Câteva păreri despre dispozitivele din gama Samsung Galaxy S10

Este greu să arăți cu degetul și să spui care este cel mai bun dispozitiv când vine vorba de telefoane mobile ca Samsung Galaxy S10. La urma urmei, totul se rezumă la nevoile personale în calitate de consumator și prețul pe care ești dispus să-l plătești pentru un telefon mobil. Dar cel puțin din punctul nostru de vedere, Samsung Galaxy S10 este un telefon care merită atenție când vine vorba de o nouă achiziție.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Mulți experți în telefoane mobile și dispozitive de comunicație sunt de părere că anul acesta Samsung a copiat mai mult sau mai puțin strategia Apple când a lansat gama S10. Dacă anul trecut Apple a venit pe piață cu telefoane mobile de ultimă generație în trei variante și cu prețuri de $749, $999 și $1.099, Samsung nu ne-a mai făcut nicio surpriză cu gama S10 de $749, $899 și $999. Iar bătător la ochi nu este doar faptul că dispozitul flagship de anul acesta al companiei Sud Coreene este disponibil în trei variante, ci și faptul că două din dispozitivele Samsung au prețuri de pornire identice cu cele propuse de Apple anul trecut.

 

Dar raportându-ne la succesul cunoscut de americani, nu putem să-i acuzăm pe asiatici că au venit cu exact aceeași strategie. Într-un final, de ce să încerci să ajungi pe Lună dând ocol Soarelui când poți s-o iei de-a dreptul pornind de pe Pământ?

 

Pe de altă parte, la prețurile propuse pentru cele trei dispozitive, Samsung S10 și semenii săi au de înfrânt o competiție serioasă nu doar în relație cu alte branduri, ci și comparate cu aparate produse de aceeași companie. Dar până nu le vezi și le încerci în realitate, este greu să găsești o justificare satisfăcătoare pentru această abordare.

 

Despre desing, numai cuvinte de laudă

 

Când vine vorba de design, Samsung știe cum să impresioneze. Carcasa din metal și sticlă, dar și liniile rotunjite și ecranul imens pentru un dispozitiv cu dimensiuni atât de modeste sunt pur și simplu de apreciat. Evoluția față de Samsung S9 de anul trecut este absolut evidentă în materie de imagine și asta nu poate decât să ne bucure sincer.

 

Ca aspect, cea mai importantă caracteristică a telefonului Samsung Galaxy S10 este dimensiunea. Fără exagerare ne așteptam la un telefon cu display mai mic pentru un aparat mai compact și mai practic decât adversarii săi, Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T și LG G8. Dar poziția și modul în care au fost montate camerele frontale face ca ecranul acestui telefon să fie mai mult decât satisfăcător.

 

De la mic la mare, în funcție de dimensiuni, modelele Samsung S10 sunt următoarele:

・Samsung S10e

・Samsung S10

・Samsung S10+

 

Iar ca să încheiem cu design-ul și să trecem la următorul element care ne-a atras atenția, trebuie să amintim și de gama de culori în care acest dispozitiv este disponibil. În afară de negru, alb și argintiu, Samsung pune la bătaie și două culori excentrice și anume verde și roșu pentru care recomandăm Huse Samsung Galaxy S10, huse Samsung Galaxy S10+ sau S10e transparente. Astfel de huse personalizate vor oferi protecția necesară, dar nu vor influența impactul culorilor originale.

 

Un dispozitiv a cărui energie ne-a impresionat

 

Știi care este diferența dintre un drum spre casă din oraș seara cu taxiul sau pe jos? Nivelul bateriei după o zi de utilizare. Pentru toate modelele de telefoane Galaxy S10 Samsung dă utilizatorilor control (aproape) absolut și șansa de a seta modul de consum.

 

Există modurile high performance, optimized, medium power savingsau maximum power savingprecum și adaptive power savingcare îți permit să folosești bateria telefonului în funcție de necesitățile reale.

 

Când mai ai ore în șir până la prima șansă de a-ți încărca telefonul, ce rost are să folosești bateria acestuia la maxim deși alte activități nu-ți permit să te uiți nici măcar la ceas? Dar asta nu înseamnă că trebuie să te zgârcești cu energia deoarece vei vedea că și cu modul medium power saving vei putea trece peste întreaga zi fără niciun fel de emoții.

 

Verdict

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

La prețul său, nu chiar pentru orice buzunar, ne este greu să sugerăm achiziția unui Samsung Galaxy S10 mâine. Dar pentru ceea ce oferă, noi am ajuns la concluzia că estre fără îndoială un dispozitiv ce merită o evaluare amănunțită și trebuie confruntat temeinic cu fiecare din celelalte aparate de același nivel deoarece are un potențial care s-ar putea să te surprindă!

Pin It on Pinterest