Există așa ceva ca telefoane ieftine și bune? Hai să vorbim despre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M21!

Dacă vrei să-ți schimbi telefonul, merită să investești într-un terminal care să-ți fie util atât pentru comunicare, cât și pentru fotografii sau rețele sociale. De aceea, indiferent de buget, este bine să iei în calcul aceste aspecte și la fel ca la telefoanele scumpe chiar și atunci când vine vorba de dispozitive ieftine să-ți drămuiești bine alegerile. În rândurile ce urmează vom vorbi despre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M21, trei smartphone-uri de buget, care nu-ți fac gaură în portofel, dar care au performanțe bune.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Surprinzător, dar cu Samsung nu trebuie să plătești mult pentru design!

Toate cele trei terminale Samsung care fac subiectul acestui articol sunt ireproșabile din punct de vedere al design-ului. Oricare dintre ele costă doar o fracție din prețul unui flagship, dar cu toate acestea, nu numai că arată absolut extraordinar, dar din multe puncte de vedere sunt mai arătoase chiar decât modelele mid-range de la alte companii. Display-ul generos ca mărimi, cu o diagonală de 6.4 inch și un raport ecran / corp agreabil, precum și muchiile rotunjite dau fiecăruia din aceste trei telefoane un look foarte atrăgător. Iar pentru cine vrea să le dea un plus de personalitate, o poate face ușor achiziționând de la Itelmobile un set de huse Samsung Galaxy A21s, huse Samsung Galaxy A31 sau huse Samsung Galaxy M21 în funcție de modelul pentru care a optat.

Palete de culori mature, potrivite pentru toate gusturile

Când au creat aceste telefoane, cei de la Samsung cu siguranță nu s-au gândit doar la fabricarea unor smartphone-uri pentru orice buzunar, dar și la niște telefoane cu palete de culori care să satisfacă orice gusturi. Samsung Galaxy A31 de exemplu, este disponibil în culorile alb, negru, roșu și albastru, toate în variante Prism Crush, Samsung Galaxy A21s în alb, negru și albastru, iar Samsung Galaxy M21 în nuanțele midnight blue și raven black.

Memorie RAM și capacitate de stocare satisfăcătoare

Comparând aceste trei telefoane în ceea ce privește memoria RAM și capacitatea de stocare, Samsung Galaxy A31 este de departe cel mai performant terminal, cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB pentru fotografii și muzică, ceea ce este destul de impresionant pentru un terminal entry level. Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy M21 pe de altă parte, au ambele câte 4 GB de memorie RAM și doar 64 GB de memorie de stocare, dar care sunt totuși niște valori suficiente pentru cei care achiziționează astfel de terminale ca telefoane de serviciu, sau pur și simplu nu obișnuiesc să-și încarce dispozitivele cu un milion de poze.

Camere foto decente pentru niște telefoane de buget

În general, nu poți avea așteptări foarte mari de la un telefon de buget când vine vorba de fotografie. Niciodată nu vei putea compara nici măcar cel mai bun telefon din seria A cu unul din gama S sau un Note pentru că pur și simplu nu ar fi cinstit. Dar, pentru niște telefoane ieftine cel puțin, două din cele trei dispozitive prezentate în acest articol, respectiv Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy A21s sunt acceptabile!

Camera principală a telefonului Samsung Galaxy A31 are nu mai puțin de patru lentile cu câte 48 + 8 + 5 + 5 MP, urmată la scurtă distanță de cea a telefonului Samsung Galaxy A21s cu un setup de 48 + 8 + 2 + 2 MP. lar dacă ignorăm numărul de camere și îl evaluăm doar pe cel al pixelilor, nici Samsung Galaxy M21 nu stă neapărat rău, cu un setup de 48 + 8 + 5 MP.

Baterii a căror capacitate depășește pe cea a multor flagshipuri de pe piață

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Niciunul din cele trei terminale prezentate aici nu stă deloc rău la capitolul autonomie. Ba mai mult, capacitățile bateriilor lor depășesc cu mult capacitățile multor flashship-uri existente la ora actuală pe piață. Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A31 au baterii de câte 5000 mAh, iar Samsung Galaxy M21 o baterie de 6000 mAh, o valoare absolut impresionantă pentru prețul său. De aceea, chiar și lăsând la o parte alte caracteristici, măcar din punct de vedere al bateriei toate cele trei telefoane prezentate aici pot fi considerate niște telefoane “ieftine și bune”!

Pin It on Pinterest