Samsung Galaxy A20e un telefon ce oferă elganță și diversitate în schimbul unui preț pentru pe care ți-l poți permite

Samsung Galaxy A20e a intrat în forță pe piața românească în această primăvară cu un preț de aproximativ 900 de lei, practicat de majoritatea comerciaților. Iar la momentul actual se vinde undeva în jurul a 700 de lei, iar scăderea tarifului nu poate decât să ne bucure și cu atât mai mult să ne facă să-l considerăm un telefon care își merită prețul.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Din punct de vedere al specificațiilor, Samsung Galaxy A20e este fără îndoială un reprezentant model al telefoanelor mid-range și aduce cinste acestei clase datorită performanțelor sale deosebite.

Aspectul elegant și diversitatea culorilor în care este disponibil, fac din Samsung Galaxy A20e un telefon pe care îl recomandăm în primul rând pentru design persoanelor interesate de fucția estetică în mod deosebit. De asemenea, pentru cei care își doresc un telefon ceva mai personalizat, există întotdeauna varianta de a opta pentru un set de huse pentru Samsung A20e marca Itelmobile care să dea un plus de gust și culoare dispozitivului preferat indiferent de modelul său. Dar să trecem mai departe, lăsând în urmă subiectul design-ului care cel puțin pe noi ne-a cucerit de la prima vedere și să analizăm și alte caracteristici ale acestui telefon pentru care își justifică investiția.

 

Un ecran care se pretează la diferite aplicații

 

Deși mai mic decât telefonul Samsung Galaxy A20, Samsung Galaxy A20e are un ecran cu o rezoluție satisfăcătoare și un raport bun, de 80%. De asemenea, sticla display-ului este curbată și notch-ul mic ceea ce mulți consideră că sunt caracteristici ideale pentru un telefon potrivit și pentru jocuri. Iar muchiile delicate și figura ergonomică recomandă telefonul în mod special pentru îndeplinirea funcției de comunicare, doarece poate fi folosit timp îndelungat fără a cauza niciun fel de disconfort.

 

Bateria lasă de dorit, dar per ansamblu, autonomia este satisfăcătoare

Telefonul Samsung Galaxy A20e este dotat cu o baterie de 3000 mAh, cu 1000 mAh mai puțin decât fratele său mai mare Samsung Galaxy A20, ceea ce ne duce cu gândul că se putea și mai bine, cel puțin din acest punct de vedere. Dar luând în calcul faptul că terminalul Samsung Galaxy A20e are un ecran format din panou LCD care consumă mai puțină energie decât AMOLED-ul cu care este prevăzut celălalt model de telefon, autonomia per ansamblu nu este neapărat un impediment pentru care să nu achiziționezi acest telefon.

 

Configurație bine aleasă pentru bugetul în care se încadrează

Samsung Galaxy A20e dispune de dotări hardaware cu care poți trece fără probleme peste provocările unei zile. Cei 3 GB de memorie RAM împreună cu procesorul Exynos 7884 fac posibilă rularea decentă a tuturor aplicațiilor necesare, fără timp de așteptare. În plus, memoria internă de 32 GB permite stocarea a nenumărate fotografii sau elemente media.

Din punct de vedere al dotărilor, o astfel de configurație până nu de mult ne făcea să scoatem din buzunar cel puțin 1500 de lei. Dar la ora actuală ne este disponibilă cu mai puțin de jumătate din sumă.

Cei pasionați de fotografie și film au parte și de o surpriză plăcută pe care o descoperă imediat ce testează camera principală a telefonului Samsung Galaxy A20e. Aceasta este capabilă de a realiza filme cu 60 de cadre pe secundă, într-o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Pentru un amator de telefoane cu sistem de operare Android, Samsung Galaxy A20e este un aparat excelent pentru prețul său de lansare și un must have dacă ne gândim la tariful cu care poate fi achiziționat în prezent. În plus, față de aparatele lansate de competitorii de pe același continent și care se încadrează în același buget, Samsung Galaxy A20e dispune de fucția de încărcare rapidă și prezintă și un port USB de tip C.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Imediat după lansarea în România, au existat și voci care afirmau faptul că Samsung Galaxy A20e este puțin cam scump pentru ceea ce oferă și recomandau prețuri de 800 sau chiar 750 de lei. Însă oferta extrem de generoasă a companiei Samsung de anul acesta a determinat scăderea prețului acestui aparat la 700 de lei pe site-urile multor comercianți și chiar dacă inițial tariful perceput nu era în favoarea sa, acum, Samsung Galaxy A20e este un telefon care își merită cu vârf și îndesat fiecare bănuț.

Pin It on Pinterest