Motive pro și contra investiției într-un telefon Samsung Galaxy S20 Ultra

E Ultra din toate punctele de vedere! Noul Samsung Galaxy S20 Ultra are o cameră de 108 MP, zoom 100x, 40 MP pentru selfie-uri și un display de 6.9 inch cu o rată de refresh de 120 Hz. Este un dispozitiv care depășește orice standard din universul telefoanelor mobile și se poate compara pe bună dreptate chiar și cu unele laptop-uri. Pe de altă parte, cum era de așteptat, Samsung Galaxy S20 Ultra costă mai mult decât oricare alt telefon mobil de la Samsung care nu se pliază și dacă îl iei la bani mărunți, poți să descoperi și câteva hibe pe care nu te-ai fi așteptat să le întâlnești la un astfel de aparat.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

● Punctele forte ale telefonului Samsung Galaxy S20 Ultra

– Camera principală are o funcție zoom cu adevărat impresionantă;
– Telefonul este prevăzut cu cel mai bun display creat de Samsung vreodată;
– Conectivitatea 5G este un mare bonus.

● Punctele slabe ale telefonului Samsung Galaxy S20 Ultra

– Calitatea fotografiilor imortalizate nu este întotdeauna aceeași;
– Prețul este pur și simplu ridicol pentru mulți cumpărători;
– Toate acele funcții impresionante vin la pachet cu un terminal voluminos și greu.

Ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy S20 Ultra?

Samsung Galaxy S20 Ultra este de departe cel mai mare telefon cu sistem de operare Android creat vreodată. De asemenea, până la Samsung Galaxy S20 Ultra nu s-a mai pomenit niciodată de un telefon cu o cameră cu atât de mulți megapixeli. Dar cu toate acestea, toate numerele mari ce îl descriu, pălesc în fața inconsistenței funcției autofocus și din cauza supraexpunerii pe care o putem observa într-unele fotografii. Din cauza acestor două neajunsuri, unii utilizatori susțin chiar faptul că Samsung Galaxy S20 sau S20 Plus sunt mai bune atunci când vrei să faci fotografii fără însă a te folosi de zoom. Dar punem criticile și pe seama prețului de lansare care ne-a lăsat pe toți cu gura căscată. Când plătești atât de mult pentru un telefon, este normal să te aștepți la fotografii impecabile și să devii mai strict.

În ceea ce privește autonomia, Samsung Galaxy S20 Ultra este alimentat de un acumulator puternic, de 5000 mAh. Dar ecranul imens și conectivitatea 5G consumă destul de multă energie și singurul mod în care poți să-ți folosești telefonul mai mult de 24 de ore după o singură încărcare este să optezi pentru modul 4G.

Încă un detaliu controversat în legătură cu Samsung Galaxy S20 Ultra este absența mufei de 3.5 mm pentru căști. Samsung Galaxy S20 Ultra este primul telefon din gama S fără o astfel de dotare, iar acest lucru bucură jumătate din utilizatori deoarece terminalul are un aspect mai rafinat, dar din punct de vedere funcțional, lasă de dorit.

Este greu să justifici prețul lui Samsung Galaxy S20 Ultra chiar și pentru utilizatorii care în trecut au cumpărat telefoanele Samsung Galaxy S9 Plus și Samsung Galaxy S10 Plus și acum își doreau din nou cel mai competent telefon al seriei. Dar dacă totuși îți dorești un telefon care să provoace tehnologia de la ora actuală și să prezinte niște funcții pe care nu le-ai mai văzut la niciun alt terminal de până acum, Samsung Galaxy S20 Ultra rămâne cea mai bună alternativă.

Un lucru pentru care cei de la Samsung merită toate laudele noastre cu privire la design-ul acestui telefon este deschiderea din ecran făcută pentru camera selfie, care au reușit s-o micșoreze față de dimensiunile pe care le putem vedea la celelalte generații de telefoane. În plus, să vizionezi filme sau să te joci jocuri pe display-ul uimitor al acestui telefon de top este o plăcere pură pe care garantat nu o poți experimenta și cu alte terminale.

Ai în plan să investești într-un Samsung Galaxy S20 Ultra?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Chiar dacă nu este chiar perfect, Samsung Galaxy Ultra își merită din plin numele de Ultra, iar dacă dorești să investești într-un astfel de terminal, nu uita să-i cumperi de pe website-ul nostru și un set de huse Samsung Galaxy S20 Ultra special create pentru el. Iar dacă te hotărăști până la urmă pentru variantele sale mai convenabile ca preț, tot la Itelmobile te așteptăm cu o gamă variată de huse Samsung Galaxy S20 și huse Samsung Galaxy S20 Plus care să ofere noului tău dispozitiv mai multă personalitate, dar și un plus de protecție.

Pin It on Pinterest