Date tehnice cu privire la cele trei modele de telefoane iPhone 11 lansate de Apple anul acesta

Telefoanele iPhone 11 fac de ceva timp furori pe piața GSM. Sunt trei la număr și majoritatea amatorilor de dispozitive Apple pot deja să facă diferența dintre ele și cu ochii închiși. Dar dacă nu ați ajuns încă să vă familiarizați cu fiecare terminal în parte, v-am pregătit acest articol cu ajutorul căruia veți ajunge să le cunoașteți mai bine din punct de vedere tehnic, dar și ca design.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Cum se deosebesc dintr-o singură privire terminalele iPhone 11?

 

Fără a intra in detalii. presupunând că îmbrăcăm fiecare din cele trei terminale cu câte un set de huse personalizate de la Itelmobile.ro  identice, cel mai simplu mod de a distinge un iPhone 11 de variantele sale pro este absența celei de-a treia camere din spate. iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt fiecare dintre ele echipate cu câte un set de trei camere de câte 12 MP, dispuse în triunghi și care fac o treabă excelentă când vine vorba de fotografie indiferent de condițiile de lumină.

 

Apoi, întorcându-ne din nou la deosebirile care se văd cu ochiul liber, presupunând din nou că cele trei terminale pe care le avem de comparat sunt echipate cu huse identice, ne putem da seama de modelul lor și în funcție de dimensiuni. De la mic la mare, în ordine crescătoare, cele trei terminale iPhone 11 sunt în ordinea aceasta: iPhone 11 Pro, iPhone 11 și iPhone 11 Pro Max. Iar un alt detaliu legat de această ordine care vă va face să țineți minte mai ușor datele tehnice ale fiecărui aparat în parte este autonomia bateriei.

 

Dacă le pornim în același timp și le folosim continuu, iPhone 11 Pro se va stinge primul după 10 ore și 24 de minute, apoi va fi urmat de iPhone 11 căruia bateria i se va termina după 11 ore și 16 minute, iar la sfârșit, ultimul își va termina energia și iPhone 11 Pro Max după 11 ore și 54 de minute.

 

Performanțe aproape identice pentru toate aparatele

 

Chiar dacă nu se poate observa ușor de la prima vedere, ambele telefoane iPhone 11 Pro sunt prevăzute display-ul OLED, în timp ce iPhone 11 doar cu un display LCD. De asemenea, titlul pro se remarcă într-o oarecare măsură și când vine vorba de culorile carcaselor prin faptul că telefoanele mai scumpe sunt disponibile pe auriu, argintiu, verde închis sau gri spațial, iar cel mai ieftin, în culorile curcubeului și ale biscuiților macaron.

 

Pe de altă parte, sub carcasă, lucrurile stau cam la fel pentru fiecare din cele trei terminale. Procesorul A13 Bionic oferă o experiență de utilizare nemaipomenită pentru toți cumpărătorii de iPhone 11 indiferent de model, iar camera din față este și ea identică. De asemenea, nu există nici diferențe legate de memoria internă.

 

Un terminal care pune accent pe protecția sporită

 

Toate modelele de iPhone 11 sunt foarte rezistente la acțiunea prafului și rezistă fără probleme scufundate în apă. Dar și aici, există o mică diferență între modelul original și cele mai costisitoare și anume adâncimea la care poate fi acesta scufundat fără a întâmpina niciun fel de probleme.

 

În timp ce iPhone 11 Pro și Pro Max rezistă la adâncimi de 4 metri sub apă timp de maxim 30 de minute, iPhone 11 trebuie recuperat de la doar 2 metri deoarece o adâncime mai mare îi poate produce daune ireversibile.

 

Mai mare nu înseamnă neapărat mai scump

 

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, telefonul iPhone 11 este prevăzut cu un display mai mare ca dimensiuni decât iPhone 11 Plus. Pe de altă parte, acești milimetri suplimentari se traduc și într-o masă cu 6 grame mai mare decât a terminalului mai costisitor, un detaliu ce contribuie la ergonomia aparatului, dar nici nu face mare diferență.

 

În loc de concluzie, ce înseamnă “Pro”?

 

În încheiere, după ce am analizat fiecare aspect al telefoanelor iPhone 11 în parte și le-am comparat, haide să vedem și cum se traduce cuvântul pro anul acesta pentru cei de la Apple? În comparație cu modelul original, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au următoarele patru caracteristici ce le conferă o oarecare superioritate:

 

・o cameră în plus în partea din spate;

・culori premium pentru carcase;

・posibilitatea de a fi scufundate la o adâncime mai mare;

・display OLED.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Pin It on Pinterest