Ce spune husa telefonului tău despre personalitatea ta?

Husele de protecție pentru telefoanele mobile sunt printre cele mai apreciate accesorii GSM din întreaga lume. Ele sunt un mod practic și avantajos de a-ți feri terminalul împotriva diferitelor pericole, dar și de a-ți exprima propria personalitate. Nu ai încă un set de huse personalizate pentru telefonul tău? Atunci alege unele care ți se potrivesc din gama noastră variată de modele și apoi întoarce-te la acest articol ca să vezi ce spun ele despre tine!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Spune-mi ce husă preferi ca să-ți spun cine ești!

Huse transparente

La cât de deschis ești în legătură cu telefonul tău lăsând absolut totul la vedere cu husa ta transparentă porbabil că dai multora impresia că nu ai nimic de ascuns. Cei din jur te privesc ca pe o carte deschisă și au impresia că știu totul despre tine, dar în realitate dragostea ta pentru minimalism ascunde o fire mult mai profundă decât ceea ce lași să se vadă la suprafață. Ești complicat dacă lumea ar avea răbdare să te asculte, dar în același timp direct și nu-ți place să-ți pierzi timpul cu lucrurile neînsemnate.

Huse all black

Pentru tine aspectul financiar este mai important decât orice altceva. Ți-ai ales negru nu doar pentru că iubești această culoare atât de versatilă, ci și pentru că ești conștient că pe o astfel de husă urmele de uzură se observă cel mai dificil. Tu nu cumperi doar de dragul de a face shopping, ci cumpănești bine orice alegere ca toate lucrurile în care investești să îți aducă beneficii timp îndelungat. Și pentru că urmărești calitatea și rezistența, ai procedat corect când ai ales să cumperi de la Itelmobile pentru că singurul motiv pentru care îți vei dori să schimbi husele noastre este acela de a încerca ceva nou și în niciun caz deprecierea lor.

Huse cu logo-uri

Îți plac brandurile și mai mult decât atât, îți place ca cei din jur să știe că ai gusturi bune. Pentru tine o husă de telefon nu este doar un obiect practic, fabricat cu scopul de a-ți proteja terminalul, ci în primul rând un mod în care îți împărtășești cu cei din jur interesele personale. Iar pentru un iubitor de logo-uri ca tine, Itelmobile este cea mai bună alegere când vine vorba de huse personalizate. Niciodată nu a fost mai simplu să comanzi o husă exact așa cum îți dorești chiar dacă aceasta nu s-a inventat încă! La noi poți să fii complet original, încărcând imaginea cu logo-ul preferat pe website-ul nostru și încadrând-o astfel încât noi s-o imprimăm pe noua ta husă fix acolo unde îți dorești!

Huse cu animale

Husele personalizate cu animale de companie sau vietăți sălbatice spun despre posesorii lor că sunt niște persoane sensibile. Dragostea față de necuvântătoare este un lucru nobil, iar dacă te numeri printre persoanele care își imprimă poze cu pisici și căței chiar pe husa telefonului înseamnă că ai o inimă mare și un suflet cald.

Huse cu familia

Să îți pui fotografia copiilor sau a jumătății pe display-ului telefonului este una, dar s-o porți la vedere pe husa acestuia înseamnă că ești o specie aparte de familist. Dacă husa ta este de fapt o poză făcută în vacanță alături de cei dragi înseamnă că familia ocupă un loc foarte important în inima ta și chiar dacă cei dragi îți sunt mereu aproape sau nu, sufletul tău le aparține pentru totdeauna.

Huse cu model spațial

Când telefonul tău pare o bucată desprinsă din înaltul cerului sau o poartă cosmică către infinitul galaxiei este clar că ești un visător incurabil. Deși fizic te afli aici, printre noi, mintea ta hoinărește printre stele și nu te-ar deranja ca la un moment dat să te racoleze o navă spațială, mai ales că ai învățat pe de rost Ghidul autostopistului galactic.

Huse monocrome

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dacă husa telefonului tău este o pictură monocromă sau pur și simplu o pată solidă de culoare înseamnă că ești genul de persoană cu o percepție mai sensibilă asupra lumii înconjurătoare. În timp ce alții nu văd în husa ta decât un bloc de culoare, tu distingi detalii și elemente ascunse, la fel cum ești capabil și cu alte obiecte din jur, nefiindu-ți greu să vezi frumusețea chiar și în lucrurile cele mai simple.

Pin It on Pinterest