A cumpăra sau a nu cumpăra un telefon din seria Samsung Galaxy S10, asta-i întrebarea!

A cumpăra sau a nu cumpăra un telefon din seria Samsung Galaxy S10, asta-i întrebarea!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dacă îți dorești un telefon mobil competent, dar cu aspectul căruia să faci și impresie, atunci ia în calcul investiția într-un telefon din seria Samsung Galaxy S10! Gama de telefoane Samsung Galaxy S10 este foarte variată și oferă alternative pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele. Începând cu Samsung Galaxy S10e mai mult decât atrăgător din punct de vedere al prețului și continuând cu Samsung Galaxy S10 Plus, un telefon atât de generos ca dimensiuni încât mai mult ca sigur îți va satisface pofta de jocuri și de filme, cei de la Samsung s-au gândit la toți utilizatorii lor când au creat această colecție inedită!

Display-uri pentru gameri și cinefili

Oricât de mult ne-ar plăcea și seria iPhone 11 de la Apple, trebuie să recunoaștem că asiaticii au făcut o treabă mai bună cu dispunerea camerei sau camerelor selfie pentru terminalele lor din seria Samsung Galaxy S10. Display-ul Infinity O este un adevărat deliciu pentru gameri și o încântare pentru cinefili.

Mărimi pentru toate gusturile

Ca și în cazul hainelor, nu există o mărime care să satisfacă pe toată lumea și de aceea ne simțim datori să lăudăm încă o dată seria Galaxy S10 de la Samsung pentru varietate. Astfel, Samsung Galaxy S10 Plus este un telefon pur și simplu masiv, special creat pentru cei care nu se mulțumesc cu un terminal de dimensiuni modeste, iar la capătul opus, Samsung Galaxy S10e pune mai mult accent pe ergonomie și funcționalitate decât pe mărimea ecranului, întregul său sistem fiind compact dispus într-o carcasă cu un display de doar 5.8 inch.

Valoarea se măsoară în numărul de camere

Cu cât dai mai mult pe un telefon Samsung Galaxy din seria S10, cu atât primești mai multe camere. Cel mai ieftin dispozitiv din familie, Samsung Galaxy S10e, are o cameră principală cu un sistem de două lentile, iar Samsung Galaxy S10 și S10 Plus, un sistem cu trei lentile. De asemenea, spre deosebire de Samsung Galaxy S10e și S10, Samsung Galaxy S10 Plus are în partea din față o cameră selfie suplimentară care ajută la crearea unor efecte speciale, imposibile celorlalte două telefoane.

Senzor de amprentă ultrasonic in-display

Atât Samsung Galaxy S10 cât și Samsung Galaxy S10 Plus sunt prevăzute cu câte un senzor de amprentă in-display pentru o deblocare rapidă a ecranului, care îți scanează și conturul degetului pentru mai multă siguranță.

Telefoane generoase cu energia lor

Din ceea ce am descoperit până acum, una din cele mai remarcabile abilități ale telefoanelor Samsung Galaxy S10 este posibilitatea de a da din energia lor și altor terminale prin încărcare wireless. Iar cel mai mare avantaj este faptul că nici măcar nu este obligatori ca celelalte dispozitive să fie tot din aceeași serie cu ele! Mai mult, dacă te simți generos cu energia telefonului tău, dar ești pe cale să rămâi fără baterie, aceste terminale sunt atât de inteligente încât opresc automat distribuția de energie când acumulatorul lor ajunge la o valoare de 30%.

Mufele pentru căști, feblețea iubitorilor de muzică

Toate terminalele seriei Samsung Galaxy S10 sunt prevăzute cu mufe pentru căști de 3.5 mm, chiar și în condițiile în care mulți producători de telefoane au renunțat de mult la aceste dotări! Dar se pare că cei de la Samsung înțeleg mai bine nevoile utilizatorilor lor și sunt conștienți de faptul că nu toată lumea agrează căștile wireless și de aceea oferă alternative.

Indiferent de terminalul pe care îl alegi, nu uita să-l protejezi!

Un telefon din seria Samsung Galaxy S10 este o alegere formidabilă luând în calcul raportul calitate / preț! Oricare din dispozitivele aceste game oferă mai mult decât costă și din acest motiv, chiar și acum când seria Samsung Galaxy S20 este pe val, cele trei dispozitive S10 încă se bucură de multă popularitate.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Însă indiferent de terminalul pe care ți-l dorești, nu uita să investești și în protecție pentru a te bucura de el timp îndelungat! La Itelmobile ți-am pregătit o gamă variată de huse Samsung Galaxy S10 și huse Samsung Galaxy S10 Plus de o calitate premium, care îi oferă terminalului tău atât protecție, cât și un aspect desăvârșit!

Pin It on Pinterest