5 Motive pentru care ar trebui să cumperi Samsung Galaxy Note 10 Plus

Încă unul din telefoanele de top ale companiei coreene Samsung lansate anul acesta este Samsung Galaxy Note 10. Acest telefon a fost lansat în două variante denumite Samsung Galaxy Note 10 și varianta sa mai generoasă ca dimensiuni, Samsung Galaxy Note 10 Plus.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Din punct de vedere al design-ului cele două telefoane se aseamănă mult unul cu celălalt și au carcase lucioase, confecționate din metal și sticlă. De asemena, pentru cei care preferă telefoanele cu un display curbat, ele reprezintă o alternativă promițătoare deoarece ambele modele prezintă această caracteristică.

La capitolul preț, Samsung Galaxy Note 10 nu este ceea ce ai numi un telefon convenabil, iar Samsung Galaxy Note 10 Plus se depărtează și mai mult de această descriere. Dar dacă ai buget anul acesta pentru a investi într-un telefon flagship de ultimă generație, merită să faci eforturi și să cumperi un Samsung Galaxy Note 10 Plus deoarece îți va îndeplini cele mai multe așteptări legate de un telefon performant.

 

5 Motive pentru care Samsung Galaxy Note 10 ar trebui să fie următorul tău telefon

 

Design-ul superb

Privite din față, Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus arată identic. Din spate pe de altă parte, diferă puțin deoarece cel din urmă este prevăzut cu un senzor suplimentar.

Am amintit și în intorducere despre ecranul curbat al acestor telefoane și nu putem să nu considerăm această caracteristică un plus și din punct de vedere al design-ului. Calitatea imaginii este ireproșabilă și chiar dacă au un design mai special, oricare din modele poate fi protejat cu un set de huse personalizate, din oferta magazinului Itelmobile.

 

Modul rapid de încărcare

 

Samsung nu a făcut multe îmbunătățiri din punct de vedere al încărcării pentru telefonul Samsung Galaxy Note 10, dar lucrurile stau complet diferit pentru Samsung Galaxy Note 10 Plus. Deși în cutia sa nu vine însoțit de un încărcător de 45W, acest telefon se poate încărca prin fir la această viteză și chiar dacă înseamnă o investiție extra, merită să-i cumperi noului tău Samsung Galaxy Note 10 Plus un accesoriu care să-i permită încărcarea rapidă.

 

Astfel, cu un încărcător de 45W, Samsung Galaxy Note 10 Plus ajunge de la 0 procente la 100 în mai puțin de o oră, spre diferență de Samsung Galaxy Note 9 care era capabil de astfel de performanțe într-o oră și 40 de minute.

 

Cameră cu potențial

 

Spre deosebire de Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10 Plus este prevăzut în partea din spate cu o cameră DepthVision. Acest lucru permite captarea de cadre cu un efect bokeh destul de impresionant, ceea ce reprezintă un beneficiu pentru amatorii de fotografie.

 

Port audio mai mult decât satisfăcător

 

Cu toate că mufa pentru căști de 3.5 mm nu mai face parte din caracteristicile niciunuia dintre cele două telefoane Samsung de top, de anul acesta, Samsung Galaxy Note 10 Plus oferă iubitorilor de muzică o experiență extraordinară prin redarea clară a sunetului.

 

Lipsa mufei nu se simte deoarece chiar și fără ea, cu o pereche de căști conectată în portul de tip C al telefonului, te poți bucura nestigherit de plăcerea de a asculta melodiile preferate. Iar dacă preferi boxele, ambele telefoane Samsung Note 10 sunt prevăzute cu câte un set de boxe stereo cu adevărat performante.

 

Control absolut cu noul S Pen Stylus

 

Deși din punct de vedere al design-ului noul S Pen Stylus nu diferă cu mult de modelele anterioare, el aduce un set de funcții noi pentru care merită să-ți faci un upgrade al telefonului. Cu ajutorul noului stilou poți controla zoom-ul camerei și de asemenea dispune de un accelerometru și un girometru. Iar dacă nu ai mai folosite de mult un Samsung Galaxy Note, vei fi surprins de cât de performant a ajuns în timp acest stiloul S Pen, caracteristica principală a telefonului Samsung Galaxy Note.

 

În loc de concluzie

 

Dacă ar fi să trecem în revistă câteva din cele mai importante caracteristici pentru care recomandăm achiziția unui telefon Samasung Galaxy Note 10 Plus acestea ar fi:

 

・Design-ul atrăgător;

・Încărcarea rapidă;

・Camera cu funcția bokeh;

・Boxele performante;

・Stiloul versatil.

 

În plus, pe lângă aceste caracteristici, dacă display-ul mare, pe care să poți urmări filme și să te joci în voie sunt ceea ce cauți la un telefon, merită să acorzi telefonului Samsung Galaxy Note 10 Plus încă o bilă albă.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Pin It on Pinterest