mai apoi, în întreaga lume. Și nu spunem doar noi că Spigen sunt printre cei mai buni din branșă. Este îndeajuns să dați o căutare pe Youtube pentru cele mai bune huse pentru ce model de telefon vreți voi și inevitabil Spigen își va face apariția.

Ce-i face pe cei de la Spigen așa de speciali?! E drept, din poze poate nu realizați adevărata valoare a produsului, dar în momentul în care țineți o husă Spigen în mână (una originală), vă veți atașa iremediabil de acest brand. Atenția la detalii, calitatea produselor, design-ul lor, toate sunt în propria lor categorie. Evident, aceste huse nu sunt pentru toată lumea. Multe din modelele comercializate de acest brand au o tendință anti-shock adică, nu sunt cele mai subțiri huse de pe piață. Dar tocmai din acest motiv, protecția oferită de aceste huse este una deosebită. Acum, dacă aveți o husă Spigen pe telefon, nu vă îndemnăm să-i verificați capacitatea de protecție aruncând telefonul de la etaj sau punându-l pe o șină de cale ferată. În condiții obișnuite de impact, protecția oferită de aceste huse este mult peste media oferită de majoritatea huselor de pe piață. Sigur, prețurile la aceste huse nu sunt tocmai mici, dar calitatea nu o veți găsi vreodată la prețuri mici.

Departamentele de cercetare, dezvoltare și proiectare se regăsesc în California, iar producția este realizată în Coreea de Sud și evident, China. Materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate astfel încât, nu veți avea surpriza neplăcută ca după o lună sau două să descoperiți că husa este decolorată sau că a început să se rupă. O husă Spigen nu e o husă de câteva luni, ci e o husă care va ține până vă decideți să o schimbați pentru că vreți să mai încercați și alt model de la ei.

Magazinul nostru vă propune o varietate consistentă de huse Spigen, pentru și mai multe modele de telefoane. Că doriți o husă Spigen Samsung S10 Plus, o husă Spigen iPhone Xs Max sau o husă Huawei P30 Pro, o găsiți la noi. Că vreți o husă Spigen pentru orice alt model de telefon, este foarte probabil să o găsiți la noi. Dacă nu găsiți, dați-ne un mesaj și vedem cum vă putem ajuta.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Iar la final trebuie să lăsăm și o mică atenționare. Spigen plătește prețul de a fi un brand de top, deoarece pe piață au apărut destule fake-uri. De aceea, noi vă recomandăm să achiziționați produse Spigen doar de la magazine de încredere. Ar fi păcat să plătiți pentru o husa Spigen și să primiți calitatea îndoielnică a unui fake.

Pin It on Pinterest