De Sărbători ne transformăm în spiridușii Moșului

Vin Sărbătorile! Vine Crăciunul! Vine cea mai frumoasă perioadă din an! Trebuie să recunoaștem că este perioada care ne place cel mai mult.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În fiecare an ne pregătim cum se cuvine. Cum? O să vă dezvăluim secretul nostru…dar vă rugăm..nu-i spuneți lui Moș Crăciun. Nu vrem să se supere pe noi.

În fiecare an ne transformăm în spiridușii lui Moș Crăciun, adică în ajutoarele lui. Îi ducem hainele la curățat. Sunt pline tare de praf, având în vedere că, dacă nu găsește vreun geam deschis sau vreo ușă deschisă, intră pe horn.

Pentru noi, ajutoarele lui, asta e cumplit, deoarece știm ce urmează…curățatul hainelor, care este o sarcină foarte dificilă. În plus, Moș Crăciun este și tare mofturos. Dacă nu sclipesc de curățenie, refuză să se îmbrace cu ele.

În fine…după ce terminăm cu hainele, îi lustruim ghetele. Acestea trebuie să sclipească, în caz contrar doar noi ne uităm la ele, Moșul sub nicio formă.

Urmează apoi cizalarea bărbii. Aici ne apucă durerea de cap. Fiecare fir de păr trebuie să stea la locul. Și cum nu ne pricepem la asta chemăm un bărbier profesionist să facă asta. Și după ce pleacă bărbierul, vine hairstylist-ul să-i aranjeze pletele dalbe.

Mereu ne spune că nu se poate prezenta în fața oamenilor îmbrăcat cu haine murdare și cu barba și părul nearanjate. Iar pentru noi, ca spiriduși, ceea ce spune Moșul este lege, că doar e șeful nostru.

Cu toate acestea, ne înțelegem bine cu el…nu ridicăm tonul fiindcă nu-i politicos…așa că…noi spunem, noi auzim. Dar e foarte bine așa. Pentru noi, nu pentru voi.

Din acest motiv, vă facem o recomandare. Dacă vreți ca Moșul cel simpatic să ajungă la voi, apucați-vă de scris.

Cum Moșul stă prost cu auzul și cu memoria (mai bună e memoria smartphone-ului său Huawei Mate 20 Pro), nu-i place să-i spunem ce cadouri să cumpere, îi place să citească scrisori.

Nu contează cât de lungi sunt. Important este să cuprindă lucruri pe care voi v-ați dori să le primiți în dar.

Cu cumpăratul lor se descurcă ușor. Acum totul este mai simplu. Nici nu prea mai merge prin magazine. Deschide laptopul și face comandă online. A învățat rapid să fie în pas cu tehnologia și să navigheze online. În plus, îi place tare mult.

În perioada în care este doar un domn simpatic, intră zilnic pe internet pentru a se informa. Citește mult Moșul, în special tot ceea ce ține de tehnologie. I se pare fascinantă.

Așa am ajuns să ne cunoaștem. A intrat într-o zi în magazinul nostru să caute husă și folie de protecție pentru smartphone-ul lui. Și așa și-a dat seama căpoate face multe cadouri din magazinul nostru.

Și a făcut în cei peste 5 ani de când ne cunoaștem. Nici nu știm când au trecut anii și cum am decis să ne transformăm în spiridușii lui. Dar ne place, o facem cu drag, mai ales că Moșul alege  multe produse de la noi.

Și vouă vă poate aduce produse pe care noi le punem la dispoziția clienților. Este suficient să scrieți ce anume vreți, iar noi vom avea grijă să îi preluăm la timp „comanda”  Moșului.

De exemplu, ultima dată când ne-a vizitat și-a ales pentru smartphone-ul său Huawei următoarele accesorii, care îi asigură proiecție perfectă.

Husă Auto Focus Silicon Soft Mixon Huawei Mate 20 Pro Silicon Blue Navy

A optat pentru această husă deoarece îi protejează telefonul împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Se potrivește perfect telefonului său, are un design ergonomic și premium. În plus, este confecționată din material de cea mai bună calitate.

Folie Sticlă Securizată 9h 3d Full Cover Huawei Mate 20 Pro Black

Modelul acesta de folie îi acoperă în întregime ecranul telefonului, inclusiv partea curbată. De asemenea, îi protejează telefonul la un impact frontal.

Noi zicem că Moșul a ales foarte bine. Dacă și voi aveți Huawei Mate 20 Pro opțiunile Moșului ar putea fi o alegere foarte potrivită.

Dacă nu sunteți de aceeași părere, intrați pe site-ul nostru, alegeți-vă modelele preferate și treceți-le pe lista cu cadouri.  Ne vom asigura că Moșul va face comanda potrivită pentru voi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Sărbători Fericite vă dorim!

Pin It on Pinterest