Smartphone-ul Samsung trebuie protejat câteodată…sau întotdeauna?

Cu siguranță ești de acord cu noi că atunci când îți iei un model de smartphone Samsung trebuie să-l protejezi nu câteodată…ci întotdeauna. De altfel, acest lucru este valabil în cazul tuturor telefoanelor mobile inteligente.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ținând cont de beneficiile oferite de smartphone, atunci când ne achiziționăm un astfel de telefon trebuie să conștientizăm că fără protecția necesară acesta nu poate funcționa în mod corespunzător foarte mult timp.

Din păcate, accidente pot avea loc mereu. Putem lovi telefonul sau îl putem scăpa din mână într-o clipă de neatenție. Fără o protecție corespunzătoare acesta se poate deteriora grav.

Acest lucru ne-ar determina să achiziționăm un nou telefon, iar prețul său nu este unul tocmai mic astfel încât să ne permitem să facem o astfel de achiziție fără să se simtă în portofel.

Din fericire, există două soluții salvatoare, husa și folia de protecție. Aceste două accesorii GSM sunt capabile să ne protejeze telefonul și să-i prelungească viața.

Din acest motiv, ne-am propus ca pe Itelmobile.ro să îți oferim una dintre cele mai variate game de accesorii GSM. Ne dorim ca toți cei care ne calcă pragul să găsească la noi, nu câteodată, ci întotdeauna, exact accesoriile de care au nevoie pentru ca telefonul lor să fie în deplină siguranță.

Așadar, dragă posesorului de Samsung J4+plus 2018 sau  Samsung J6+plus 2018, îți recomandăm să ne faci o vizită. Telefonul tău merită un cadou pe măsura beneficiilor pe care ți le oferă. Tu meriți să profiți o perioadă cât mai lungă de timp de telefonul  pe care ți l-ai dorit și în posesia căruia în sfârșit ai reușit să intri.

Noi merităm un client care înțelege că un smartphone Samsung trebuie protejat nu câteodată, ci întotdeauna, nu cu orice fel de husă sau folie de protecție, ci cu accesorii de cea mai bună calitate.

Noi îți oferim exact ce ai nevoie, la prețuri competitive și te ajutăm să faci cea mai bună alegere. Iată câteva modele de accesorii care îți vor proteja smartphone-ul cât mai bine posibil.

Husă Spate Mixon Shiny Lux Samsung J4+ Plus 2018 Gold

Dacă vrei să-ți protejezi și să-ți schimbi look-ul telefonului tău, această husă sclipitoare disponibilă în mai multe variante de culori este alegerea potrivită pentru tine.

Confecționată din silicon rezistent la șocuri și zgârâieturi, husa îmbracă telefonul perfect și oferă protecție pentru spatele telefonului, cât și pentru lateralele acestuia. Husa este perfect realizată pentru a se potrivi smartphone-ului Samsung J4+plus 2018.

Folie 5d Full Cover Full Glue Mixon Pro Glass Samsung J4+ Plus 2018 Cu Adeziv Pe Toata Suprafața Foliei

Acest model de folie prezintă adeziv pe toata suprafața ei și acoperă ecranul în totalitate. Este rezistentă la șocuri.

Îți va fi livrată în amabalaj special cu kit de montaj inclus ( șervețele umede și uscate ).

Husă Premium Nillkin Qin Flip Cover Piele Samsung J6+ 2018 Red

Husa pe care ți-o propunem este dotată cu slot pentru card, este realizată din piele de cea mai bună calitate, protejează pe spate și laterale telefonul împotriva șocurilor și a zgârieturilor.

Întrucât dispune de decupaje perfect realizate, vei avea cu ușurință acces la porturile de încărcare și la butoane. Designul său este ergonomic și premium.

Folie Sticlă Securizată 9h Mixon Samsung J6+ Plus 2018 Transparentă

Acest model de folie de sticlă securizată nu afectează utilizarea sau vizibilitatea pe ecran și va proteja display-ului device-ului tău de îndată ce o vei monta. Nu va mai trebui să-ți faci probleme în privința zgârieturilor sau a spargerii.

Duritatea foliei este 9H, grosimea de doar 0.3 mm, transparența de 99.99%. Are proprietăți oleofobice, adică oferă rezistență împotriva amprentelor.

Se aplică foarte ușor cu ajutorul kitului de montaj existent în pachet.

Telefonul tău Samsung J4+plus 2018 sau J6+plus 2018 merită protejat nu câteodată, ci întotdeauna cu o husă și folie de protecție din oferta existentă în magazinul nostru online.

Experiența noastră în domeniu ne spune că nimic nu este mai important pentru prelungirea vieții telefonului decât achiziționarea unor accesorii potrivite.

Noi ți le punem la dispoziție oricând, la un preț real, adică cât mai accesibil pentru tine. Nu rata ocazia de a-ți proteja telefonul pe care de mult timp ți l-ai dorit.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Este simplu și rapid. Intri, alegi, faci comandă, primești și începi să prelungești viața smartphone-ului tău cu accesorii de calitate.

Pin It on Pinterest