Samsung Galaxy A50 este considerat unul din cele mai bune  telefoane mobile de nivel mediu lansate în 2019

Compania coreană Samsung a lansat anul acesta unul după altul o mulțime de modele de telefoane aparținând familiei Galaxy, de nivel medium sau premium. Cei mai noi membri ai renumite familii sunt Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus; Samsung Galaxy S10 în variantele sale S10, S10 5G, S10 Plus și S10E și Samsung Galaxy Fold pe care îl așteptăm să apară cu sufletul la gură, luna aceasta. Dar toate aceste ultime apariții vin însoțite și de niște prețuri pe măsura specificațiilor lor. Pe de altă parte, la mai puțin de 400 de euro, pentru funcțiile și tehnologia pe care o oferă, noi considerăm Samsung Galaxy A50 unul din cele mai avantajoase telefoane lansate de Samsung în anul 2019 și de asemenea un dispozitiv de nivel mediu mai mult decât satisfăcător.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Deși puțin mai scump decât unul din cei mai puternici competitori ai săi, Moto G7 de la Motorola, Samsung Galaxy A50 oferă o cameră cu performanțe superioare, un design elegant și o autonomie mai mare. În plus, la fel ca celelalte telefoane Galaxy de anul acesta, Samsung Galaxy A50 are și el instalat software-ul OneUI care oferă o experiență de utilizare demnă de renumele companiei.

 

Un design mai atrăgător decât multe alte telefoane de nivel mediu

Comparând Samsung Galaxy A50 cu telefonul Moto G7 de la Motorola, observăm că cei de la Samsung au găsit un mod mult mai avantajos de a insera camerele din partea din spate a telefonului. În timp ce la Motorola găsim o ridicătură prezentă și la iPhone-urile din aceeași clasă de preț, la Samsung camera din spate se integrează perfect în corpul telefonului.

De asemenea, înțeleg nevoia de brandig a celor de la Motorola, dar nu putem să nu aplaudăm designerii de la Samsung pentru decizia lor de a nu marca atât de evident dispozitivele. În cazul telefonului Motorola, binecunoscutul logo al companiei este poziționat central, pe spatele telefonului, lucru pentru care, cel puțin din punctul nostru de vedere pierde puncte importante la aspect.

Atât pentru culorile carcasei cât și aspectul ei datorat materialelor din care este confecționată, Samsung Galaxy A50 este fără îndoială un telefon frumos, pe care îl poți scoate în lume fără teama de a-ți fi judecate gusturile. Dar dacă simți nevoia să-i dai un aer mai personalizat, ai mereu la dispoziție colecția de huse personalizate de la Itelmobile cu care telefonul tău poate căpăta exact înfățișarea pe care ți-o dorești.

 

Performanțe care depășesc așteptările legate de preț

Compararea performanțelor telefonului Samsung Galaxy A50 cu alte modele de telefoane din aceeași familie, nu s-ar justifica deoarece într-o astfel de evaluare trebuie să luăm în considerație și prețul care diferă considerabil de la dispozitiv la dispozitiv. Dar putem să comparăm funcțiile oferite de Samsung Galaxy A50 cu ale altor telefoane de nivel mediu ale competitorilor și din nou, cea mai strânsă bătălie se dă între acest aparat și Moto G7 de la Motorola.

Dacă îți dorești să faci fotografii luminoase și clare, în natură, la lumină naturală, niciunul din cele două telefoane nu te va dezamăgi. Însă în condiții mai puțin ideale, ca de exemplu la lumina artificială din interiorul unei încăperi, culorile redate de Samsung Galaxy A50 sunt mult mai vibrante. De asemenea, selfie-urile realizate cu camerele din față ale aparatelor, indiferent de condițiile de lumină, arată mult mai bine imortalizate cu telefonul Samsung.

Doar la capitolul filmare, Moto G7 depășește telefonul Samsung Galaxy A50 realizând videouri 4K, mai luminoase și net superioare celor 1080p de care dispozitivul Samsung este capabil.

Nu sunt mari diferențe între Samsung Galaxy A50 și Moto G7 din punct de vedere al vitezei și de aceea, dacă îți alegi telefonul strict după acest criteriu, Motorola va primi o bilă albă în plus deoarece este puțin mai ieftin. Pe de altă parte, durata de viață a bateriei Samsung face ca cei câțiva euro extra cheltuiți să-și merite investiția dacă iei în considerație nenumăratele situații delicate din care te poate salva un telefon cu o autonomie mare.

Sistemul de operare, Android 9 Pie este același atât pentru Samsung cât și pentru Motorola. Dar dacă îți place performanta interfață OneUI de la Samsung, de care te poți bucura și cu telefonul Samsung Galaxy A50, atunci, fără îndoială, Samsung este alegerea potrivită pentru tine.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Pin It on Pinterest