Toate motivele pentru care fanii Apple încă investesc masiv în modelul standard iPhone 11 și nu în variantele Pro

În ceea ce privește cea mai nouă serie de telefoane mobile de la Apple, fanii companiei au de ales între smarphone-urile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, trei dispozitive superbe ce pot fi personalizate cu câte un set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max marca Itelmobile. Dar cu toate că diferențele dintre varianta standard și dispospozitivele Pro sunt evidente când ne gândim la performanțe, pentru un telefon destul de scump chiar și la momentul actual, iPhone 11 se bucură de foarte multă popularitate, cu toate că îi lipsesc unele funcții și dotări pe care iPhone 11 Pro și Pro Max le au. Iată căror motive se datorează această onoare.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

De ce atât de mulți utilizatori Apple preferă iPhone 11 în loc de variantele sale Pro?

#1 Prețul face diferența

Chiar și la atâtea luni după lansare, tot nu putem spune că iPhone 11 este un terminal convenabil. Dar chiar și în aceste condiții, diferența de preț dintre el și un iPhone 11 Pro este uriașă având în vedere că pentru oricare din cele trei modele memoria internă începe de la doar 64 GB.

#2 Culorile fac ravagii

Este adevărat că nici gama de culori în care sunt disponibile terminalele Pro nu este una de lepădat. Dar spre diferență de serioasele nuanțe space gray, silver, gold și midnight green, utilizatorii Apple care vor puțin mai multă culoare în viața lor, preferă să aleagă dintre verde, galben, mov, roșu, alb sau negru.

#3 Mărimea contează

Dacă ar exista un premiu pentru telefoanele mobile cu dimensiuni ideale, iPhone 11 cu siguranță l-ar obține. Mai mic decât iPhone 11 Pro Max, dar mai voluminos decât iPhone 11 Pro, iPhone 11 standard are ecranul perfect pentru majoritatea activităților pentru care folosești un telefon mobil.

#4 Un display competent

iPhone 11 nu are display OLED ca și variantele sale Pro. Dar cei mai mulți utilizatori susțin că nici nu ar avea nevoie deoarece display-ul Liquid Retina este suficient de bun, redând culorile din fotografii exact așa cum sunt ele și în realitate.

#5 Zoom-ul nu este pentru toată lumea

Camerele principale ale celor trei telefoane iPhone 11 au aceleași lentile, cu o singură excepție. Variantele Pro au în plus o lentilă telephoto, de 12 megapixeli, folosită pentru zoom. Dar cum nu toată lumea face abuz de această funcție, majoritatea cumpărătorilor consideră că nu se merită să plătești în plus pentru a face fotografii de la distanță.

#6 Camere selfie identice

Video în rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă, bifat! Lentile de 12 megapixeli, bifat! Sistem TrueDepth pentru recunoaștere facială, bifat! La camerele selfie nu există diferențe între iPhone 11 și modelele Pro, motiv pentru care, cel puțin din acest punct de vedere, varianta standard este cea mai bună alternativă!

#7 Același IQ

Dacă tot am ajuns la capitolul asemănări, trebuie să subliniem și faptul că iPhone 11 gândește cu același creier ca și modelele mai scumpe, și anume cu un A13 Bionic, capabil de 8.5 trilioane de operații pe secundă spre diferență de generațiile trecute cu o capacitate de 5 trilioane de operații pe secundă!

#8 Autonomie suficientă

În ceea ce privește autonomia bateriei, Apple joacă după propriile reguli. Cu toate că alte companii cu terminale de top nici nu concep să-și doteze dispozitivele cu baterii mai mici de 4000 mAh, Apple rămâne la valori mici deoarece sistemul său de operare este mult mai puțin solicitant decât Android. De aceea, chiar dacă nu au cine știe ce monștrii de baterii în interior, telefoanele iPhone 11 și iPhone 11 Pro se descurcă de minune la capitolul autonomie și, în mod surprinzător, deși unul dintre ele costă considerabil mai mult decât celălalt, performanțele pe care le-au atins la acest capitol sunt aceleași.

#9 Dotări similare

Cei de la Apple nu s-a zgârcit cu dotările nici la terminalele scumpe, dar nici la cel mai ieftin din seria iPhone 11. Astfel, toate cele trei dispozitive sunt rezistente la apă, au bluetooth, WiFi 6, suport LTE, mod de noapte pentru fotografie și multe alte funcții impresionante.

În concluzie

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cei câteva sute de euro pe care trebuie să-i plătești în plus pentru un terminal Pro din seria iPhone 11 se justifică. Dar chiar și așa, pentru că oferă mai mult decât suficient, o mulțime de utilizatori Apple preferă iPhone 11 în locul lui iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max. Tu pe care îl alegi din aceste trei dispozitive?

Pin It on Pinterest