Noul Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ o experiență mobilă inedită

Ce spui de un calculator, o consolă de jocuri, un studio de film și un stilou inteligent toate într-un singur dispozitiv? Așa este prezentat noul Samsung Galaxy Note 10 și varianta sa mai generoasă, Samsung Galaxy Note 10+ pe site-ul oficial Samsung.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Nu mai este de mult un secret faptul că Samsung vrea să ia cu asalt piața telefoanelor mobile din întreaga lume și să recucerească teritoriile pierdute în India, China, dar și în restul lumii, în fața companiilor precum Huawei și Xiaomi. Iar dacă la începutul acestui an s-a concentrat în mod special pe dispozitivele de tip entry level și mid range, acum a scos armele grele și se pregătește de lansarea lui Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+.

 

Un telefon revoluționar la capitolul design

 

La prima vedere, ceea ce uimește la ambele variante ale noului dispozitiv este carcasa elegante care reflectă lumina în toate culorile curcubeului pentru două din opțiunile de culori posibile. Astfel de carcase nu pot trece neobservate și chiar înainte de a face cunoștință cu softul te cuceresc prin rafinamentul lor. În plus, fără a porni aparatul, ecranul Infinity-O promite o experiență cinematografică nemaipomenită datorită raportului corp / ecran, dar și modului în care este inserată camera frontală.

Încă o schimbare pe care n-ai cum s-o ratezi este mufa pentru căști. Ea lipsește cu desăvârșire în cazul ambelor aparate contribuind la imaginea de telefon perfect, lipsit de puncte slabe.

Lista detaliilor extravagante continuă. Există patru camere în partea din spate a telefonului Samsung Galaxy Note 10+, iar pentru Galaxy Note 10 producătorii au considerat că slot-ul de card microSD nu mai este o necesitate. Față de generațiile mai vechi, ambele telefoane se încarcă mai repede prin sistemul wireless, iar Galaxy Note 10+ este dotat și cu o baterie mai generoasă fața de Galaxy Note 10.

 

3 Lucruri care îți vor atrage atenția la acest Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+

 

・Tehnologia 5G

În ciuda tuturor controverselor stârnite în diferite colțuri ale lumii. Samsung își arată deschiderea față de tehnologia 5G prin lansarea unui Galaxy Note 10+ identic cu cel original care se poate conecta la cea mai rapidă rețea de la ora actuală.

 

・Cele două dimensiuni

Dacă ar fi să încercăm să găsim un motiv pentru care să justificăm decizia companiei Samsung de a lansa acest dispozitiv în două variante, primul lucru care ne vine în minte este crearea unui trepte de mijloc între telefoanele mid range și flagship, pentru ca prețul noului dispozitiv să nu ia piața prin surprindere. Un alt motiv ar putea fi și atragerea unui nou tip de cumpărători. Există persoane care poate își doresc un Samsung Galaxy Note cu toate funcțiile sale, dar preferă telefoanele mobile tradiționale datorită dimensiunilor lor mai modeste. Nu este invitabil nici ca Samsung să se fi gândit la acest segment de piață.

 

・Dispariția mufei pentru căști

Nici nouă nu ne-a venit să credem inițial, dar așa cum am specificat și în rândurile de mai sus, Samsung Galaxy Note 10 nu are o mufă pentru căști și aceasta este probabil una din cele mai drastice schimbări. La achiziție aparatele vin însoțite de o pereche gratuită de căști cu USB-C, dar cei care nu sunt gata de a le folosi pe acestea în locul căștilor lor preferate vor trebui să fie dispuși să scoată din buzunar câteva zeci de lei în plus pentru achiziția unui adaptor.

 

Cum se poate intra în posesia unui Samsung Galaxy Note 10+ sau Samsung Galaxy Note 10+

Telefoanele Samsung Galaxy Note 10 pot fi precomandate direct de pe site-ul oficial Samsung în următoarele variante de culori:

Samsung Galaxy Note 10

・Aura glow

・Aura black

・Aura pink

 

Samsung Galaxy Note 10+

・Aura glow

・Aura black

・Aura white

Prețul pentru Samsung Galaxy Note 10 de 256 GB este de 4.499 RON, iar Samsung Galaxy Note 10+ costă 5.199 RON în varianta 256 GB și 5.699 RON în varianta 512 GB. În plus, prin programul Trade In, în perioada 8-22 august 2019 poți primi 450 RON în schimbul vechiului telefon la o precomandă a unui dispozitiv Samsung Galaxy Note 10. Detaliile se găsesc pe site-ul oficial.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cât despre protecția unui astfel de aparat, odată ce l-ai achiziționat nu uita să verifici și colecția noastră de huse personalizate și să cauți huse Note 10 și Note 10+ pentru siguranța dispozitivului!

Pin It on Pinterest