iPhone-ul merită o husă de calitate, nu-i așa?

Nu știm ce părere aveți voi, dar noi credem că un iPhone merită o husă pe măsura performanțelor sale. Trebuie să recunoaștem cu toții că lumea este un loc diferit după mai bine de o decadă de când Apple a introdus popularul lui smartphone.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

La lansarea lui, în 2007, Steve Jobs a spus că „iPhone este un produs revoluționar și magic care este practic cu cinci ani înaintea oricărui telefon mobil”. De atunci, Apple a vândut peste 1 milion de iPhone-uri și s-a transformat în compania cea mai rentabilă din lume.

Impactul iPhone-ului asupra noastră este dificil de subestimat. Efectele  sale ne-au afectat radical viața. iPhone-ul:

  • ne-a permis să fim mereu conectați
  • ne-a permis să ne bucurăm, de tablete, ceasuri și căști
  • este cheia către o lume de aplicații
  • ne-a ajutat să ne transformăm în adevărați fotografi
  • să trăim „live”
  • să folosim ecrane tactile
  • să ne bucurăm de Google Maps și Apple Maps și de jocuri dintre cele mai avansate etc.

iPhone-ul continuă să ne surprindă în fiecare zi cu noi aplicații și funcții. Merită să-l surprindem și noi cu huse și folii de protecție de cea mai bună calitate. Avem cu ce, credeți-ne.

Dacă veți intra în magazinul nostru vă veți convinge că avem una dintre cele mai variate game de accesorii GSM de pe piață. Fiindcă știm cât este de important iPhone-ul în viața fiecăruia, vrem să vă oferim posibilitatea să vă protejați smartphone-ul așa cum se cuvine.

Dispozitivul care vă permite să faceți ceea ce nu v-ați închipuit că puteți face cu ajutorul unui telefon mobil, merită să îi acordați toată atenția.

Nu trebuie să uitați că fără el…v-ar fi tare greu. Așa că, atunci când vi se oferă ocazia de a-i oferi o bună protecție, considerăm că nu trebuie să o ratați.

Suntem tineri, avem ambiții mari, stăm bine și cu intuiția. Iar intuiția ne spune că voi s-ar putea să vă bucurați de Iphone XS, Iphone XS max sau Iphone XR. Prin urmare, vă vom dezvălui ce huse și folii de protecție avem pentru astfel de modele de iPhone.

Husă 360 Grade Mixon Protection IPhone X/XS Red

Vă propunem pentru iPhone-ul X/XS o husă din policarbonat ( plastic). Acest model este compus din 3 părți care se montează împreună pe telefon și îi oferă acestuia o protecție 360 grade.

Odată montată, husa va acoperi partea din spate, cea de sus, partea de jos, cât și lateralele ecranului și rama acestuia.

Folie Sticlă Securizată Premium 5d Baseus IPhone Xs Full Glue, Full Cover

Folia de sticlă securizată 5D marca Baseus pe care v-o propunem este o folie foarte rezistentă edge to edge ( acoperă tot ecranul dintr-o parte în alta ).

Nu lasă bule sau urme la montaj. Nu pătrunde praf sub ea cum se întâmplă la alte folii de sticlă. Are duritate 9H, este curbată pe margini, acoperă și partea curbată.

Odată achiziționată o veți putea monta ușor cu ajutorul kit-ului de montaj din pachet oferit de către producător.

 Husă Premium Roar Anti-Shock Tpu Silicon Crystal Clear IPhone XS Max Transparentă

Pentru o mai bună protecție la colțuri vă recomndăm o husă cu tehnologie Air Cushion. Acest model prezintă extra protecție pe colțuri astfel încât la un impact telefonul să fie protejat.

Husa este realizată din policarbonat pe spate, nu se îngălbenește, iar pe margini are silicon.  Protejează telefonulpe spate și laterale împotriva șocurilor și a zgârieturilor.  Este confecționată dintr-un material de înaltă calitate.

Folie Premium X-One IPhone Xs Max , Transparenta, Duritate 9h,Grosime 0.2mm

Folia de sticlă securizată de 0,2mm grosime, cu adeziv pe toată suprafața foliei, duritate 9H, marca X-One poate fi o opțiune perfectă pentru dispozitivul vostru, întrucât îl va proteja contra zgârieturilor.

În pachet veți găsi și un kit complet de instalare cu șervețele umede, uscate inclusiv sticker de praf.

Husă Flip Cover Premium Duxducis Skinpro IPhone Xr Albastru

Dacă vă doriți să vă protejați cum se cuvine iPhone-ul XR, puteți alege această husă premium flip cover cu sport de carduri și magnet (husa stă închisă cu ajutorul magnetului încorporat în ea ).

Odată montată va oferi un aspect plăcut telefonului și îl va proteja împotriva șocurilor și zgârieturilor.

Folie Premium Blue Star iPhone XR , Transparenta, Duritate 9h

Folia de sticlă securizată de 0,3mm grosime, cu adeziv pe toată suprafața foliei, duritate 9H, marca Blue Star, fabricată în Polonia, poate fi, de asemenea, o bună opțiune. Odată achiziționată o puteți instala ușor cu cu ajutorul kitului de instalare din pachet.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

După cum se observă, avem ce să vă oferim, trebuie doar să fiți de acord cu noi în ceea ce privește protecția corespunzătoare a iPhone-ului vostru.  Restul e simplu. Intrați pe site, faceți comandă, montați și protecția este asigurată.

Pin It on Pinterest