Ce a însemnat toamna anul 2019 pentru compania americană Apple?

Dacă ești la curent cu știrile din lumea GSM, atunci cu siguranță nu ai ratat lansarea noului iPhone 11 toamna aceasta și te-ai entuziasmat la fel de mult ca și noi la descoperirea design-ului inedit al terminalului. Însă noul model de telefon este doar unul din produsele cu care Apple s-a hotărât să cucerească noi teritorii de pe piața telefoanelor mobile și a electronicelor, iar lista completă o poți afla citind rândurile de mai jos.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

5 Din cele mai importante realizări ale firmei Apple în toamna anului 2019

 

#1 Trei modele de iPhone 11

 

Da! Ai citit bine, nu este vorba de un singur telefon iPhone 11, ci de trei, iar diferențele dintre ele sunt vizibile cu ochiul liber. În primul rând, ca să putem să le deosebim, trebuie să ținem cont de faptul că cele trei modele poartă următoarele denumiri: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone Pro Max. Cu excepția faptului că primul dintre ele este disponibil într-o gamă de culori cu totul diferită față de celelalte două, telefonul iPhone 11 “original” se distinge și prin setul de doar două camere din spate, spre deosebire de terminalele Pro care au trei.

 

De asemenea, chiar și accesorizate cu un set de huse personalizate care le mai ascund din diferențele de design, cele trei iPhone-uri premium sunt diferite ca dimensiuni și prin asta se pot distinge foarte simplu. De la cel mai mic display, la cel mai mare, ordinea este următoarea: iPhone 11 Pro, iPhone 11 și iPhone 11 Por Max. În plus, coincidență sau nu, și ordinea în care pot fi așezate în funcție de autonomia bateriei este aceeași, iPhone 11 Pro putând fi folosit continuu timp de 10 ore și 24 de minute, iPhone 11, 11 ore și 16 minute, iar cel din urmă, iPhone Pro Max 11 ore și 54 de minute.

 

#2 Apple Watch Seria 5

 

Ce aduce nou ultimul model de telefon Apple? O mulțime de funcție, dar cea mai importantă dintre ele este cea display-ul Always-On care elimină necesitatea de a porni și stinge dispozitivul în repetate rânduri. Astfel, cu lumina mereu aprinsă, nu numai că poți folosi terminalul ca pe un ceas obișnuit, dar ai posibilitatea de a fi mereu în alertă și la curent cu toate notificările de pe mail și rețelele sociale.

 

Display-ul LTPO cu care este prevăzut acest ceas inteligent este creat în așa fel încât să utilizeze cumpătat pe timpul zilei energia aparatului și să-i ofere acestuia o autonomie de 18 ore până la următoarea încărcare.

 

#3 Apple TV+

 

Mai este puțin până pe 1 noiembrie când compania Apple a anunțat că va lasa platforma de televiziune Apple TV+ care mai mult ca sigur va transforma în cinefili pe toți abonații săi. Iar știrile legate de aceasta nu se opresc aici, ci continuă cu zvonuri legate de prețul ei, considerabil mai ieftin ca cel al competitorilor, sau posibilitatea de a se folosi un an gratuit cu condiția achziționării unui nou iPhone, iPad sau computer Mac.

 

#4 Apple Arcade

 

Apple nu și-a uitat clienții iubitori de jocuri și anul acesta, în luna septembrie, a lansat Apple Arcade, un serviciu convenabil, cu acces nelimitat ce pune la dispoziția amatorilor mai mult de 100 de aplicații distractive. În plus, încă un avantaj al acestui serviciu, este faptul că numărul jocurilor de care te poți bucura la nesfârșit crește lună de lună!

 

#5 iPad cu display de 10.2 inch

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cel mai popular iPad lansat până la ora actuală a fost modelul cu ecran de 9.7 care a fost și primul iPad cumpărat vreodată pentru 60% din clienții Apple care l-au achiziționat. Și cu toate că multă lume nu crede că este posbili, Apple intenționează să câștige și mai multă popularitate prin lansarea unui iPad de 10.2 inch, compatibil cu tastatura smart și Apple Pencil, stiloul care a consacrat acest tip de terminal. De asemenea, noul iPad, mai generos ca dimensiuni, va fi prevăzut și cu un chip special conceput pentru a promova accesul la platforma Apple Arcade despre care am vorbit mai sus.

Pin It on Pinterest